Derdi ne anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
niye kadın holdingte ceo mu?
açınca merhaba müsaitmisiniz rahatsız etmiyorum ya tarzı bir giriş yapabilirsiniz..

yalnız fena kaynana olur benden ha:halay:
Yürü beee :D Sana da konu açarlar günün birinde ;)

Erkek olsam senden kaçarım :) Anaç gadın fobim var :KK53:

Elimizde mesajına cevap vermemesi dışında başka veri var mı? Hani arkandan sahiplenmiş “gelinim” diyormuş, barıştığınıza sevinmiş vs. Belki mesajı görmedi bi şekilde?

Bi de laf aramızda ben şu genç yaşıma rağmen (hadi tamam çokta genç değil 29) mesajla hal hatır sorma, kutlama, başsağlığı kısaca nezaketen yapılan tüm hareketlere sinir oluyorum. Arayıp sorsana be. Mesaj nedir çok ergence bence, hele o yaştaki bi kadın için..

Erkek olsam senden kaçarım :) Anaç gadın fobim var :KK53:

Elimizde mesajına cevap vermemesi dışında başka veri var mı? Hani arkandan sahiplenmiş “gelinim” diyormuş, barıştığınıza sevinmiş vs. Belki mesajı görmedi bi şekilde?

Bi de laf aramızda ben şu genç yaşıma rağmen (hadi tamam çokta genç değil 29) mesajla hal hatır sorma, kutlama, başsağlığı kısaca nezaketen yapılan tüm hareketlere sinir oluyorum. Arayıp sorsana be. Mesaj nedir çok ergence bence, hele o yaştaki bi kadın için..
Ya haklısınız. Ben çekindim aramaya açıkçası müsait midir diye. Ev hanımı çünkü bazen öğlen dinlenmek için uyuyor felan. Aslında elimiz de çok şey var kadın bana karşı bi tavırlı sanki taviz verse kadını evinden atacam gibi bi tavrı var. Sürekli iyi niyetim yüzünden ağlatıyor bir ara çok tartıştık sevgilimle 3 ay kadından yardım istedim dedim ben ne yapayım senin oğluna karşı bu sorunu çözelim. Konuşuyorum olmuyor. Hatalı bi yaklaşımım vardır belki de dedim. Bana dedi bence ayrılın senden sıkılmış. Bende dediö ayrılmayı da denedim ama bana intihar ederim dedi. Kadın da hemen öyle bişey demez ayağına yattı. Bi kadın vardı kocasından ayrılmak üzere sevgilime dedim bak bu x e çok üzüldüm bence bi hediye al git de kadınlar günün kutlu olsun x abla. Çünkü bu kadın aile dostları nebliyim ben kadını düiündüm. Annesi demiş oğluna bu senim fikrin değil sevgilinin fikri niye benim arkadşaım diye mi böyle şeyler yapıyor. Ne alaka yani

Neden gelinlik yapiyorsunuz ki. Ben flortumun annesini neden arayim ki, bayramdan bayrana bile olsa?
Oglu serseriyse ilk basta, simdi ondan kiymetlisi yoktur. Ikisinin de totolarini kaldirmissiniz. Kendilerini bulinmaz hint kumasi saniyorlar. Onlar sizin pesinizden kossun, siz neden kadini ariyorsunuz anlamadim. Sizi isteyen eden oldu mu? Kendinizi agirdan satin biraz aramayin. Sevgiliniz dese de.

