Arkamdan sahiplenmiş gibi gelinim gelinim diyor bende anlamadım. Benden hoşlanmamasını gerektirecek bişey yapmadım yaniSizden hoşlanmıyor mu acaba
Bunu neden yapıyor iite anlam veremedim. Biz evli değiliz sonuçta. Ayrıca yaptıklarının arkasından ne düşünüp kendini haklı buluyor anlamıyorum. Bu kız oğlumu mutlu etti değer verdi oğlumun hatrı için bana da değer verdi ama ben taviz vermeyeyim bu mudurKlasık bır kaynana modeli
Bu konu biraz oğlu ile alakalı o soktu işin içine. Artık mesafe koymaya kalksam dicek bana tavır yapıyor iyi davransam bakınız mesajıma cevap vermiyorCiddi adımlar atılmadan kaynaşmanın kötü etkisi işte. Mesafe candır ne zaman ayrılıp barıştığınıza kadar biliyormuş kadın.
Ayrıca neden kendinizi kısıtlıyorsunuz ki beyefendi kıskanıyor diye? Sizin derdiniz mi onun adam etmek.
Bizde ciddi düşünüyoruz seneye nişan kararı aldık gözümü korkutuyor kadın. Kıskandım valla siziBen bayramdan bayrama gorurum kaynanamı. Uzagız bıraz arama da aramam o da aramaz. Ohhh gel keyfımgellll
Alış kızım alışşşşşşş bunlar boyleeeeBunu neden yapıyor iite anlam veremedim. Biz evli değiliz sonuçta. Ayrıca yaptıklarının arkasından ne düşünüp kendini haklı buluyor anlamıyorum. Bu kız oğlumu mutlu etti değer verdi oğlumun hatrı için bana da değer verdi ama ben taviz vermeyeyim bu mudur
Tamam işte sahiplenmiş gelinim diyorArkamdan sahiplenmiş gibi gelinim gelinim diyor bende anlamadım. Benden hoşlanmamasını gerektirecek bişey yapmadım yani
Boşver cevap vermesin bu sizin için daha iyi değil mi .Bu konu biraz oğlu ile alakalı o soktu işin içine. Artık mesafe koymaya kalksam dicek bana tavır yapıyor iyi davransam bakınız mesajıma cevap vermiyor
Oğlunun sevgilisi olmuşsun daha ne yapacaktın:))))="_Vera_, post: 53431059, member: 846249"]Arkamdan sahiplenmiş gibi gelinim gelinim diyor bende anlamadım. Benden hoşlanmamasını gerektirecek bişey yapmadım yani
Kimseye kötü söz söylemek istemem ama işte bu kadınlar artık yılanlıkta ustalaşmış. Çok samimi değildik kadın yine egoluydu ama tenezzül edipte bi cevap bile yazmaz oldu artıkÇok mu samimiydiniz bu olaylardan önce? Aynısı arkadaşıma olmuştu. Erkek arkadaşı esrarkeşin serserinin tekiyi kız peşinden koşup durdu 2 sene boyunca,annesi de esrarı bıraktırdığını bildiği halde söz günü kendini belli edip biz aslında kızınızı istemiyoruz dedi :)
Sonra evlendiler,ailesi cephe aldı kızın evine gitmediler 3 senedir.
Peki nasıl önüne geçebilirim bununTamam işte sahiplenmiş gelinim diyor
Başlamış kaynanacılık oynamaya
Kıskandı mı yani.Oğlunun sevgilisi olmuşsun daha ne yapacaktın:))))
Mesafe koyun o zamanBu konu biraz oğlu ile alakalı o soktu işin içine. Artık mesafe koymaya kalksam dicek bana tavır yapıyor iyi davransam bakınız mesajıma cevap vermiyor
Öyle yapmaya çalışıyorum sevgilime de dedim bak annen iyi niyete karşı böyle davranıyor beni kırıyor. O da işte ya görmemiştir ben konuşacam felan dedi.Mesafe koyun o zaman
Sonuçta şimdi de cevap vermiyor.
Krizi fırsata çevirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?