- 29 Eylül 2021
- 129
- 132
- 18
- Konu Sahibi Zombibaykus11
-
Benimle ilgili olmayan hiçbir şey için ne sana ne de babama laf söylerim kavga ikinizin arasında beni karıştırmayın de git başka odaya konuyu bilmezsen müdahalede edemezsin.Annemi çok seviyorum hayattaki en yakın arkadaşım diyebilirim. Ama beni çok yıpratıyor tüketti artık babamin hataları yüzünden bile sürekli beni suçluyor sanki ben kendine istediğini yapmıyorum almıyorum yok diyorum bağırıyorum gibi hep bana yükleniyor babana şunu demedin bunu demedin diye çok üstüme geliyor oda babam nasıl ağır kelimeler edim bıktım usandım arada kalmaktan napicam bilmiyorum müdahil olmadığım alakam olmayan katı koca kavgalarının bile içinde buluyorum kendimi napicam ben ?
Annemi çok seviyorum hayattaki en yakın arkadaşım diyebilirim. Ama beni çok yıpratıyor tüketti artık babamin hataları yüzünden bile sürekli beni suçluyor sanki ben kendine istediğini yapmıyorum almıyorum yok diyorum bağırıyorum gibi hep bana yükleniyor babana şunu demedin bunu demedin diye çok üstüme geliyor oda babam nasıl ağır kelimeler edim bıktım usandım arada kalmaktan napicam bilmiyorum müdahil olmadığım alakam olmayan katı koca kavgalarının bile içinde buluyorum kendimi napicam ben ?
Az önce kavga ettik söyledim kalktı ağlayarak odasına gittiAçıkça konuşun . Karı koca arasına nasıl gireyim babamın hataları olmasının sorumlusu ben değilim gibi bir konuşma yapın
Vallahi o kadar çok yoruldum ki bakmayın babamda az değil ama bıktım çok utanıyorum 27 yaşındayım hala anne baba kavgası çekiyorumbabanızla olan ikili ilişkinize karışmasıza müsade etmeyin.
kimsenin de ikili ilişkisine karışmayın.
babanız sizin rakibiniz yada düşmanınız değil ki ona şunu deyip bunu deyip annenizi savunmanızı gerektirecek bir durum olsun.
anneniz kadar babanızlada iyi ilişkiler kurmayı hak ediyorsunuz.
kimsenin avukatlığını yapmayın derim bu kişi anneniz dahi olsa
Diyecegin tek sey bu dünyaya beni siz getirdiniz ben size hic birsey borclu degilim ama siz bana cok sey borçlusunuz.
en bastada huzur ben arada kalmaktan biktim biktimm biktimm diyin artik soylediklerin beni üzüyor babama birsey demiyirm demicemde bosuna yorma kendini sen annemsen o babam . anne diyin psikolog iki sokak ötede randevu alalim mi
Az önce bu tarz konuşma gecri aramızda kalktı kendi gitti az önceBenimle ilgili olmayan hiçbir şey için ne sana ne de babama laf söylerim kavga ikinizin arasında beni karıştırmayın de git başka odaya konuyu bilmezsen müdahalede edemezsin.
Vallahi evlat değil ağlama duvarı yaptılar beniAnnenize "Ben sizin evlilik terapisti degilim. Evliliginizdeki sorunlari iki yetiskin gibi kendi aranizda cözün" diyeceksiniz ve hicbirsey söyleyip yapmayacaksiniz. Bunlari sizin görevleriniz degil
anneni al ve en yakın bir psikiyatriye götür. kendini ifade edebilmesi için sosyal ortamlara sok ki biraz açılsın. belli ki kendini zor ifade eden birisi. bir süre isteklerine (anne babanın arasındaki iletişim) kayıtsız kal. ama mutlaka bir psikiytrist görsün kendisiniAnnemi çok seviyorum hayattaki en yakın arkadaşım diyebilirim. Ama beni çok yıpratıyor tüketti artık babamin hataları yüzünden bile sürekli beni suçluyor sanki ben kendine istediğini yapmıyorum almıyorum yok diyorum bağırıyorum gibi hep bana yükleniyor babana şunu demedin bunu demedin diye çok üstüme geliyor oda babam nasıl ağır kelimeler edim bıktım usandım arada kalmaktan napicam bilmiyorum müdahil olmadığım alakam olmayan katı koca kavgalarının bile içinde buluyorum kendimi napicam ben ?