Oğlı her gün hasta atkı alma zahmetinde bulunmuyor. Giyinmesine dikkat etmiyor. Ben atkısına kadar kontrol ediyorum. Kıskanacağına oğlu bi ilgi göstersin o zaman
Simdi size bunu yapmak belki hos sahiplenici bir tavir gibi gelebilir ama inanin boyle bir adamla omur gecmez.
Cocuk bakicisi olmayin birakin onu cocugunuz oldugunda yaparsiniz.
Sizi kadin gibi hissettiren degerli hissettiren bir iliski yasayin

Son düzenleme:
Kızlar artık gerçekten ne sevgilime ne de annesine bir anlam veremiyorum. Kısa süreli bi ayrılık yaşadık. Bu sürede ben yurt dışına çıktım 10 gün geldim özürler diledi barıştık düzeldik. Ben ayrılırken annesine de söylemiştim kendisine mesaj atıp beni intihar etmekle tehdit ettiğini söyledim dikkatli olun dedim. Kadına da içimdeki tüm kırgınlıkları döktüm. Sonra biz barıştığımızda annesi çok sevindiğini söylemiş. Ondan sonra bir defa tüm güm sevgilime ulaşamayınca annesini aradım haberiniz var mı dedim o da telefonunj evde unutmuş dedi.neyse asıl olaya gireyim uzun zamandır annesiyle konuşmadım. Konuşmak da istemiyorum. Sevgilim illa mesaj at hal hatır sor dedi. Israr etti bende attım. 2 gün oldu kadın cevap vermiyor. Derdi ne anlamıyorum. Onun oğlunu tanıdığımda serseriydi. Ben değiştirdim onu. Oğluna ne kadar değer verdiğimi kıskançlığı yüzünden ne kadar kısıtlandığımı biliyor. Oğluna aldığım hediyeleri görüyor. Hala neden bana bu tavır bu umursamamazlık anlamış değilim zaten bayramdan bayrama mesaj atıyorum bir de ekstrem durumlarda başka da kadını rahatsız ettiğim yok.

Ben madalyonun diğer yüzüne bakmak istiyorum.
"Ben oğluna neler yaptım, serseriydi ben kurtardım, hediyeleri görmüyor mu" şeklinde bir yorumunuz olmuş ve bunun karşılığında kadından bir beklenti içine girmişsiniz.

Tüm bunları niye yaptınız?
Hayatınızdaki kişiyi sevdiğiniz için değil mi?
Aksi taktirde sizin hayır kurumu, gençleri topluma kazandırma enstitüsü gibi bir yerde gönüllü olmanız gerekirdi.
Yani siz yaptığınız her şeyi kendiniz için (mutlu olmak rahat etmek için) yaptınız. Kv adayınız için değil. O yüzden tüm bunların karşılığını beklemeniz ya da bana kıymet vermeliydi diye düşünmeniz doğru değil.
Flört aşamasında anne babalarla iletişime geçilmesine karşıyım. Keşke yapmasaydınız ama ayrılık olunca siz kadına mesaj çekmişsiniz (hiç tanımadığınız biriyle direkt mesaj bağlantısı kurmak kibar bir yöntem değil) ve sevgilinizden de şikayet etmişsiniz anladığım kadarıyla.
Sonrasında yine siz iletişime geçmiş merakınızı gidermişsiniz ve son olarak da mesaj yazmışsınız cevap gelmemiş.
Kv işte diye düşünene kadar "kadın belki de iş ciddiye binmeden bu tarz bir muhataplık kurmak istemiyor, daha önce oğlunu şikayet ettim diye kalbi kırgın bana karşı ya da eski kadın işte flört olayını anlamıyor" şeklinde düşünceler gelmedi mi?

Engeli basarım öyle sevgilinin anasına.
Bir daha sakın bana hal hatır sor deme 2 gündür cevap verilmedi mesajıma, oyuncak mıyım lan ben deyip atar gider yapardım hatta daha ileri gidip onun yaptığı kıskançlık baskılarını ben ona uygulardım.

Şu an sizi çok kıskandım çatlıyciim :)))

Şaka şaka..

