depresyondayım

sehpadakiperi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
4
2
1
23
merhaba 20 yaşındayım normalde buraya yazacak kadar kötü hissetmiyordum ancak artık gerçekte çok kötü hissediyorum.Ne arkadaş konusunda ne de eğitim konusunda hiçbir yere varamadım.Arkadaş konusunda gerçekten çok asosyal biriyim tanıdığım çok insan var ama hiç arkadaşım yok.En yakın arkadaşım dediğim bir kişi vardı onunla da dün kavga edip konuşmayı bıraktım.Arkadaş edinemiyorum edinsem devam ettiremiyorum.Eğitimim de bir yere varacağı yok gerçekten bunalıma girdim sürekli ağlama isteği duyuyorum.Sabah akşam annemle tartışıyorum ne yapacağımı şaşırdım lütfen bana yardımcı olun

Herkesin bi hikayesi var cok fazla kafana takma bugun kusersin yarin barisirsin baska arkadaslar edinirsin bunlari degistirmek senin elinde ne kadar cok kafaya takarsan o kadar mutsuz olursun biraz anin tadini çıkar

28 yaşındayım cumartesi günü bir saat dışarda oturmak için çağıracak kimse bulamadım.

Daha yaşın çok küçük şimdiden bu kadar küçük şeylerle kendini üzersen inan ileriki yaşları mutsuz karşılaşırsın.

Bunu kendine yapma Gerekiyorsa psikolog ile görüş yaz geliyor bir kursa yazıl

Ben de 30 yaşındayım ve senin durumundan farksız değilim. Üstelik evli bile değilim öyle bi imkan da yok. İnsanlar bana evlen diyorlar ama şu anlık imkansız.

Merhaba şimdi yazacağım ki hayatta daha büyük problemler var inan bunlar geçici.. Sağlığın yerinde hiç olmazsa şükret biliyorum ki sonra bana kızacaksın ben yine de yazmış olayım..

Konuna gelecek olursak anneyle zaman zaman bütün kızların kavgası olur. Gerginliğin ona yansıyor, çevrene yansıyor muhtemelen. Sosyalleşmen lazım mümkünse kurslara katıl, araştır. Halk eğitim de bile ücretsiz olarak sertifikalı kurslar oluyor. Belki hobi olarak başladığın bir kurs gelecekte mesleğin bile olabilir, değerlendir. Ayrıca arkadaşınla kavga sebebin nedir bilemiyorum tabi ama gerçek arkadaşlıksa aranızdaki barışırsınız tekrar.

Kendine zaman ayır, kendini oyalamayı öğren. Kurslar, hobiler, yürüyüş, spor..

Herkesin bi hikayesi var cok fazla kafana takma bugun kusersin yarin barisirsin baska arkadaslar edinirsin bunlari degistirmek senin elinde ne kadar cok kafaya takarsan o kadar mutsuz olursun biraz anin tadini çıkar
teşekkür ederim
Herkesin bi hikayesi var cok fazla kafana takma bugun kusersin yarin barisirsin baska arkadaslar edinirsin bunlari degistirmek senin elinde ne kadar cok kafaya takarsan o kadar mutsuz olursun biraz anin tadini çıka
teşekkür ederim en küçük bir yorum bile beni mutlu hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…