Eşcinsellik bir hastalık değildir
eşcinsellik sağlıksız bir yönelimdir hanımefendi.
gerçekten anlayış beklemiyorum.
yaşamadan bilemezsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşcinsellik bir hastalık değildir
kardeşin gay olsa hiç bi erkekle sevgili olmasına izin vermeyecek miydin?
kocanızdan boşanacaksanız siz de kabullenemiyorsunuz demek ki
siz madem bu olaylar normal diyorsunuz eşiniz çıkıp ben eşcinselim dese kabullenemem diyorsunuz.
bu nasıl iş.
önce bi gözünüzle okuyup kafanızla anlayın.
kusura bakmayın çok çirkinsiniz.
konu sahibi. lütfen çocuğun reşit olmadan terapi olun.
çok pardon nesine yazık etmişim kardeşimin?
tabiiki ensesindeyim. istediği gibi de yaşıyor.
ne yapacaktım aileme kabul mü ettirecektim?
etmeyeceğinin o da farkında.
siz kimsiniz yazık etmişsin diyorsunuz? bunda savunulacak ne var da kabul ettireyim?
kardeşim her gün bana sarılıp öpüp teşekkür ederken siz kimsiniz?
kocanızdan boşanacaksanız siz de kabullenemiyorsunuz demek ki
demek ki ben sizin gibiler yüzünden kardeşimi ailemden saklayıp istediği sosyal çevrede yaşaması için imkan oluşturmak zorundayım.
bende bi problem yok.
siz madem bu olaylar normal diyorsunuz eşiniz çıkıp ben eşcinselim dese kabullenemem diyorsunuz.
bu nasıl iş.
önce bi gözünüzle okuyup kafanızla anlayın.
kusura bakmayın çok çirkinsiniz.
konu sahibi. lütfen çocuğun reşit olmadan terapi olun.
kardeşim biseksüel hanımefendi.
ve reşit.
benden izin almasına gerek yok. istediği ile istediğini yapıyor zaten.
tabiki denetliyorum. herkes öyle oluyor demedim.
kötü niyetli bir sürü insan var. nereden bilebiliriz sevmek amaçlı yaklaştığını sorabilir miyim?
arkadaşın arkadaşa ne kadar kötülük edebildiğini biliyoruz.
uzaktan kabullenin demesi kolay geliyor. başa gelince insan ne yapsın şaşırıyor.
eşcinsellik sağlıksız bir yönelimdir hanımefendi.
gerçekten anlayış beklemiyorum.
yaşamadan bilemezsiniz.
biseksüellik ne demek biliyorum. bi erkeği de sevebilir yani.
ben açıkçası kardeşinin üzerinde aşırı baskı kuran birini görüyorum. okuyo mu kardeşiniz?
Dedim ya dunya bir yana kardesim bir yana benim icin.
dedim ya bekara karı boşamak kolaydır derler. bizler yaşamadan sizin ne hissettiğinizi bilemeyiz. ancak kendi adımıza konuşabiliriz. nice kadın tanıyorum aldatmayı dayağı kesinlikle kabul etmem deyip tokat yiyince aman bir tokat ne olacak yuvamı bozamam diyen. iş başa gelince her şey değişebiliyor.kardeşiniz mutluysa sıkıntı yok. sizlere kolaylıklar dilerim..dünya bir yana olduğu için böyleyim zaten hanımefendi.
babam tam bir karadenizli
annem bir arnavut
değil ailede sülalede duyulmamış
babama ima ettiğimde ev yıkıldı. kardeşim işteydi. kimse yanında konuşmadı.
babam mezara koymadan insan içine çıkmam öyle bişey varsa diyor.
ev deseniz zaten av merakından cephanelik gibi.
annem diyor dayın yaşatmaz.
kardeşime teklif etmedim mi sanıyorsunuz?
ben çalışıyorum. hem okuyorum çalışıyorum.
kazancım iyi.
annem babam olmadan nasıl yapayım sana bunu neden yapayım abla ben böyle mutluyum önemli olan senin düşüncen dedi.
narsizmle paralellik gösterdi davranışları.
bende herkesi narsist biraz diye ikna ettim.
ne kolay sizler için, hep bi alternatif..
kim ne derse desin siz iyi bir ablasınız.. Türkiye şartlarında bunun gibi bir durumu hiç bir aile kolay kolay kabullenmez.. Siz bir abla olarak arkasında durmuşsunuz ona imkan sunmuşsunuz.. O mutluysa zaten kimseye sizi suçlamak düşmez.. Ben sizi takdir ettim gerçekten..okuyor. çalışmak istediği için kendine uygun bi ortamda çalışıyor.
üzerinde de asla baskı yok. ben kendisiyle konuşup anlaşana kadar anne baba baskısı vardı.
artık o da yok. sayemde.
benim öğrenmemden korktuğunu ama şu an daha mutlu olduğunu söylüyor.
senede bir defa yurt dışına çıkması için zemin hazırlıyor ve yolluyorum.
kendisine yaptığım tek baskı internetten tanıştığı insanlarda olduğu için 6 ayda bir kan testi yaptırması ve karşı tarafın değil onun uygun gördüğü bir yerde görüşmeleri.
sizin için yeterli midir?
Kardesinizin hayatini mahfetmissiniz derken siz olsaydiniz nd yapardiniz? Birdaha duymayayim seni anneme soylerim mi derdiniz ? Ve ya yanlis oldugunu mu anlatirdiniz peki bunu anlattiginizda anlamasini nasil beklersiniz?evet türkiyede zor bu olaylar. hemde sırf siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden.
ben lezbiyen değilim ki başka kadınla yatayım.kocam eşcinsel değil ki neden basayım. dahası kime basarsam basayım boşarım zaten. elmayla armutu karıştırmışsınız.
kardeşinizin hayatınıda mahvetmişsiniz. yazık cocuğa. keşke benim kardeşim olsaydı korur kollar kimseye laf ettirmezdim...
Kardesinizin hayatini mahfetmissiniz derken siz olsaydiniz nd yapardiniz? Birdaha duymayayim seni anneme soylerim mi derdiniz ? Ve ya yanlis oldugunu mu anlatirdiniz peki bunu anlattiginizda anlamasini nasil beklersiniz?
Çok teşekkür ederim.Umarım geçici bir durumdur.Dua edin ne olur.çok ihtiyacım var.Bu sıkıntı mı akrabalarına bahsederek çok paniklerler.Herşey için teşekkürler.
Ayni dusuncedeyiz bende aynisini yapardim her sekilde ne olursa olsun yaninda olurdum .. sanirim yanlis anladim yazinizi oyuzden tepkili yazdim hem fikiriz bu konuda.kardeşimi çok sevdiğimi ne olursa olsun yanında olacağımı , olup olabilecek herşey de arkasında duracağımı söylerdim.
insanlar bir sabah kalkıp yahu ben en iyisi eşcinsel olayım az da böyle takılayım demezler. kendi içlerinde zaten yıllarca saklarlar. söyleyemezler. çekinirler. önce kendi içlerinde bastırmaya çalışırlar. yılların süre geçen bir hissini neden bastırmaya çalışayım vazgeçirmeye çalışayım. biri gelse size sen bundan sonra kadın gibi hissetmeyeceksin erkek gibi hissedeceksin kadınlarla ilgi duyacaksın dese 1 düğmeye basarak bu davranışları gösterebilirmisiniz.