- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bu arada şuanda bebek herşeyi sizden çekiyor 3 ay bittikten sonra yediklerinizden çekmeye başlıyor eğer ki ısrarla her yolu deneyip folik asit kullanamıyorsanız yeşil sebzeler yiyin en büyük kaynağı oymuş folikasitlerinBence bu dönemde pek ilaç kullanma bunlar bebeğe de geçebilir yemekleri kendin yapma bende yemek yapınca kokusundan çok rahatsız oluyorum kızartma kokusu felan inanılmaz rahatsız ediyor beni de ama folik asit kullan muhakkak bebeğin gelişimi için çok iyi gerekirse yemek ye yat biraz uyu hatta ben öyle yapıyorum çok zorlanırsam midem bulanırsa çoğu zaman az yiyip yatıyorum hamileliğimin başından bu yana kilo verdim ama inşallah sizin de düzelir
Mutfağın kapısından geçince kusmaya başlıyorum yemeği bırakın alışverişe çıktığımızda market kokuyor diye eşimle alışveriş yapamadım yemek konuşamıyorum bile midemi bulandırıyor 4 kilo verdiğimi öğrendim 2 hafta önce patates ve makarna yiyorum gece bile öğürerek kalkıyorumBence bu dönemde pek ilaç kullanma bunlar bebeğe de geçebilir yemekleri kendin yapma bende yemek yapınca kokusundan çok rahatsız oluyorum kızartma kokusu felan inanılmaz rahatsız ediyor beni de ama folik asit kullan muhakkak bebeğin gelişimi için çok iyi gerekirse yemek ye yat biraz uyu hatta ben öyle yapıyorum çok zorlanırsam midem bulanırsa çoğu zaman az yiyip yatıyorum hamileliğimin başından bu yana kilo verdim ama inşallah sizin de düzelir
Gecen artık inat edip kendim için değil diyip ıspanağı burnumu kapatarak yediğimde ağzımıda kapattım ve yattım saatlerce çıkarttım en son mide asidi çıkartıp rahatlıyorum artık zorluyorum ama ne mümkün herkes geçer dedikce geçmiyorBu arada şuanda bebek herşeyi sizden çekiyor 3 ay bittikten sonra yediklerinizden çekmeye başlıyor eğer ki ısrarla her yolu deneyip folik asit kullanamıyorsanız yeşil sebzeler yiyin en büyük kaynağı oymuş folikasitlerin
Eğer ki her seferinde kusma vs varsa bu sizin ciddi anlamda su kaybınız olmasına sebep olur yoğurt yiyin en azından kalsiyum alsın bide süt için yatmadan önce o da iyi olur en azından faydası olur bol su tüketmeye dikkat edin hamilelik döneminde çok önemli doktorunuz ne diyor böyle olmanızaMutfağın kapısından geçince kusmaya başlıyorum yemeği bırakın alışverişe çıktığımızda market kokuyor diye eşimle alışveriş yapamadım yemek konuşamıyorum bile midemi bulandırıyor 4 kilo verdiğimi öğrendim 2 hafta önce patates ve makarna yiyorum gece bile öğürerek kalkıyorum
Sizi korkutmak istemem ama kiminin 3 ayda kiminin 9 ayda geçiyor bu mide bulantısı ve kusma ama kuzenimde Yeni Doğum yaptı o da sizin gibiydi kusmuyordu sadece 16. Haftadan sonra iştahı yerine geldi bende başta çok çektim 4 haftalıkken başladı bulantılarım artık ağlıyodum hamile kaldığıma kalıcağıma pişmandım ama çok şükür iyiyim şimdi inşallah sizde iyi olursunuzGecen artık inat edip kendim için değil diyip ıspanağı burnumu kapatarak yediğimde ağzımıda kapattım ve yattım saatlerce çıkarttım en son mide asidi çıkartıp rahatlıyorum artık zorluyorum ama ne mümkün herkes geçer dedikce geçmiyor
Eğitim araştırmadaki Acildeki doktor dünyadaki tek hamile ben olmadığımı diretiyor ve artık beni görmekten sıkıldığını söylüyor resmen pendik acil susuzluk olduğunu söylüyor her gittiğimde 2 serum 1 iğne yiyorum kollar mosmor vera özel hastane doktorum geciceğini mide bulantısı hapları veriyor her gittiğimde bir yükseğini veriyor ama mide bulantımı geçirmiyor sadece uyutuyorEğer ki her seferinde kusma vs varsa bu sizin ciddi anlamda su kaybınız olmasına sebep olur yoğurt yiyin en azından kalsiyum alsın bide süt için yatmadan önce o da iyi olur en azından faydası olur bol su tüketmeye dikkat edin hamilelik döneminde çok önemli doktorunuz ne diyor böyle olmanıza
