• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim bebeğim

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bugün bir anda odaya girince şok oldum. . Bakıcı bebeğimi uyumak için resmen acaip bir hızla ayağında salliyordu. Ama yavrum yazık bir o yana bir bu yana hızla gidiyordu :( beni görünce yavaşladi ama daha önce bi kaç kere daha uyarmistim. Çok hızlı sallama diye. Acaip moralim bozuk. Suratıni asti oturdu ama bu ikidir denk geliyorum :( çok sallamiyorum filan dedi ama beni görünce bildiğin yavasladi ya. Ne yapmalıyım çok Üzgünüm evladıma karşı vicdan azabı çekiyorum

Bebeğin zarar görebileceği pek umrunda değil demekki...Artik Sallayarak uyutmasada ben ona güvenemezdim,çünkü zarar görebileceği başka şeyleri yapmaya devam edecek belli ki.

Bakiciyi değiştirin , bir de surat yapmış, hem suçlu hem güçlü mübarek.
Bende onu düşünüyorum
Zarar görmesi halinde neler yapabileceğimi çok iyi bilir

Bugün bir anda odaya girince şok oldum. . Bakıcı bebeğimi uyumak için resmen acaip bir hızla ayağında salliyordu. Ama yavrum yazık bir o yana bir bu yana hızla gidiyordu :KK43: beni görünce yavaşladi ama daha önce bi kaç kere daha uyarmistim. Çok hızlı sallama diye. Acaip moralim bozuk. Suratıni asti oturdu ama bu ikidir denk geliyorum :KK43: çok sallamiyorum filan dedi ama beni görünce bildiğin yavasladi ya. Ne yapmalıyım çok Üzgünüm evladıma karşı vicdan azabı çekiyorum
Resmen çocuğunu bir canavara emanet etmişsin, yarın bir gün çocuğun ağlıyor diye dövmeye de kalkar. Bakıcını değiştir bebeğe yazık

Resmen çocuğunu bir canavara emanet etmişsin, yarın bir gün çocuğun ağlıyor diye dövmeye de kalkar. Bakıcını değiştir bebeğe yazık
Ya ben bu kadar Sallamadim bu hızla. Doğduğundan beri. İki defa söyledim. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum ki. Çocukta ona alisti işin kötü tarafı :(

Daha 7 aylık bu 2. Bakıcısı
Hep böyle mi olacak

Ben mi kafayı yedim bilmiyorum sizin de içinize kurt düşürmek istemem ama ben öyle bi sahneye şahit olsam aklıma direkt ben yokken bebeğime eziyet edip kötü davrandığı gelirdi ve asla güvenemezdim bi daha.

Bu sallama olayı dışında çok iyiydi ya.
Neden ısrarla bu kadar sallıyor anlamıyorum

çünkü daha hızlı uyuyor. Sallarken başı döndüğü için uyuyor bebek, ne kadar hızlı sallarsa o kadar çok döner ve çabuk uyur. Hızlı hızlı sallamak iyi değil diye biliyorum ben.

Back
X