Depresyonda mıyım ?

kafam çalışıyor herhalde benim orasını tam kestiremiyorum ama konuşuyorum anlaşıyorum o nerde bu nerde kaç para olmaz pahalı almıcam vermicem gidicem yeter fazla bu şekilde geçiniyorum ..Ama asıl benim kafamda bir şeylerin yeri değişik ya o kasıyo beni :KK43:
Kesinlikle değişik canım kafanda bir şeylerin yeni. Aslında hem iyi bir şey hem de nötr. En azından ben dahil bir çok insanın yapmaya cesaret dahi edemeyeceği bir şey.

Tam dönüş ne zaman planlıyorsun peki şu durumda?

"

valla değil gözü afedersin poposu kaysa umrumda değil şu an ..8 yıllık evliyim belki de 9 sayamıyorum ,,evet şehvet,özlem falan yok bizde bolca kavga ve kardeş sevgisi gibi olan abuk bi şi :KK43:
Çabalamak,düzeltmek gibi bir isteğiniz yoksa nereye kadar devam edecek peki. Birinizden biriniz aldatınca mı ayrılacaksınız? Yoksa ona da mı göz yumarsınız? Bence taa oralara dil öğrenmeye gitmemişsiniz kaçmışsınız sanki:KK43:

benim mi aklım başımda :KK57: yok be nerde kafamı salladım mı bozuk yumurta gibi lop lop ediyo yerinde falan değil o arıyorum bulamıyorum :KK23:
Durumun ne olduğunun farkındasın bu iyiye işaret .psikolojin bozuk olsa farkındalığın bu kadar olmaz.Eşinin iyi taraflarını bir kağıda yazıyosun .Okuyosun .İyi gelir.

Eklentiler

• IMG_20141226_222941.webp
    IMG_20141226_222941.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20141226_222941.webp
    IMG_20141226_222941.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 88
Depresyonda mıyım hangi cehennemdeyim bilemiyorum gelip size bir sorayım dedim :KK43:
Kendimi bir kaç haftadır çok yorgun hissediyorum ,hem beynen hem fiziken .
On dklık yoldan sanki 2 gündür yürüyormuşum gibi yorgun bir vaziyette geliyorum .Saat 8 oldu mu uyuyuyorum 12 saatten az olmamak kaydıyla .Kafamda sanki bir mengene var sıkıştırıyor gibi .Bu lanet olası yerden de nefret ediyorum Kocama da artık nerdesin diye bile sormuyorum .:110:
Gün içinde 5 kere whatsaptan yazısıyoruz .Günaydın aşkım ,yemek yiyorum,çalışıyorum,iyi geceler ..Derste çalışamıyorum haftalardır ,günlerdir sadece yemek yiyip uyuyorum .
Geçen hafta sonu öylesine bir dışarı çıktım yeni yerler görmeye yok memnun da olmuyorum ,yeni bir şeyde görmek istemiyorum sanki ,gördüklerime de öffffff banane diyorum ..:63::63:
Kimseyle mesajlaşasım,hey naber bile diyesim yok ..Aşk mı o zaten son 8 yıldır hayatımda değil ,çocuk yok,işim artık yok,ne idüğü belirsiz bir yerde tek başıma ne yaptığım belli değil,amacım vardı buraya gelirken sanki uçakta düştü ..:110:
Manasız bir şekilde gözlerim doluyor,oturup aptal gibi neye ağladığımı bilmeden ağlıyorum,eskileri düşünüyorum belki de 10 sene öncekileri ..Bunak gibi yeniyi değil sürekli eskileri hatırlıyorum..Psikoloji kitaplarına göre yeni hayatımdan memnun olmadığım için ama benim yeni hayatım yok ki ...
Hep durağan bir hayatım var ,oturup bazen başımı mı kapatayım gidip iki bira mı içeyim çelişkisine düşüyorum..Çocuğum mu olsun ,yooo ne güzel huzur evleri var yatarım paşalar gibi çıkmazındayım ..
Annemle mesela kedi köpek gibiydik ,köpek olan taraf hep bendim şimdi annem ne kadar haklıymış diyorum..Oturup şükredemiyorum,isyan da edemiyorum ..
Soranlara iyiyim diyorum aslında .ok gibiyim ,aptalım belki de bilemiyorum ama mutlu değilim ..Şu anda da çok uykum var ,kış uykusuna mı yatmam lazım bilemiyorum :KK43:

Anlamışsınızdır siz beni çok yormayın hadi zira bu sıralar bir koala gibi sandalyeye yapışık halde yaşıyorum ..:KK1:Alışverişten ,içtiğim sigaradan,kahveden,eşimle mesajlaşmaktan hiçbir şeyden zevk alamıyorum:cry: ..Tam depresif şarkılar dinleme,oturup höykürme,ıssız adam filmini kusana kadar izleme modundayım,bir de depresyon hırkasına ihtiyacım var sanırım :KK61:

evet bence hemen dr a git

fiyatlar nasıl orada. mesela şu pepsi ne kadar bizim tl karşılığı?
Gerçi sen Shanghai deydin orası pahalı baya.

Kesinlikle değişik canım kafanda bir şeylerin yeni. Aslında hem iyi bir şey hem de nötr. En azından ben dahil bir çok insanın yapmaya cesaret dahi edemeyeceği bir şey.

Tam dönüş ne zaman planlıyorsun peki şu durumda?

temmuz on beşinde cezam bitiyo ,uçağa koşarak binip 16 sında tr de olurum inşallah :( Ayyy cesaretimi de burda bırakmak istiyorum ben isteyene de bedava verebilirim yani ..

Yeni hayatına adapte olamıyorsun güzelim o yüzden evet depresyona girmişsin ama tabii sen istersen bu durumu aşarsın , yaptığın şeyden zevk almaya bak canım yoksa eksiye düşersin , erken dönüş yaparsın eve.

Durumun ne olduğunun farkındasın bu iyiye işaret .psikolojin bozuk olsa farkındalığın bu kadar olmaz.Eşinin iyi taraflarını bir kağıda yazıyosun .Okuyosun .İyi gelir.

yazayım bari ,yaza çize 28 yaşına kadar geldim zaten bitmedi yazmayla çizmeyle derdim benim :( Evet farkında olmak sanırım rahatsız ediyor beni bilmiyorum ki yok mu bu koca kulüpte bir psikolooooooogggg :KK61:

Yeni hayatına adapte olamıyorsun güzelim o yüzden evet depresyona girmişsin ama tabii sen istersen bu durumu aşarsın , yaptığın şeyden zevk almaya bak canım yoksa eksiye düşersin , erken dönüş yaparsın eve.

adapte olamıyorum olmakta istemiyorıum sanki o gökdelenlerin arasında kedi yavrusu gibi kaldım inanır mısın ?TR de olsa bir psikoloğa dadanmıştım ama burda imkansız uyuyorum gün boyu sanki uyuyunca geçecek gibi ..

adapte olamıyorum olmakta istemiyorıum sanki o gökdelenlerin arasında kedi yavrusu gibi kaldım inanır mısın ?TR de olsa bir psikoloğa dadanmıştım ama burda imkansız uyuyorum gün boyu sanki uyuyunca geçecek gibi ..

O kadar uzun kalma canım o zaman zorla olur mu hiç öyle. Benim arkadaşım 3ay çinde kaldı , kardeşi 3sene... Arkadaşım TR de öğrenmeye karar verdi 3ay da eksiklerini orda tamamladı, şuanda güzelde bi işi var. Sende öyle denesen olmaz mı ? o_O

aynen o şekildeyim içimde leopar bluz üstümde solmuş lacivert hırka altımda da kapri :KK53: Döneme işte atıldım ben buraya herkes bir yere atıldı benim de şansıma bu çöplük düştü mecburen günlerimin dolmasını bekliyorum hücremde :KK43: size fotoğraf atayımda halimi görün :KK43:
kıyamam ya :KK48: gönderde göreyim :KK48:

dil ogrenimin istedigin gibi gidiyorsa ne ala?
homesick diyorlar belki ondan olmusundur gecer.
lakin dil ogrenemiyorsan hala belirli bir seviyeye gelemediysen, zararin neresinden donersen kardir atasozumuzu hatirlatmak isterim.

Back
X