Derdi ne anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.370
548
Kızlar artık gerçekten ne sevgilime ne de annesine bir anlam veremiyorum. Kısa süreli bi ayrılık yaşadık. Bu sürede ben yurt dışına çıktım 10 gün geldim özürler diledi barıştık düzeldik. Ben ayrılırken annesine de söylemiştim kendisine mesaj atıp beni intihar etmekle tehdit ettiğini söyledim dikkatli olun dedim. Kadına da içimdeki tüm kırgınlıkları döktüm. Sonra biz barıştığımızda annesi çok sevindiğini söylemiş. Ondan sonra bir defa tüm güm sevgilime ulaşamayınca annesini aradım haberiniz var mı dedim o da telefonunj evde unutmuş dedi.neyse asıl olaya gireyim uzun zamandır annesiyle konuşmadım. Konuşmak da istemiyorum. Sevgilim illa mesaj at hal hatır sor dedi. Israr etti bende attım. 2 gün oldu kadın cevap vermiyor. Derdi ne anlamıyorum. Onun oğlunu tanıdığımda serseriydi. Ben değiştirdim onu. Oğluna ne kadar değer verdiğimi kıskançlığı yüzünden ne kadar kısıtlandığımı biliyor. Oğluna aldığım hediyeleri görüyor. Hala neden bana bu tavır bu umursamamazlık anlamış değilim zaten bayramdan bayrama mesaj atıyorum bir de ekstrem durumlarda başka da kadını rahatsız ettiğim yok.

Bi akıl verin kızlar içime sığdıramıyorum

Ciddi adımlar atılmadan kaynaşmanın kötü etkisi işte. Mesafe candır ne zaman ayrılıp barıştığınıza kadar biliyormuş kadın.
Ayrıca neden kendinizi kısıtlıyorsunuz ki beyefendi kıskanıyor diye? Sizin derdiniz mi onun adam etmek.

Klasık bır kaynana modeli:kahve:
Bunu neden yapıyor iite anlam veremedim. Biz evli değiliz sonuçta. Ayrıca yaptıklarının arkasından ne düşünüp kendini haklı buluyor anlamıyorum. Bu kız oğlumu mutlu etti değer verdi oğlumun hatrı için bana da değer verdi ama ben taviz vermeyeyim bu mudur

Ciddi adımlar atılmadan kaynaşmanın kötü etkisi işte. Mesafe candır ne zaman ayrılıp barıştığınıza kadar biliyormuş kadın.
Ayrıca neden kendinizi kısıtlıyorsunuz ki beyefendi kıskanıyor diye? Sizin derdiniz mi onun adam etmek.
Bu konu biraz oğlu ile alakalı o soktu işin içine. Artık mesafe koymaya kalksam dicek bana tavır yapıyor iyi davransam bakınız mesajıma cevap vermiyor

Çok mu samimiydiniz bu olaylardan önce? Aynısı arkadaşıma olmuştu. Erkek arkadaşı esrarkeşin serserinin tekiyi kız peşinden koşup durdu 2 sene boyunca,annesi de esrarı bıraktırdığını bildiği halde söz günü kendini belli edip biz aslında kızınızı istemiyoruz dedi :)
Sonra evlendiler,ailesi cephe aldı kızın evine gitmediler 3 senedir.

Bunu neden yapıyor iite anlam veremedim. Biz evli değiliz sonuçta. Ayrıca yaptıklarının arkasından ne düşünüp kendini haklı buluyor anlamıyorum. Bu kız oğlumu mutlu etti değer verdi oğlumun hatrı için bana da değer verdi ama ben taviz vermeyeyim bu mudur
Alış kızım alışşşşşşş bunlar boyleeee

="_Vera_, post: 53431059, member: 846249"]Arkamdan sahiplenmiş gibi gelinim gelinim diyor bende anlamadım. Benden hoşlanmamasını gerektirecek bişey yapmadım yani
Oğlunun sevgilisi olmuşsun daha ne yapacaktın:))))

Çok mu samimiydiniz bu olaylardan önce? Aynısı arkadaşıma olmuştu. Erkek arkadaşı esrarkeşin serserinin tekiyi kız peşinden koşup durdu 2 sene boyunca,annesi de esrarı bıraktırdığını bildiği halde söz günü kendini belli edip biz aslında kızınızı istemiyoruz dedi :)
Sonra evlendiler,ailesi cephe aldı kızın evine gitmediler 3 senedir.
Kimseye kötü söz söylemek istemem ama işte bu kadınlar artık yılanlıkta ustalaşmış. Çok samimi değildik kadın yine egoluydu ama tenezzül edipte bi cevap bile yazmaz oldu artık

Mesafe koyun o zaman
Sonuçta şimdi de cevap vermiyor.
Krizi fırsata çevirin :KK66:
Öyle yapmaya çalışıyorum sevgilime de dedim bak annen iyi niyete karşı böyle davranıyor beni kırıyor. O da işte ya görmemiştir ben konuşacam felan dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X