- 22 Ocak 2017
- 5.659
- 7.052
- 198
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Ne hakla surat asiyor acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl travmaya neden olabilir
Bak sana şunu söyliyim sen bu hızlı sallama olayını kendin yakalamış uyarmışsın, ya yakalayamadığın bebeğe zarar veren sorunlar nolcak, bir anne olarak rahat uyuyabilecek misinYa ben bu kadar Sallamadim bu hızla. Doğduğundan beri. İki defa söyledim. Daha ne yapmalıyım bilmiyorum ki. Çocukta ona alisti işin kötü tarafı
Daha 7 aylık bu 2. Bakıcısı
Hep böyle mi olacak
Nasıl travmaya neden olabilir
Bakıcıyı değiştirmelisin, güvenemesin ona. Bazı anneler bile yapıyor bu hatayı.Bugün bir anda odaya girince şok oldum. . Bakıcı bebeğimi uyumak için resmen acaip bir hızla ayağında salliyordu. Ama yavrum yazık bir o yana bir bu yana hızla gidiyordubeni görünce yavaşladi ama daha önce bi kaç kere daha uyarmistim. Çok hızlı sallama diye. Acaip moralim bozuk. Suratıni asti oturdu ama bu ikidir denk geliyorum
çok sallamiyorum filan dedi ama beni görünce bildiğin yavasladi ya. Ne yapmalıyım çok Üzgünüm evladıma karşı vicdan azabı çekiyorum
AnlamadımBakıcıyı değiştirmelisin, güvenemesin ona. Bazı anneler bile yapıyor bu hatayı.
Benimki bebek arabasında evin içinde gezerek uyuyor asla sallamadım zaten bebeğim de kendini sallatmadı. Bebeğinizin evin içinde gezerek uyutmaya alıştırın beyninin içi çorba olmasın sallanmaktanBu sallama olayı dışında çok iyiydi ya.
Neden ısrarla bu kadar sallıyor anlamıyorum
Bende böyle söyleyeyim o zaman.Benimki bebek arabasında evin içinde gezerek uyuyor asla sallamadım zaten bebeğim de kendini sallatmadı. Bebeğinizin evin içinde gezerek uyutmaya alıştırın beyninin içi çorba olmasın sallanmaktan
Sallaymayacaksınız farklı uyuma metotları bulun. Bizim millet ne meraklı sallamaya. Ya ayakta ya kucakta ya beşikte ya bezlerin içinde. Bu çocuklar niye hep sallanıyor ki2 defa dedim sallama bu kadar çok diye.
Ne yapmalı bilmiyorum ki
2 kez uyardığınız şey nasıl bir kere olmuş oluyor. Burda o kadar insan size dil döküyor ama sizin bakıcınızı değiştirme düşünceniz kesinlikle yok. Siz yokken o bebeğe ne eziyetler yapıyor kimbilir. Sizi görünce masum bakıcı rolü oynuyor. Bebeğe yazık, iyi devam edin o zamanBende böyle söyleyeyim o zaman.
Konuştuk Özür diledi. Bir kere oldu dedi .
Cok sallama degil hic sallama diyrceksiniz2 defa dedim sallama bu kadar çok diye.
Ne yapmalı bilmiyorum ki
Yok pat diye girdiğim oluyor. Oynuyor oluyorlar. Eşim evde iken bakıyor sürekli. Hiç ağlama sesi duymadık şimdiye kadar.2 kez uyardığınız şey nasıl bir kere olmuş oluyor. Burda o kadar insan size dil döküyor ama sizin bakıcınızı değiştirme düşünceniz kesinlikle yok. Siz yokken o bebeğe ne eziyetler yapıyor kimbilir. Sizi görünce masum bakıcı rolü oynuyor. Bebeğe yazık iyi devam edin o zaman
Pat diye girmişsiniz odaya 2 kez yakalamış uyarmışsınız. 2 kez uyardıysanız demek ki 2 kez yapmış bu hatayı bakıcı. Ama size ilk kez oldu diye yalan söylemiş. Eşiniz ve siz evde yokken bakıcının bebeğinize eziyet etmediği ne malum. Nasıl güvenebiliyorsunuz bakıcıya. Bende bir anneyim, çocuklarımızın canını sokakta bulmuyoz sonuçta iyi düşünün.Yok pat diye girdiğim oluyor. Oynuyor oluyorlar. Eşim evde iken bakıyor sürekli. Hiç ağlama sesi duymadık şimdiye kadar.