İnşallah 4 senedir bekliyoruz ama tadını çıkartamıyorum sürekli yatıyorum yorgunum halsizim 2 geceden 1i muhakkak acildeyim bende şaşırdım artık dualar ediyorum Rabbim sadece yemek yiyebiliyim başka bişey istemiyorum diye kendimede kızıyorum bebeğe bişey olursa da vicdan azabı çekerim ve kendime çok kızarımSizi korkutmak istemem ama kiminin 3 ayda kiminin 9 ayda geçiyor bu mide bulantısı ve kusma ama kuzenimde Yeni Doğum yaptı o da sizin gibiydi kusmuyordu sadece 16. Haftadan sonra iştahı yerine geldi bende başta çok çektim 4 haftalıkken başladı bulantılarım artık ağlıyodum hamile kaldığıma kalıcağıma pişmandım ama çok şükür iyiyim şimdi inşallah sizde iyi olursunuz
Deseydiniz keşke tek hamile ben değilim ama her hamilelik Farklı diye böyle saçma şey mi olurmuş kimi insanın hamileliğe alerjisi varmış çok nadir bir durum olsa bile düşünün Yani özeldeki doktor da maşallah ne hapı bu böyle bebeğin daha yeni yeni gelişiyor beni herkes uyardı ağrı kesici dahil içme diye en hafifi bile düşünün Yani çünkü bebek tam gelişim aşamasında gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsunEğitim araştırmadaki Acildeki doktor dünyadaki tek hamile ben olmadığımı diretiyor ve artık beni görmekten sıkıldığını söylüyor resmen pendik acil susuzluk olduğunu söylüyor her gittiğimde 2 serum 1 iğne yiyorum kollar mosmor vera özel hastane doktorum geciceğini mide bulantısı hapları veriyor her gittiğimde bir yükseğini veriyor ama mide bulantımı geçirmiyor sadece uyutuyor
Allah’ın izniyle bişey olmaz ama ilaçları kesinlikle ya azaltın ya bırakın 3 ay bebek anneden çekiyo herşeyi belki bundan sonra düzelir inşallah en yakın zamanda iyi olursunuz süt ve yoğurt tüketebiliyosanız tüketin ve bol su kesinlikleİnşallah 4 senedir bekliyoruz ama tadını çıkartamıyorum sürekli yatıyorum yorgunum halsizim 2 geceden 1i muhakkak acildeyim bende şaşırdım artık dualar ediyorum Rabbim sadece yemek yiyebiliyim başka bişey istemiyorum diye kendimede kızıyorum bebeğe bişey olursa da vicdan azabı çekerim ve kendime çok kızarım
Kartal eğitim araştırma kadın doğum bölümüne gittim bana test yapma gereği bile duymadı bebeğin kalp atışı var diye ve adamla konuşurken ağlamaya başladım nolur yardım edin çok acım ve yiyemiyorum diye bana kızdı ağlıya ağlıya çıkıp pendiğe gittik vücut susuz diye hemen seruma bağlayıp test yaptılar ve gene kötüleştiğimde mecbur kadın doğum acili olduğu için azar yediğim doktora gidiyorum hep aynı tavırDeseydiniz keşke tek hamile ben değilim ama her hamilelik Farklı diye böyle saçma şey mi olurmuş kimi insanın hamileliğe alerjisi varmış çok nadir bir durum olsa bile düşünün Yani özeldeki doktor da maşallah ne hapı bu böyle bebeğin daha yeni yeni gelişiyor beni herkes uyardı ağrı kesici dahil içme diye en hafifi bile düşünün Yani çünkü bebek tam gelişim aşamasında gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
İlaçları mide bulantı mı geçirmediği için uyku sersemlik yaptığı için kullanmıyorum daha doğrusu kullanamıyorum dualarınızı eksik etmeyin .Allah’ın izniyle bişey olmaz ama ilaçları kesinlikle ya azaltın ya bırakın 3 ay bebek anneden çekiyo herşeyi belki bundan sonra düzelir inşallah en yakın zamanda iyi olursunuz süt ve yoğurt tüketebiliyosanız tüketin ve bol su kesinlikle
