- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.370
- 548
Kızlar artık gerçekten ne sevgilime ne de annesine bir anlam veremiyorum. Kısa süreli bi ayrılık yaşadık. Bu sürede ben yurt dışına çıktım 10 gün geldim özürler diledi barıştık düzeldik. Ben ayrılırken annesine de söylemiştim kendisine mesaj atıp beni intihar etmekle tehdit ettiğini söyledim dikkatli olun dedim. Kadına da içimdeki tüm kırgınlıkları döktüm. Sonra biz barıştığımızda annesi çok sevindiğini söylemiş. Ondan sonra bir defa tüm güm sevgilime ulaşamayınca annesini aradım haberiniz var mı dedim o da telefonunj evde unutmuş dedi.neyse asıl olaya gireyim uzun zamandır annesiyle konuşmadım. Konuşmak da istemiyorum. Sevgilim illa mesaj at hal hatır sor dedi. Israr etti bende attım. 2 gün oldu kadın cevap vermiyor. Derdi ne anlamıyorum. Onun oğlunu tanıdığımda serseriydi. Ben değiştirdim onu. Oğluna ne kadar değer verdiğimi kıskançlığı yüzünden ne kadar kısıtlandığımı biliyor. Oğluna aldığım hediyeleri görüyor. Hala neden bana bu tavır bu umursamamazlık anlamış değilim zaten bayramdan bayrama mesaj atıyorum bir de ekstrem durumlarda başka da kadını rahatsız ettiğim yok.