• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdim bebeğim

Bende bakicim iyi saniyordum.ben varkn cok iyiydi cunku resmen pamuk seker bi ablaydi.kamera koydum ve gorduklerime inanamadim.bebegimi besikte deli gibi salliyor ben evden cikinca cocugun yuzune bakmiyor.aglasaa besikten almiyor salla salla geri uyuyor yavrum.kovdum tabii hemen isi birakip oturup cocuguma kendim baktim hala da oyle.ama o vicdan azabi hala beni yiyip bitiriyor aklima geldikce bu kadar guvenmeyin lutfen lutfen kamera koyamazsaniz da bi ses kayit cihazi alin koyun.iş cikis saatlerimde pat diye geliyordum evet o da cikis saatimi biliyordu haliyle ya oynuyorlardi yada kizim uyuyordu
Kamera koyacağım hiç şüpheniz olmasın.

Evin heryerine kamera koy ilk etapta söyleme takip et eğer bir falsosu yoksa ona kamera taktik dersin mutlaka takip et evladını çok yanlış şiddetli sarsarak sallamak nedir ya

Son düzenleme:
Koyucam yarın ilk iş emin olun.
Eğer bir kere daha gorursem kesinlikle yol vericem. Çok büyük yemin etti şimdi.
Canım dediğim gibi yap ilk 2 3 gün söyleme lütfen takip et hal hareketi normalse tek hatası hızlı sallamaksa inşaAllah öyledir o zaman soyle

Sen geldiğinde yavasliyorsa , ALLAH Bilir kalbini ama . Önem vermedigini ve kasten yaptığını düşünüyorum.. :/

Açıkçası çocuğunuz bakıcı elinde şiddet görüyor olabilir. İlle de dövmek olarak değil. Böyle hızlı hızlı sallaması agresiflik göstergesi bana kalırsa. Bir de sizi görünce yavaşlamış, çünkü yaptığının normal olmadığını biliyor ve size yakalandığını düşünüp toparlıyor aklınca. Ben olsam yol verirdim.

Neden söylüyorum ki canım
Soylemeyeyim
Yapmayı düşündüğünüz şey yasalar karşısında suç yalnız. Sebep ne olursa olsun birini habersiz kameraya almak suç ve etik dışı. Kamerayla izleyecekseniz haber vermek mecburiyetindesiniz, yoksa başınız çok ağrır.

Bu sadece bakicinin yaptigi bi hata degil. Benim esim de cok yapardi. Ben de sarsilmis bebek sendromundan bihaberdim.
Ogrendikten sonra esime de anlattim daha dikkatli oldu.
Ciddi bir durum bu. Kesinlikle sarsilmamasi gerek bebeklerin.

sallamayı yasakla her yere kamera koy uyuturken izle. sallamayı bıraksın ben bıraktırdım bebeğim kendi uyuyor böyle bi rahatlık yok

Çok kötüyüm ya akşamdan beri
Güvenim çok kırıldı demekki onemsemiyor bebegimi
önemsememekle ilgili değil bazı insanlar sabit fikirlidir ve onun bebeğe zarar verdiğini anlamıyodur kabul etmiyodur nolcak eskiden çocuklar böyle büyüomuş kafasındadır. bence sen onunla tartışma direk yasakla sallama olayı bitti.

Bu sallama olayini yanlis biliyorlar cocuk uyuveriyor saniyorlar halbuki cocugun kafasini sallaya sallaya yoruluyormus kafasi uyusuyormus sersemliyormus ondan gozleri kapaniyormus uzman demisti bunu. birde hizli sallayinca hic dogru degil ritimli yavas yavas sallama uygun olabilir ama boyle cok yanlis.

Bu sallama olayini yanlis biliyorlar cocuk uyuveriyor saniyorlar halbuki cocugun kafasini sallaya sallaya yoruluyormus kafasi uyusuyormus sersemliyormus ondan gozleri kapaniyormus uzman demisti bunu. birde hizli sallayinca hic dogru degil ritimli yavas yavas sallama uygun olabilir ama boyle cok yanlis.
Bugün giderken kamera koyup gittim. Ayrıca eski bir telefonu da ses kaydı için ayarladim. . Ben yokken de sürekli yerim yerim diye seviyor ve sallamadi bugun arabasinda uyuttu. bebeğimi sevdiğinden eminim . Takip ediyorum bakalım

Neden olacak bir an önce uyusun rahat edeyim diyedir. O sizin çalışanınız. Ne derseniz yapmak zorunda cocugunuz söz konusu. Kamera koyun ve bu odada uyut deyin. Mecbur yapacak. Ayrica sallamasi dışında cok iyi olduğunu ne biliyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu devirde kamera olmadan bebek emanet edilmez

Bugün bir anda odaya girince şok oldum. . Bakıcı bebeğimi uyumak için resmen acaip bir hızla ayağında salliyordu. Ama yavrum yazık bir o yana bir bu yana hızla gidiyordu :KK43: beni görünce yavaşladi ama daha önce bi kaç kere daha uyarmistim. Çok hızlı sallama diye. Acaip moralim bozuk. Suratıni asti oturdu ama bu ikidir denk geliyorum :KK43: çok sallamiyorum filan dedi ama beni görünce bildiğin yavasladi ya. Ne yapmalıyım çok Üzgünüm evladıma karşı vicdan azabı çekiyorum
Bebegini dusunmuyor.Senin kadar dusunmesi lazim evet ama bi insan yavrusu can emanet ona istedigi kadar assin suratini.Hic birsey senin yavrundan degerli degil.Umursama

Back
X