Olmayabilir tabi.aklıma geldi öyle yardim edebileceğim birşeyler olur mu diye.derdi olan konuşmak isteyeneBurası böyle bir yer miydi ya
Destek olmak istedim sadece. derman olamam tabii. bazen insan içindekileri dökmek ister konuşacak biri olsun der ya o açıdandertlere derman olabileceğinizi düşündüren nedir?
Bu site böyle bir yer değil kuralları var. Derdini konu sahibi yazar bizde fikrimizi ve tavsiyelerimizi söyleriz. Onun dışında kimsenin ismen tanımadığı bir üyeye derdini açacağını zannetmiyorum keşke dert yazan konuları cevaplayarak yardım etmeye çalışsaydınız.Olmayabilir tabi.aklıma geldi öyle yardim edebileceğim birşeyler olur mu diye.derdi olan konuşmak isteyene
Merve1 koduyla %50 indiriminiz hala geçerli mi?Dert dinlenir 5 tl
biliyorum ben sadece destek olmak için dedim anlatmak isteyeni dinlerim diye kötü birşey yapıyor gibi hissettirdiniz amaBu site böyle bir yer değil kuralları var. Derdini konu sahibi yazar bizde fikrimizi ve tavsiyelerimizi söyleriz. Onun dışında kimsenin ismen tanımadığı bir üyeye derdini açacağını zannetmiyorum keşke dert yazan konuları cevaplayarak yardım etmeye çalışsaydınız.
Çark var maks %29Merve1 koduyla %50 indiriminiz hala geçerli mi?dertler derya oldu da
Bişey yapmak istedim kendimce ama pişman oldum.yeri değilmiş.Burada çok ciddi konular bile dalgaya alınıp duruyorken bu tür bir konu sizce ciddiye alınır mı? Üzülmüşsün bir de , zaten ülkede dertten çok ne var dinle dinle bitmez
Maalesef bu platformda böyle şeyler oluyor takmayın geçin gitsinBişey yapmak istedim kendimce ama pişman oldum.yeri değilmiş.
Hep dalga geçiliyor ya burda biraz da ondan açtım. insan bazen konuşacak dertleşecek ve yargılamayacak birine ihtiyaç duyar diye.yanlış yapmışım.Maalesef bu platformda böyle şeyler oluyor takmayın geçin gitsin
Herkes için demiyorum ama kendini çok fazla üstten gören insanlarla normal konuşmayı bilmeyen ve üstünlük taslamaya çalışan insanlar var sanki girecekleri bir metre mezar değilmiş gibiHep dalga geçiliyor ya burda biraz da ondan açtım. insan bazen konuşacak dertleşecek ve yargılamayacak birine ihtiyaç duyar diye.yanlış yapmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?