Yönetici hemen görmeyebilir görünce kapatacaktırBirşey derdim terbiyemi bozmuyorum gerçekten saçmalamışım ben iyilik yapayım dedim ama kime yani şu ınsanlara iyilik yapsam ne çok pişmanım @Mune konuyu kapatabilir mısınız artık
Ciddiye neden almıyosun?Birşey derdim terbiyemi bozmuyorum gerçekten saçmalamışım ben iyilik yapayım dedim ama kime yani şu ınsanlara iyilik yapsam ne çok pişmanım @Mune konuyu kapatabilir mısınız artık
Tamam ben sabredemedim,birden in istedimIniyoz yavaş yavaş
İnsanlar sizden yardım istemedikçe bu yaptığınız şey iyilik değil kusura bakmayın. Çok iyilik severseniz girersiniz konulara yorum yazarsınız(ki tavsiye vermenin iyilik olduğunu da düşünmüyorum) size kötü birşey yaptınız diyen olmadı ama gereksizdi kabul edin.Birşey derdim terbiyemi bozmuyorum gerçekten saçmalamışım ben iyilik yapayım dedim
Bazen insanın anlatacak kimsesi olmaz anladın mı. birine diyetim de rahatlayayım ister yargılanmadan dalga geçilmeden.burda önemli konularla bile dalga geçiliyor aşağılanıyor. birilerine ufak da olsa faydam olsun dedim ama tövbe.İnsanlar sizden yardım istemedikçe bu yaptığınız şey iyilik değil kusura bakmayın. Çok iyilik severseniz girersiniz konulara yorum yazarsınız(ki tavsiye vermenin iyilik olduğunu da düşünmüyorum) size kötü birşey yaptınız diyen olmadı ama gereksizdi kabul edin.
Aynen öyle burada iyi niyet insana haksızlık , çünkü bazı insanların kalpleri kirli …Tamamen iyi niyetle açtığım şu başlıktan bile görebilirsiniz artık iyilik garip birşey olarak algılanıyor altında çıkar aranıyor dalga geçiliyor neyse vazgeçtim zaten herkesin kendi derdi banane diyip geçeyim ben de diğer herkes gibi.
Aynen durum bu.İnsanlar sizden yardım istemedikçe bu yaptığınız şey iyilik değil kusura bakmayın. Çok iyilik severseniz girersiniz konulara yorum yazarsınız(ki tavsiye vermenin iyilik olduğunu da düşünmüyorum) size kötü birşey yaptınız diyen olmadı ama gereksizdi kabul edin.
Bir derdim var bölümünün formatına uygun olmadığı için konu bazı tatsız sürtüşmeler yaşanmış isterseniz inancınız uygunsa dualarımız sizinle bölümüne konu açın orada dua bekleyen ve konu konuyu açtıkça derdini anlatabilen üye sayısı daha fazla.İşiniz gücünüz insanlarla dalga geçmek dert anlattıklarında bile o açıdan açtım zaten başlığı ben insanlar derdini anlatıp rahatlasın destek bulsun diye yine doluştunuz gerçekten nerden açtım ya.
Birşey derdim terbiyemi bozmuyorum gerçekten saçmalamışım ben iyilik yapayım dedim ama kime yani şu ınsanlara iyilik yapsam ne çok pişmanım @Mune konuyu kapatabilir mısınız artık
Anlatacak kimsesi olmayan ya da yakinlariyla paylasmak istemeyen siteye konu aciyor zaten. Neden size ozel anlatsin ki? Dalga gecildigini dusundugunuz konularda dalga gecenleri sikayet edebilir, tavirlari yuzunden uyarabilirsiniz.Bazen insanın anlatacak kimsesi olmaz anladın mı. birine diyetim de rahatlayayım ister yargılanmadan dalga geçilmeden.burda önemli konularla bile dalga geçiliyor aşağılanıyor. birilerine ufak da olsa faydam olsun dedim ama tövbe.