Maşallah ya ne güzel imrendim valla.. darısı bizlerin başına inşallah................
Aslında ben cok imrenirim bu kaynana gelin iyi olanlara ama.benim öyle olmadı onlar beni sevmez ben onları eşim için işte görünce konusurrum. İlk zamanlar arardım ben de konu sahıbesi gibi hergun belki baktım ben gösterdiğim ilgiyi görmüyorum sonra artık vazgectım daha da aramamzmm sağolsun onlar da bana duskundurler hiç mi hiççç aramazlar.eşimi ararlar:skandal:

Ben madalyonun diğer yüzüne bakmak istiyorum.
"Ben oğluna neler yaptım, serseriydi ben kurtardım, hediyeleri görmüyor mu" şeklinde bir yorumunuz olmuş ve bunun karşılığında kadından bir beklenti içine girmişsiniz.

Tüm bunları niye yaptınız?
Hayatınızdaki kişiyi sevdiğiniz için değil mi?
Aksi taktirde sizin hayır kurumu, gençleri topluma kazandırma enstitüsü gibi bir yerde gönüllü olmanız gerekirdi.
Yani siz yaptığınız her şeyi kendiniz için (mutlu olmak rahat etmek için) yaptınız. Kv adayınız için değil. O yüzden tüm bunların karşılığını beklemeniz ya da bana kıymet vermeliydi diye düşünmeniz doğru değil.
Flört aşamasında anne babalarla iletişime geçilmesine karşıyım. Keşke yapmasaydınız ama ayrılık olunca siz kadına mesaj çekmişsiniz (hiç tanımadığınız biriyle direkt mesaj bağlantısı kurmak kibar bir yöntem değil) ve sevgilinizden de şikayet etmişsiniz anladığım kadarıyla.
Sonrasında yine siz iletişime geçmiş merakınızı gidermişsiniz ve son olarak da mesaj yazmışsınız cevap gelmemiş.
Kv işte diye düşünene kadar "kadın belki de iş ciddiye binmeden bu tarz bir muhataplık kurmak istemiyor, daha önce oğlunu şikayet ettim diye kalbi kırgın bana karşı ya da eski kadın işte flört olayını anlamıyor" şeklinde düşünceler gelmedi mi?
Kadın bahsettiğiniz gibi değil işte. Bekliyor. Bir bayram mesaj atıp kutlamadım diye demiş niye tavır mı yapıyor. Bekliyor. Kadın bekliyor sürekli ben arayayım sorayım. Oğlu da aynı şekilde bekliyor. Ama kadın asla değer vermiyor. Sadece o bana yapsın zihniyetin de. Peki aileleri muhattap etmek istemiyorsa fotoğrafımı telefonunda saklayıp her konuştuğuna gösterip gelinime bakın diye göstermesi neden ?? Ben sevgilimi değiştirdm evet ama bu kadının bunu görmesi lazım bu kız oğluma değer veriypr onu değiştirdi onu sevdi demesi gerek. Yani sokaktan geçen biri gibi yapamaz

Aslında ben cok imrenirim bu kaynana gelin iyi olanlara ama.benim öyle olmadı onlar beni sevmez ben onları eşim için işte görünce konusurrum. İlk zamanlar arardım ben de konu sahıbesi gibi hergun belki baktım ben gösterdiğim ilgiyi görmüyorum sonra artık vazgectım daha da aramamzmm sağolsun onlar da bana duskundurler hiç mi hiççç aramazlar.eşimi ararlar:skandal:
Erkek annelerini gerçekten anlamıyorum neyimizi sevmiyorlar. Hiç düşündüniz mü dertlerinin ne olduğunu

Engeli basarım öyle sevgilinin anasına.
Bir daha sakın bana hal hatır sor deme 2 gündür cevap verilmedi mesajıma, oyuncak mıyım lan ben deyip atar gider yapardım hatta daha ileri gidip onun yaptığı kıskançlık baskılarını ben ona uygulardım.
Hiç sormayın bende söylüyorum bunları annen bana çok ayıp etti diyorum. Bana diyor ya hayır ben neden cevap yazmadığını soracam. Sana ayıp felan yapmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X