• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda mıyım? Öyleyse nasıl kurtulurum?

İnşallah aralayabilirim. siz neler yaptınız bu süreçte ilaç dışında. Biigilendirebilir mısınız zahmet olmazsa
Mutlaka her gün evden çıkmaya çalışın ben pek çıkamamıştım küçük bebekle ama siz her gün çıkın yürüyüşe edinebilirseniz hobi edinin dediğiniz durumu ben de yaşadım eşim gelene kadar yatardım 1 saat önce kalkar iş yapardım🙄saldıkça salıyor insan bu sefer hiçbir şey yapmak istemiyor canı mesela bana bulaşık makinası boşaltmak eziyet gibi geliyor hatta 2 gün falan elimde bulaşık yıkıyorum sırf boşaltmamak için ama kapağı açıp hadi boşalt şunu dediğim zaman bir bakmışım boşalmış 😁siz de ufak ufak adımlar adın olur bence sadece şu sıra üşengeçlik olmuş gibi sizde yapmadıkça daha çok yapmamışsınız

Bir yıl önce kendimde hiçbir şeyden zevk alamama ve sebepsiz sinir hallerini farkedip doktora gittiğinde majör depresyon teşhisi koymuştu. Bir uzmanla görüşmeyi düşündün mü.
Sadece bu kadar belirtiyle majör depresyon teşhisi mi koydu sadece depresyon teşhisi koyması yeterli değil miymiş ki majör konmuş yoksa daha başka belirtileriniz var mıydı? Majör Allah korusun daha ağır diye biliyorum.

Mutlaka her gün evden çıkmaya çalışın ben pek çıkamamıştım küçük bebekle ama siz her gün çıkın yürüyüşe edinebilirseniz hobi edinin dediğiniz durumu ben de yaşadım eşim gelene kadar yatardım 1 saat önce kalkar iş yapardım🙄saldıkça salıyor insan bu sefer hiçbir şey yapmak istemiyor canı mesela bana bulaşık makinası boşaltmak eziyet gibi geliyor hatta 2 gün falan elimde bulaşık yıkıyorum sırf boşaltmamak için ama kapağı açıp hadi boşalt şunu dediğim zaman bir bakmışım boşalmış 😁siz de ufak ufak adımlar adın olur bence sadece şu sıra üşengeçlik olmuş gibi sizde yapmadıkça daha çok yapmamışsınız
Evet aynen o bulaşık makinesi mevzusu da var ben de onu da unutmuşum aynıymışız 😂

Yeni bir hobi ve eğer sorumluluk alabilecek durumdaysanız bir evcil hayvan... Tabi en önemlisi de uzman desteği almaktan çekinmeyin. Öyle bir kısır döngü ki siz erteledikçe sizi daha çok içine çeker.

Yeni bir hobi ve eğer sorumluluk alabilecek durumdaysanız bir evcil hayvan... Tabi en önemlisi de uzman desteği almaktan çekinmeyin. Öyle bir kısır döngü ki siz erteledikçe sizi daha çok içine çeker.
Aynen öyle oluyor kendi içimde bir çıkmazdayım.. evcil hayvan sorumluluğu alabileceğimi düşünmüyorum malesef.. tedavi görmeye ikna ettim kendimi zaten bir sürü başka sorununda var bir yerden başlamam lazım artık.. bugün evde giyindim süslendim paspal halimden kurtuldum ama tabi ev işi yine yok yarında onu yaparım 😊

Back
X