- 19 Mayıs 2019
- 121
- 211
- 103
- Konu Sahibi Artemis888
Merhaba iyi akşamlar herkese.Direkt konuya girmem gerekirse bu yıl okulumdan mezun oldum ve eve geri döndüm.Eczacıyım ve yardımcı eczacı olarak işe başladım memleketimde.Eczane açabilmek için bir yıl çalışmak zorumdayım yardımcı eczacı olarak. Sıkıntı ise şu babam benim mesleğimle kafayı bozmuş işsiz kalmamdan o kadar korkuyor ki bana kafayı yedirtecek artık.Hergün yeni bir fikirle geliyor yok devlet atamasına gir, yok yüksek lisans mı yapsan , yok kpssye mi girsen , yok eczaneyi şurda mı açsan ? İşle ilgili hep aynı soruları sorup duruyor , ben bıktım artık aynı sorulara cevap verip durmaktan, şu sınavdan kaç alman lazım, yok şu atamaya girince ne oluyodu , şuna girmeyecek misin? Ama asla benim fikrim sorulmuyor ne yapmak istiyorsun diye.Belki problem olarak gelmeyebilir ama hergün aynı şeyleri duymaktan bıktım.İnanın işten eve gelince benim ilerde ne yapacağımdan başka birşey konuşmuyoruz.Beni o kadar strese sokuyor ki işsiz kalırsam mahvolurum diye düşünmeye başladım. Kaç kere kavga ettik , güzelce konuştuk ama bu huyundan asla vazgeçmiyor.Kendimi sürekli baskı altında hissediyorum, her akşam yatakta ne yapsam diye düşünüyorum.Halbuki herşey zamanla oturur bu kadar sık boğaz etmeye gerek var mı? Sizce nasıl aşabilirim bu durumu fikri olan var mı ?