Tamamen iyi niyetle açtığım şu başlıktan bile görebilirsiniz artık iyilik garip birşey olarak algılanıyor altında çıkar aranıyor dalga geçiliyor neyse vazgeçtim zaten herkesin kendi derdi banane diyip geçeyim ben de diğer herkes gibi.Herkes için demiyorum ama kendini çok fazla üstten gören insanlarla normal konuşmayı bilmeyen ve üstünlük taslamaya çalışan insanlar var sanki girecekleri bir metre mezar değilmiş gibi
Psikolog musunuz?Derdi olan yazabilir ama çok uzun olmasın yani. elimden geldiğince bilgim dahlinde yardım etmek isterim.gel vatandaş
Ay hayır ya.amaaan neyse vazgeçtim kardeş boşver sen de.Psikolog musunuz?
Derdi olan yazsin, bilgim dahilinde yardimci olacagim yazinca psikolog sanmistimAy hayır ya.amaaan neyse vazgeçtim kardeş boşver sen de.
Tüh ya reklam girdi eeeYani hiç öyle kavgacı bir insan olmadım. Tartışmalar yaşadım. Öfkemi ifade edebildim hep elbette ama ergenken çok laf sokardım bu öfke anları ve tartışmalarda. Ama şimdi hiç bi şey yaomak istemiyorum. Izah etmek dahi istemiyorum.
Konu kapanana kadar yazmayın isterseniz,bekleyin.Size kötü niyetlisiniz demiyorum ama böyle dert anlatılmazMune hanım LÜTFEN konu kapanabilir mı artık
Merve çocukluğuna inelimYani hiç öyle kavgacı bir insan olmadım. Tartışmalar yaşadım. Öfkemi ifade edebildim hep elbette ama ergenken çok laf sokardım bu öfke anları ve tartışmalarda. Ama şimdi hiç bi şey yaomak istemiyorum. Izah etmek dahi istemiyorum.
Iniyoz yavaş yavaşMerve çocukluğuna inelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?