- 15 Ağustos 2020
- 336
- 305
- 53
Arkadaşlar merhaba.. Son zamanlarda buraya konu açıp durur oldum ama sizlerden gelen olumlu ya da olumsuz eleştirilere ihtiyacım oluyor. Şimdi şöyle bir durumum var hayatım çok mutsuz geçiyor. Bir işim yok, bebeğim yok, eşimin ailesiyle aram kötü, kendi aileme karşı pişmanlıklarım var.. Bazılarına göre belki küçük, belki de büyük sorunlarım var. Ama herşey ters gidiyor şu sıralar. Herkesin söylediği ters geliyor ya da gerçekten herkes ters ters konuşuyor bilmiyorum. Hep mutsuzum 3 dakika mutluysam 4. Dakika aklıma yaşadığım kötü şeyler geliyor. Bu arada hiç evden çıkmıyorum evdeyken hiç bir şey yapmıyorum. Ev işi yapmıyorum. Akşam eşim gelmeden bir saat önce hemencik yapıyorum o saate kadar boş oturuyorum. Her yer tertemiz olsun toplu olsun herşeye o zaman başlıycam diyorum oda işler bir türlü bitmiyor. Biri bitince diğeri dağılıyor benimde moralim bozuluyor. Salak salak tv, telefon, bilgisayar başındayım. Kilo alıyorum gittikçe. Canım hiç birşey yapmak istemiyor. Bir kısır döngünün içine girdim çıkamıyorum. Depresyondayım galiba. Bu durumun içinden nasıl çıkabilirim.