- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi ispanakliborek
Himm.. Kisi kendinden bilirmis isi..Saraylım muhtemelen öylelerini bulmuşumdur ama benim yapım müsait değil dediğin gibi. ben genelde dinleyen tarafım. dinleyip dinleyip sıkılıp sonra bir süre uzak durmak isteyen hatta. şu an kafamda sayıyorum burnumun dibinde oturup da şimdi gel kahve içelim desem hemen çıkacak 3 eski arkadaşım var. son 6 aydır da aramamışımdır. Sürekli onlar çağırdığında buluştuğumdan muhtemelen onlar da benim aramamı bekliyordur. Bu konuyla kendimi sorgulayınca bir sıraya koydum. arayıp buluşucam. ama erteledğim ve ödemek istemediğim borç gibi görüyorum resmen. ben evde çay içip yatmayı tercih ediyorum. O da kv var diye. yoksa yalnızsam her gece alkol alıyorum az bir şey beni sakinleştirip uyutacak kadar mesela. yorgunluğumdan belki de. Gün içinde çok aktifim. Akşam pilim bitiyo haftasonları da hep şehir dışındayım. o beni iyice bitiriyo.
Buraya da o dediğin sebeplerden ben her şeyimi yazmam genelde. ama dün öfkeme yenik düştüm :)

Tek risk ona anlattiklarini bir baskasindan duyman. Boyle birsey olursa ben aninda silerim zaten. Sen de denemis olursun. Bu kizla ilgili olarak anlatacaklarinda ben bir risk gormuyorum zaten, baskasindan duysan tek faydasi arkadasligini tartmis olmak olacak..
Ilaveten, 6 aydir gorusmedigine takilma. Bazen biz de gorusemiyoruz uzun zaman, is guc, sendeki gibi.. Eski arkadasliklarda zaman mevhumu olmuyor pek.. Ayrica ben de senin gibi kendi kendime takilmayi cok seviyorum, bunda bir sikinti yok.. Ama canim muhabbet isterse, dertlesmek isterse de ararim hic cekinmeden.. Senin bu zamanin aramak icin ideal, eski arkadastan cekinmene gerek yok.
Son düzenleme: