bunu biz bilemeyiz ki.
arkadaş eksikliği sizi boşluğa düşürmüş olabilir.
yıllarca çalışıp bir süre işsiz olmak da.
yada hayatınızdaki durağanlık da.
belki çok derinde bir nedeniniz var?
gidin, bir içinizi dökün en azından bence.
1.5 aydır evdesiniz ve kendiniz şuanda boşluktasınız.. yarın işe başlayacağınız zaman ve sonrası düzeleceksinizdir:)ve birçok arkadaş çevresi edineceksinizdir bu yüzden fazla canınızı sıkmayın..^^geçici bir durum..
çok teşekkürederim ilginize. umarım öyle olur. yoksa eridiğimi hissediyorum. çok az yiyorum mesela. sabah kahvaltımı çoookk azzzz yiyorum ondan sonra taaa akşam yiyorum o da çok az. iştah yok istek yok analayacağınız. gecende eşimle tartıştık bi konuda. aldım kağıdı kalemi intihar edeyim dedim başladım yazmaya mektubumu dedim ki ben ne yapıyorum.. diyorum ya kaybetme korkusu yiyor bitiriyor beni
çok teşekkürederim ilginize. umarım öyle olur. yoksa eridiğimi hissediyorum. çok az yiyorum mesela. sabah kahvaltımı çoookk azzzz yiyorum ondan sonra taaa akşam yiyorum o da çok az. iştah yok istek yok analayacağınız. gecende eşimle tartıştık bi konuda. aldım kağıdı kalemi intihar edeyim dedim başladım yazmaya mektubumu dedim ki ben ne yapıyorum.. diyorum ya kaybetme korkusu yiyor bitiriyor beni
Öncelikle kendinizi mutlu eden şeyler ne ise onları yapın buda sizi rahatlatır ve sanırım eşiniz gittikten sonra yalnız kalıyorsunuz yani ( çocuğunuz yok galiba ) ve bu yalnızlıkta yanlış düşüncelere kapılıyorsunuz..kıldığınız namaz bile belkide size fazla anlam katmıyor gibi düşünüyorsunuz ve intihar mektubu yazmayı bile düşündünüzz...yarın güne yeni umutlar ve hayallerinizle mutlu başlayın inanın çok faydası olacaktır...^^bu arada yeni işiniz hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?