Az önce kavga ettik söyledim kalktı ağlayarak odasına gitti
Vallahi o kadar çok yoruldum ki bakmayın babamda az değil ama bıktım çok utanıyorum 27 yaşındayım hala anne baba kavgası çekiyorum
Az önce bu tarz konuşma gecri aramızda kalktı kendi gitti az önce
Vallahi evlat değil ağlama duvarı yaptılar beni
O zaman anneniz sizden yardım istediğine ve karışmam dediğinizde ağlama noktasına geldiğine göre babana karşı haklılık payı var. Ben genellikle annemin haklı olduğu konularda babama karşı ağır sözler söylemeden yanlışlarını söyler annemin hangi konularda haklı olduğunu söylerdim. Annem haklı olsa bile babam gittikten sonra annemle konuşur ona da yanlışlarını söylerdim. Tabi ailemin kavgaları çok kötü konularda değildi sizede aynısı yapın diyemem konuyu bilmediğim için.Annemi çok seviyorum hayattaki en yakın arkadaşım diyebilirim. Ama beni çok yıpratıyor tüketti artık babamin hataları yüzünden bile sürekli beni suçluyor sanki ben kendine istediğini yapmıyorum almıyorum yok diyorum bağırıyorum gibi hep bana yükleniyor babana şunu demedin bunu demedin diye çok üstüme geliyor oda babam nasıl ağır kelimeler edim bıktım usandım arada kalmaktan napicam bilmiyorum müdahil olmadığım alakam olmayan katı koca kavgalarının bile içinde buluyorum kendimi napicam ben ?
Yapıyorum aynısını hatta bazen haksız Ken bile savunuyorum babama karşı ama anneme yetmiyor söylediğim sözler babama ağır konuşmamo istiyorO zaman anneniz sizden yardım istediğine ve karışmam dediğinizde ağlama noktasına geldiğine göre babana karşı haklılık payı var. Ben genellikle annemin haklı olduğu konularda babama karşı ağır sözler söylemeden yanlışlarını söyler annemin hangi konularda haklı olduğunu söylerdim. Annem haklı olsa bile babam gittikten sonra annemle konuşur ona da yanlışlarını söylerdim. Tabi ailemin kavgaları çok kötü konularda değildi sizede aynısı yapın diyemem konuyu bilmediğim için.
O zaman kendinizi daha fazla yıpratmayın. Sizin aranızdaki anlaşmazlıkları ben çözemem deyin ve annenize babanızla birlikte evlilik terapistine gitmesini önerin.Yapıyorum aynısını hatta bazen haksız Ken bile savunuyorum babama karşı ama anneme yetmiyor söylediğim sözler babama ağır konuşmamo istiyor
Oha beni anlatmışAnnemi çok seviyorum hayattaki en yakın arkadaşım diyebilirim. Ama beni çok yıpratıyor tüketti artık babamin hataları yüzünden bile sürekli beni suçluyor sanki ben kendine istediğini yapmıyorum almıyorum yok diyorum bağırıyorum gibi hep bana yükleniyor babana şunu demedin bunu demedin diye çok üstüme geliyor oda babam nasıl ağır kelimeler edim bıktım usandım arada kalmaktan napicam bilmiyorum müdahil olmadığım alakam olmayan katı koca kavgalarının bile içinde buluyorum kendimi napicam ben ?
Ben bir nedenden ilişkilwrine karişsam annem hep karişma derdi. Hatta biz kavga etsek de babaniza kuserseniz ben de size kuserim derdi. Yani kesinlikle etkilememeye çalişirdi. Anneniz çok yalniş yapiyor. Sonuçta koskoca adamlar. Siz evlatlik vazifenizi mi yapacaksiniz, kari koca arasinda bir kopru mu olacaksiniz. Annenize açikca soyleyin. Olmaz boyle.Annemi çok seviyorum hayattaki en yakın arkadaşım diyebilirim. Ama beni çok yıpratıyor tüketti artık babamin hataları yüzünden bile sürekli beni suçluyor sanki ben kendine istediğini yapmıyorum almıyorum yok diyorum bağırıyorum gibi hep bana yükleniyor babana şunu demedin bunu demedin diye çok üstüme geliyor oda babam nasıl ağır kelimeler edim bıktım usandım arada kalmaktan napicam bilmiyorum müdahil olmadığım alakam olmayan katı koca kavgalarının bile içinde buluyorum kendimi napicam ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?