Şikayet edin gerekirse hatta rezillik çıkarın kalp atışı var çok şükür iyi ama bu çocuğun olduğu kadar sizinde sağlığınız önemli karşıdaki hastaneleri pek bilmiyorum ama Zeynep Kamil için iyi diyorlar bir dönem karşıda çalışıyordum orası için iyi diyorlar bide orayı deneyin istersenizKartal eğitim araştırma kadın doğum bölümüne gittim bana test yapma gereği bile duymadı bebeğin kalp atışı var diye ve adamla konuşurken ağlamaya başladım nolur yardım edin çok acım ve yiyemiyorum diye bana kızdı ağlıya ağlıya çıkıp pendiğe gittik vücut susuz diye hemen seruma bağlayıp test yaptılar ve gene kötüleştiğimde mecbur kadın doğum acili olduğu için azar yediğim doktora gidiyorum hep aynı tavır
Zeynep kamil hastanesine de gittim randevusu en erken 20 gün sonraya veriyor tamamen ücretsiz bir hastane olduğu için yoğunluk çok oluyor saatlerce beklemek zorunda kalınıyor yani bu tarafta bir vera hastanesi var malumm onada her zaman gidemiyorum özell 80 lira 2 günde bir hastanedeyim zaten malesefkiŞikayet edin gerekirse hatta rezillik çıkarın kalp atışı var çok şükür iyi ama bu çocuğun olduğu kadar sizinde sağlığınız önemli karşıdaki hastaneleri pek bilmiyorum ama Zeynep Kamil için iyi diyorlar bir dönem karşıda çalışıyordum orası için iyi diyorlar bide orayı deneyin isterseniz
Acilden giriş yapın olmazsa orda da bir hastane bilmiyorum ki pek tavsiye edeyim ama çok dikkat edin allahım yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah sağ Salim bu arada 2 li testi yaptırdınız mı 11 ile 14. Hafta arası yaptırılması gerekiyorZeynep kamil hastanesine de gittim randevusu en erken 20 gün sonraya veriyor tamamen ücretsiz bir hastane olduğu için yoğunluk çok oluyor saatlerce beklemek zorunda kalınıyor yani bu tarafta bir vera hastanesi var malumm onada her zaman gidemiyorum özell 80 lira 2 günde bir hastanedeyim zaten malesefki
Evet doktorun söyledi bu hafta yaptırmam gerekiyor hangi devletten erken randevu alırsam ona gidip yaptırıcam inşallah gerçi onu düşünmeye fırsatım olamadı birazda kendi derdime düştüm son anda olsa yaptırırım testlerimiAcilden giriş yapın olmazsa orda da bir hastane bilmiyorum ki pek tavsiye edeyim ama çok dikkat edin allahım yavrularımıza kavuştursun bizi inşallah sağ Salim bu arada 2 li testi yaptırdınız mı 11 ile 14. Hafta arası yaptırılması gerekiyor
Siz yine de çok son ana bıraktırmayın birde her devlette yapmıyorlar bu testleri onları da öğrenmeniz gerekiyorEvet doktorun söyledi bu hafta yaptırmam gerekiyor hangi devletten erken randevu alırsam ona gidip yaptırıcam inşallah gerçi onu düşünmeye fırsatım olamadı birazda kendi derdime düştüm son anda olsa yaptırırım testlerimi
Maşşalah Rabbim hep sağlıklı olmayı nasip etsin inşallah bende aylar sonra sizin gibi diyebilirim çiğköftemi aman Allahım canım ne çekerse çeksin kokusunu alınca böğürmekten artık eşim unutmam için mide bulantımı şakalar yapıyor çocuk ağzından çıkacak artık diyeeeHayırlı olsun. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de bulantıları 4 ay dolana kadar çok şiddetli yaşadım. Sabahtan gece 10 a kadar banyodan çıkamazdım. Ben de sadece akşam bulantı bittikten sonra çiğ köfte yiyebiliyodum. 4 ay boyunca akşamdan akşama sadece çiğköfte yesemde maşallah sağlıklı bir oğlum var. Umarım senin bulantılarda önümüzdeki 1 2 hafta içerisinde azalmaya başlar ve biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?