Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten bu durumda once psikologa danismaniz gerekir bence durunda bi ciddiyet varsa o sizi psikiyatriye yada endokrinoloji ye yonlendirir diye dusunuyirumKızım eşcinsel olduğunu düşünüyor.Ben bu konuda birhayli takıntılı oldum. Kızlara aşık oluyor.Bunu çaktırmadan öğrendim.Geçici bir durum mi bilmiyorum. Konuyi üstü kapalı benimle konuşuyor.Psikiyatriye gitmek istemiyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.
16 yaşında kızı olan bir anne olarak diyorum ki sabır şuan duyguları karışık zamanla üstüne fazla düşmeden bekleyim onun size onu anlayan birilerine ihtiyacı varKızım eşcinsel olduğunu düşünüyor.Ben bu konuda birhayli takıntılı oldum. Kızlara aşık oluyor.Bunu çaktırmadan öğrendim.Geçici bir durum mi bilmiyorum. Konuyi üstü kapalı benimle konuşuyor.Psikiyatriye gitmek istemiyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.
Kendisi ara ara konuyu açıyor.Internetten Kadın kadına öpüşme sahnelerine bakıyor.Birde günlüğünü okudum bu durumunun ana okuldan itibaren devam ettiğini yazmış.Ve erkeklerden nefret ediyor.Birkaçkez minibüste tacize uğramış Ve ben ona nasıl davranmayın bilmiyorum.
Nerden biliyorsunuz anaokulunda mümkün olmadığını bu sizin algılarınızca mümkün değilTacize uğramış olması gerçekten üzücü maalesef böyle insan müsveddeleri yüzünden kızlar kendilerine güvenlerini yitirebiliyorlar. Ancak anaokulundan be ri böyle hissettiğini yazması garip geldi bana.yani anaokulunda böyle bir şeyin farkına varmış olması mümkün değil. Tamam o dönem kız çocukları erkeklere biraz düşman oluyor ve kız kıza kendi dünyalarında yaşamaktan haz alıyorlar ama bu bambaşka bir durum. Bence bir yetişkinin sağlıklı olarak onu bilinclendirmesone ihtiyacı var. Escinsel değil escinsel olduğunu sanıyor bence kızınız-ki inşallah da öyledir
ortada bir yanlış var da bunu düzeltmeye çalışır gibi bir tavrınız varKendisi ara ara konuyu açıyor.Internetten Kadın kadına öpüşme sahnelerine bakıyor.Birde günlüğünü okudum bu durumunun ana okuldan itibaren devam ettiğini yazmış.Ve erkeklerden nefret ediyor.Birkaçkez minibüste tacize uğramış Ve ben ona nasıl davranmayın bilmiyorum.
Goturmen gerek bence canım güzel güzel anlat derim hani illa birşey sec diye değil de kesin birşey e karar vermek için götüreyim falan de derim ilginç bı durum doktor şartKızım eşcinsel olduğunu düşünüyor.Ben bu konuda birhayli takıntılı oldum. Kızlara aşık oluyor.Bunu çaktırmadan öğrendim.Geçici bir durum mi bilmiyorum. Konuyi üstü kapalı benimle konuşuyor.Psikiyatriye gitmek istemiyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.
Psikiyatriye gitmek kızınızın cinsel eğilimini değiştirmez. Siz psikoloğa giderek destek alabilirsiniz, çünkü bu durumu kabullenmeniz gerekiyor. Eğer sadece arkadaşıyla öpüşmeyi vs. denemiş değil, aşık oluyor diyorsanız geçici olamaz zaten. Kızınızı olduğu gibi kabul edin, onu sevin. Üstü kapalı sizinle konuştuğuna göre açılmak istiyor ve yakında açılabilir. Dikkatli olun kırmayın.Kızım eşcinsel olduğunu düşünüyor.Ben bu konuda birhayli takıntılı oldum. Kızlara aşık oluyor.Bunu çaktırmadan öğrendim.Geçici bir durum mi bilmiyorum. Konuyi üstü kapalı benimle konuşuyor.Psikiyatriye gitmek istemiyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.
Burada herkes kendince bir yorum yapıyor yanlış yönlendirmek için değil farklı açılardan değerlendirmek için söyledim farkındaysanız orada pek çok şeyden bahsetmiştim cımbızla çekip almanıza lüzum yokNerden biliyorsunuz anaokulunda mümkün olmadığını bu sizin algılarınızca mümkün değil
farklı bir çocuk olabilir yanlış yönlendirmeyin