- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Bu sallama olayı dışında çok iyiydi ya.Bakiciyi değiştir memnun degilsen
Kamera şart oldu artık ama koydum desem de gider başka odada sallar. Sallamasi mesele değil az sallasin ayağında ama cook hızlı salliyoBakiciyi degistir. Belli ki o sen yokken kendi metoduna devam edecek . Eve bebeği 7-24 izleyebilecgin bu kamera da koyabilirsin. Caydırıcı olur
2 defa dedim sallama bu kadar çok diye.Bakıcı ile net olun
Sallama diyorsanız sallamamalı
Sallamadan da uyuyor onlar
2 defa dedim sallama bu kadar çok diye.
Ne yapmalı bilmiyorum ki
Ben emzigi ver çok hafif salla gerekirse aglasin ama hızlı sallama dedim. Avartiyor resmenAma bu kadar sallama demişsiniz
Siz Nasıl uyutuyorsunuz
Biz hiç sallama dedik
Bir iki çok huysuz olunca sallayıp söylemişti ama bu ayda biri bile bulmazdı
Bebeğini bu odada bakmasını soylersin. Bide eger bakışına guveniyorsan pek üstüne gitme güvenilir bakıcı bulmak kolay degilKamera şart oldu artık ama koydum desem de gider başka odada sallar. Sallamasi mesele değil az sallasin ayağında ama cook hızlı salliyo
Bende onu düşünüyorumBebeğin zarar görebileceği pek umrunda değil demekki...Artik Sallayarak uyutmasada ben ona güvenemezdim,çünkü zarar görebileceği başka şeyleri yapmaya devam edecek belli ki.
Bakiciyi değiştirin , bir de surat yapmış, hem suçlu hem güçlü mübarek.
Resmen çocuğunu bir canavara emanet etmişsin, yarın bir gün çocuğun ağlıyor diye dövmeye de kalkar. Bakıcını değiştir bebeğe yazıkBugün bir anda odaya girince şok oldum. . Bakıcı bebeğimi uyumak için resmen acaip bir hızla ayağında salliyordu. Ama yavrum yazık bir o yana bir bu yana hızla gidiyordubeni görünce yavaşladi ama daha önce bi kaç kere daha uyarmistim. Çok hızlı sallama diye. Acaip moralim bozuk. Suratıni asti oturdu ama bu ikidir denk geliyorum çok sallamiyorum filan dedi ama beni görünce bildiğin yavasladi ya. Ne yapmalıyım çok Üzgünüm evladıma karşı vicdan azabı çekiyorum
Ya ben bu kadar Sallamadim bu hızla. Doğduğundan beri. İki defa söyledim. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum ki. Çocukta ona alisti işin kötü tarafıResmen çocuğunu bir canavara emanet etmişsin, yarın bir gün çocuğun ağlıyor diye dövmeye de kalkar. Bakıcını değiştir bebeğe yazık
Nasıl travmaya neden olabilirBunu gördüğüm anda bebeğimi alıp bakıcıyada artık evine gidebilirsin bidahada gelmene gerek yok derdim. O sallamanın bebeğinde nasıl travmalar yaratabileceğini sanırım sende bilmiyorsun ki bunu yapmamışsın.
Bu sallama olayı dışında çok iyiydi ya.
Neden ısrarla bu kadar sallıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?