• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdim arkadaş sevmemem

Saraylım muhtemelen öylelerini bulmuşumdur ama benim yapım müsait değil dediğin gibi. ben genelde dinleyen tarafım. dinleyip dinleyip sıkılıp sonra bir süre uzak durmak isteyen hatta. şu an kafamda sayıyorum burnumun dibinde oturup da şimdi gel kahve içelim desem hemen çıkacak 3 eski arkadaşım var. son 6 aydır da aramamışımdır. Sürekli onlar çağırdığında buluştuğumdan muhtemelen onlar da benim aramamı bekliyordur. Bu konuyla kendimi sorgulayınca bir sıraya koydum. arayıp buluşucam. ama erteledğim ve ödemek istemediğim borç gibi görüyorum resmen. ben evde çay içip yatmayı tercih ediyorum. O da kv var diye. yoksa yalnızsam her gece alkol alıyorum az bir şey beni sakinleştirip uyutacak kadar mesela. yorgunluğumdan belki de. Gün içinde çok aktifim. Akşam pilim bitiyo haftasonları da hep şehir dışındayım. o beni iyice bitiriyo.

Buraya da o dediğin sebeplerden ben her şeyimi yazmam genelde. ama dün öfkeme yenik düştüm :)
Himm.. Kisi kendinden bilirmis isi..:KK48: Sen tek tarafli dert dinleyen taraf oldugun icin sikiliyorsundur. Kendin de anlatmaya baslarsan bu duygun gececektir. Hangisi en guvenilir ise, laf cikmayacagini biliyorsan onu ara, basbasa kalin, icini istedigin gibi dok. Sana hic fikir teattisinde bulunmadigini varsayalim, sadece kendin anlattigin icin rahatlayacaksin zaten.. Yeniden dogmus gibi olacaksin, bir dene..
Tek risk ona anlattiklarini bir baskasindan duyman. Boyle birsey olursa ben aninda silerim zaten. Sen de denemis olursun. Bu kizla ilgili olarak anlatacaklarinda ben bir risk gormuyorum zaten, baskasindan duysan tek faydasi arkadasligini tartmis olmak olacak..

Ilaveten, 6 aydir gorusmedigine takilma. Bazen biz de gorusemiyoruz uzun zaman, is guc, sendeki gibi.. Eski arkadasliklarda zaman mevhumu olmuyor pek.. Ayrica ben de senin gibi kendi kendime takilmayi cok seviyorum, bunda bir sikinti yok.. Ama canim muhabbet isterse, dertlesmek isterse de ararim hic cekinmeden.. Senin bu zamanin aramak icin ideal, eski arkadastan cekinmene gerek yok.

Son düzenleme:
Siz var ya cansiniz. Kendim gibi birilerini gormek oyle guzel ki... :KK200:

Ben de yalniz ve bagimsiz takilmayi seviyorum. Akrep burcuyum. Cok sicakkanliyim, ortama bagli olarak insanlarla hemen kaynasabiliyorum ama gelin gorun ki arkadaslik kurmayi sevmiyorum. Kirk yilda bir gorusuyorum arkadaslarla, o da onlarin istegi ile. Cok vefasizim bu konuda.

Sırf size yazmak için giriş yaptım. Kendimi anlatmak istesem bu kadar net anlatamam, kelimesi kelimesine ben. Ve bende akrebim.

Sırf size yazmak için giriş yaptım. Kendimi anlatmak istesem bu kadar net anlatamam, kelimesi kelimesine ben. Ve bende akrebim.

Oyle mi? Cok memnun oldum. :)

Burclarla aram cok iyi degildir ama bu ozellige sahip kadinlarin cogunun akrep burcu olmasi da ilginc gercekten.

Himm.. Kisi kendinden bilirmis isi..:KK48: Sen tek tarafli dert dinleyen taraf oldugun icin sikiliyorsundur. Kendin de anlatmaya baslarsan bu duygun gececektir. Hangisi en guvenilir ise, laf cikmayacagini biliyorsan onu ara, basbasa kalin, icini istedigin gibi dok. Sana hic fikir teattisinde bulunmadigini varsayalim, sadece kendin anlattigin icin rahatlayacaksin zaten.. Yeniden dogmus gibi olacaksin, bir dene..
Tek risk ona anlattiklarini bir baskasindan duyman. Boyle birsey olursa ben aninda silerim zaten. Sen de denemis olursun. Bu kizla ilgili olarak anlatacaklarinda ben bir risk gormuyorum zaten, baskasindan duysan tek faydasi arkadasligini tartmis olmak olacak..

Ilaveten, 6 aydir gorusmedigine takilma. Bazen biz de gorusemiyoruz uzun zaman, is guc, sendeki gibi.. Eski arkadasliklarda zaman mevhumu olmuyor pek.. Ayrica ben de senin gibi kendi kendime takilmayi cok seviyorum, bunda bir sikinti yok.. Ama canim muhabbet isterse, dertlesmek isterse de ararim hic cekinmeden.. Senin bu zamanin aramak icin ideal, eski arkadastan cekinmene gerek yok.

Ben sınırlarıma sokabildiğim sayılı insanlardan laf çıkmayacağına zaten eminim. Ki şuanki durumda zaten dediğin gibi laf çıkması riskli bir olay değil. İnsanlara sorunlu görünmekten de çekiniyor olabilirim. O yüzden anlatamıyorum belki de. Yine de bu kızla olan sorunda gerçekten sorunlu olan ben değilim. Sakin düşündükçe bunu kabullendim artık :) beni esas sıkan şey kızın suratına benim hayatımdan çık diyememek galiba. Teşekkür ederim saraylım :-)

Yengecim ama ben de mesafeyi severim. :rapci:
Şu anlattığın sinir harbinde resmen kendimi gördüm. Sinirini hissettim resmen. Hani içimi dökemesem uyuyamazdım diyorsun ya, bu normal bir şey mi ki? Ben de bir şeye sinir olduysam normal hayatıma dönemiyorum. Kendikendime ağlama öleyim de kurtulayım triplerine giriyorum.
Az insan, az mıçmıç, az dert. Ama bazen o az olanlar bile sinir harbi yaşatmaya yetebiliyorken, bir de yenileri...

Yengeçler bir de evcmen olur. Bende de var öyle bir yön evimde oturmayı çok seviyorum :) normal hayatıma dönmem zaman aldı. Allahtan iş güç var kafam öyle dağıldı.

Back
X