Sizin iyilik çünkü .genel diyorum her konuyla dalga geçiliyor aşağılanıyor insanlar be.yardım eden destek olan yok dinleyen yok bi yardımım dokunsun dedim onda bile kötülük çıkar beklediniz gerçekten bu kadar iyi niyet çok fazlaymışBazen insanlar konu acip "hep iyilik yaptim nankörlük gördüm, iyiligimden kaybettim" filan yaziyor ya onlara inanmiyordum cunku nerede bu tarz laflar duysam ayni böyle iyilik yaptigini sananlar cikiyor cogunlukla.
Iyilik filan degil yaptiginiz. Caniniz sıkılmış sadece
Nesi şov.burda insanlar derdini anlatıyor ciddi anlayan dinleyen destek olan var mı yok anca dalga geçin aşağılayın.ben de kendimce faydam olur dedim öyle bişey geldi aklıma ama çok pişmanım herşeyin altında birşey aramayın kirli zihinlerinizleAynen durum bu.
İyilik talep etmeyen insana iyilik gostermeye calismak, iyilik degil show yapmaktir. Ustelik hic kimse konu sahibine kotu bir sey soylemedi, yine de siz ne anlarsiniza getirdi konuyu.
Komik değil ki insan bazen kimseye derdini söyleyemiyor burda anlatınca da geyik yapılıyor ben de dinlerim dedim ama büyük kabahatmiş anlamış oldumHer şeyi bu kadar ciddiye almaya gerek yok yahu.
Hemen zaten burada hep dalga geçiliyor insanlık yaramıyor falan diye drama bağlamaya da gerek yok.
Buranın formatını bilip, kısaca derdinizi yazın yorumlayayim diyerek konu açmanız komik olmuş biraz.
Buna takılır insanlar.
Bakın gayet ciddi yazdım.
Bu da bir dert sonuçta.
Bu kadar rahatsizsaniz site iceriginden girip okumaz veya paylasim yapmazsiniz. Bir suru uyesi olan, bir suru insanin bircok konuda birbirine destek oldugu siteye gelip “insanlar burda derdini bile paylasamiyor, herkes dalga geciyor” demek sizce de garip olmuyor mu?Nesi şov.burda insanlar derdini anlatıyor ciddi anlayan dinleyen destek olan var mı yok anca dalga geçin aşağılayın.ben de kendimce faydam olur dedim öyle bişey geldi aklıma ama çok pişmanım herşeyin altında birşey aramayın kirli zihinlerinizle
Derdini anlatana çok yardımcı olunmuyor evet. ben de o yüzden destek olurum dinlerim dedim kendimce birşey yapmak istedim ne var bunda bu kadar pislik düşünecek dalga geçecek zaten herşeyle dalga geçen insan doluBu kadar rahatsizsaniz site iceriginden girip okumaz veya paylasim yapmazsiniz. Bir suru uyesi olan, bir suru insanin bircok konuda birbirine destek oldugu siteye gelip “insanlar burda derdini bile paylasamiyor, herkes dalga geciyor” demek sizce de garip olmuyor mu?
Derdiniz uzum mu yemek bagciyi mi dovmek? Ben cok guzel dert dinlerim gelip bana anlatin basligi altinda site elestirisi yapabilmek mi?
Herkes, her konuda geyik yapmıyor.Komik değil ki insan bazen kimseye derdini söyleyemiyor burda anlatınca da geyik yapılıyor ben de dinlerim dedim ama büyük kabahatmiş anlamış oldum
Ne bekliyorum her konuda dalga geçilmemesini empati yapıp yardımcı olunmasını destek olunmasını ama artık umrumda değil. insanlara iyilik yapılmayacağını tekrardan görmüş oldum sizlerin sayesinde.Teşekkürler .Herkes, her konuda geyik yapmıyor.
Bazen hepimiz dahil oluyoruz geyik olayına ama gayet insanı bir durum o da. Bir arkadaşınızla dertleşirken bile olur bu. Siz hayatı çok ciddi yaşıyorsunuz herhalde.
Konulara gayet güzel cevaplar da veriliyor. Bukadarina pes dedirtecek türden olanlara da biraz sert cevaplar veriliyordur belki.
Kisme psikolog değil burada, yazan da ona göre yazsin. Ne bekliyorsunuz buradan üyelerden anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?