Derdi olan varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki size de çok teşekkürler.

pisliğinizi kendi içinize akıtın hanımlar size gerçekten fazlaymış düşündüğüm şey.siz gidin insanları aşağılayıp gülüp eğlenip egonuzu tatmin edin elti dedikodusu yapın falan filan. hiç bana göre bir yer değilmiş insanlardan neden uzak durduğumu ne kadar haklı olduğumu tekrardan hatırlattınız teşekkürler
ciao.

Ama her konuda destek olunamaz. Bazen haksıza haksız olduğunu da söylemek lazım. Sen hatalısın sen yanlış yapıyorsun demenin nesi yanlış? Siz, destek olurum derdini dinlerim diyorsunuz da bunun karşı tarafa kesin faydası var mı? Bazı üyeler çarpıtarak abartarak veya bazı noktaları gizleyerek yazıyorlar. Tam emin olmadan, sırf öyle anlatılıyor diye bir olayın tarafı olup gazlamayı yanlış buluyorum.

Ayrıca bir sürü derdi olan üye konu açmış, onlardan niye başlamıyorsunuz? Her konuya yorum yapsaydınız bana samimi gelirdiniz ama hiç birini okumayıp, hadi derdi olan yazsın demenizi saçma buldum. O dertleri niye beğenmediniz?

Insanlar size yazmak istese yazarlar. Ben kaç senedir forumdayim bir defa bile hic biyerde gelin bana ÖZEL yazin derdinizi dinlerim yardimci olurum gibi bisey yazmadim ama özel mesajdan yorumlamami isteyen üyeler bir kac defa derdini yazmisti.
Ortaya konu acmak istemeyen, rahatsiz olanlar zaten kendince yorumlamasini istedigi kişilere özel olarakta yaziyorlar.

Bu kadar hevesliyseniz profilinize yazin "dert anlatmak isteyen mesaj atsin" diye. Dert bölümüne dert anlatin konusu acmaktan daha iyi, birebir iyilik olur hem

Hanımefendi burda sizden iyilik yapmanızı isteyen oldu mu? Çok meraklıysanız bdv ye açılan konuları okuyup yardım edebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…