Derdi olan varsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkes için demiyorum ama kendini çok fazla üstten gören insanlarla normal konuşmayı bilmeyen ve üstünlük taslamaya çalışan insanlar var sanki girecekleri bir metre mezar değilmiş gibi
Tamamen iyi niyetle açtığım şu başlıktan bile görebilirsiniz artık iyilik garip birşey olarak algılanıyor altında çıkar aranıyor dalga geçiliyor neyse vazgeçtim zaten herkesin kendi derdi banane diyip geçeyim ben de diğer herkes gibi.

Kendi kendine dalga geç hak etmeyen insanlara iyilik yapmaktan vazgeçtim zaten bak dalgana

Çok sinirliyim ya. Genel. Ama öyle böyle bi şey değil. Yani cinnetin eşiği. Ve eften püften şeylerin bu kadar sinirlendirmesine de sinirliyim.

Mune hanım LÜTFEN konu kapanabilir mı artık

Yani hiç öyle kavgacı bir insan olmadım. Tartışmalar yaşadım. Öfkemi ifade edebildim hep elbette ama ergenken çok laf sokardım bu öfke anları ve tartışmalarda. Ama şimdi hiç bi şey yaomak istemiyorum. Izah etmek dahi istemiyorum.

Tüh ya reklam girdi eee

Mune hanım LÜTFEN konu kapanabilir mı artık
Konu kapanana kadar yazmayın isterseniz,bekleyin.Size kötü niyetlisiniz demiyorum ama böyle dert anlatılmaz herkes konusunu açar istediği uzunlukta,daha çok yorum alır.Burda bu şekilde sorunları da anlatmak istemez insan.Siz bekleyin konu kapanana kadar

Uzun uzun anlatırdım. Örneklendirmeye çalışır. Duygularımı somutlaştırmaya çalışarak derdimi, hislerimi ifade ederdim karşımdaki kim olursa olsun. Şimdi tahammülsüzlük mü güçsüzlük mü bilmiyorum. Bir sihirli değnek olaun her şey düzelsin istiyorum.

Birşey derdim terbiyemi bozmuyorum gerçekten saçmalamışım ben iyilik yapayım dedim ama kime yani şu ınsanlara iyilik yapsam ne çok pişmanım Mune konuyu kapatabilir mısınız artık

Merve çocukluğuna inelim

Sadece kulaklık takayım yürüyeyim istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…