Derdi ne anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
="_Vera_, post: 53431246, member: 846249"]Kıskandı mı yani.
Büyük ihtimalle. Bir d erkek anneleri gelin adaylarına genelde önyargıyla yaklaşıyor. Hiç ben yüzde yüz güveneyim seveyim eğer bir şeyini görürsem bu yüzde yüzü alta çekeyim diyen yok. Varsa da çok az.

Kimseye kötü söz söylemek istemem ama işte bu kadınlar artık yılanlıkta ustalaşmış. Çok samimi değildik kadın yine egoluydu ama tenezzül edipte bi cevap bile yazmaz oldu artık

Aman boşver sende yazma :) yada inadına gıcıklık olsun diye çok ilgilen :halay: evlendikten sonra da aramaz sormazsın :KK54:

Güya sen onu değiştirmişsin bence o halen bir serseri sorun annesinde değil oğlunda sende bunu anlayamamışsın :işsiz:

Büyük ihtimalle. Bir d erkek anneleri gelin adaylarına genelde önyargıyla yaklaşıyor. Hiç ben yüzde yüz güveneyim seveyim eğer bir şeyini görürsem bu yüzde yüzü alta çekeyim diyen yok. Varsa da çok az.
Oğlı her gün hasta atkı alma zahmetinde bulunmuyor. Giyinmesine dikkat etmiyor. Ben atkısına kadar kontrol ediyorum. Kıskanacağına oğlu bi ilgi göstersin o zaman

Öyle yapmaya çalışıyorum sevgilime de dedim bak annen iyi niyete karşı böyle davranıyor beni kırıyor. O da işte ya görmemiştir ben konuşacam felan dedi.
Sevgiliniz niye sürekli sizi annesi konusunda yönlendirip aranızı yapmaya çalışıyor ?
Benim fikrim annesi sizden hoşlanmıyor
Etrafa söylediği gelinim gibi sözlerde sevgilinizin baskısı sonucu söylenmiş gibi duruyor .

Sevgiliniz niye sürekli sizi annesi konusunda yönlendirip aranızı yapmaya çalışıyor ?
Benim fikrim annesi sizden hoşlanmıyor
Etrafa söylediği gelinim gibi sözlerde sevgilinizin baskısı sonucu söylenmiş gibi duruyor .
Sevgilim ailesine baskı yapacak biri değil. Kadının tavrı bu

Aman boşver sende yazma :) yada inadına gıcıklık olsun diye çok ilgilen :halay: evlendikten sonra da aramaz sormazsın :KK54:
Annecim müsaitseniz size geleyim diye mesaj atayım yarın tüm gün evinde kurulup oturayım ahahahah beni kovmazsa bende bişey bilmiyorum

bende olsam cevap vermem. mesajla hal hatır mı sorulur arkadaşınız mı kadın sizin..
arayıp sormanız daha uygun olurdu..

Sevgiliyken neden annesiyle konusuyorsunuz is bi ciddiye binsin ondan sonra
Bunun için biraz geç kalındı artık sevgilim annesini soktu bu işin içine yok tanışın yok bayramını kutla yok doğum gününü kutla

bende olsam cevap vermem. mesajla hal hatır mı sorulur arkadaşınız mı kadın sizin..
arayıp sormanız daha uygun olurdu..
İyi de kadını rahatsız etmemek için öesaj attım. Arasam işi mi vardır müsait midir bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X