Derdim benim düşünce yapım mı sıkıntılı bunu anlamak o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

semamer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2025
80
48
3
42
Ben 39 yaşindayım ama 168 boy 54 kilo sarışın güzel bi kadınım açıkçası.Herkes beni kıskanıyor mantığıyla yazmıyorum lutfen o doğrultuda okumayın.
Benim sorunum istediğimi giyememek.Yani arkadaslarımla buluşsam ters ters bakıyorlar niye bu kadar süslendin diyeişe gitsem hakikaten laf sokuluyor.yani işe stiletto ya da topuklu giyip bir pantolon bir gömlek giymenin nesi garip mesela.Kendileri de giyiyorlar ama ben giyince resmen bakıslara maruz kalıyorum.
Yani yerine göre giyindiğimi duşunuyorum.ve giyinmeyi çok seviyorum.gençken de giyerdim ise bir ara verdim.ama döndüğümde garip karsılanır oldu bu durum.acaba diyorum yaşımla mı alakalı?bu yaşta giyinmem kendini göstermek için yapiyor gibi mi algılaniyor.
Edit:ben bu sorunu baska yasayan var mı diye merak etmistim.ama sanırım yok ve bana öyle geliyor demek ki.olabilir.tesekkür ederim.zaten bunu anlayayım diye açtım konuyu.
Güncelleme:tüm yorumlara tesekkür ediyorum.sorun bende de varmış bunu anladım.tesekkürler.konum pasif duruma getirilebilir artık.

Son düzenleme:
Ben bunun icin tepkiler aldığınızı düşünmüyorum, herkes aynı tepkiyi verecek değil ya, bence başka bı sıkıntı var... Davranışlarınızla bu imajı vermeye çalışıp göze batıyor olabilir misiniz acaba, konu girişi bile o izlenimi veriyor çünkü....

Yani ortalama bir evim var ve ortalama bir arabam var.ama kiyafetebpara harciyorum ya da estetige.insanlar buna harcamak yerine lüks arac ya da ev almayı tercih ediyorlar ki haklılar tabi ki.bundan dolayı akılsız buldukları için mi ya da

ne imajı mesela anlamadım yani giristen ne izlenimi aldınız

Yakinda birine sormak daha mantikli haklisin

Neden bunu onlara sormuyorsunuz insanlar size cins cins bakınca yada süslü diyince ?
Yaşla ne alakası var giyim tarzının üstelik çalışan bi kadınmışsınız tabikide kendınızı nasıl iyi hissediyorsanız o şekilde giyineceksınız . bunun akılsız bulunmanızla da alakası yok . Belki ortada sandığınız gibi bisey bile yoktur. !

Çünkü arkadaşlarım die belirttiğiniz kesim sizi tanıyor olmalı her halükarda onlar bile bunu yapıyorsa sizin davranışlarınızda bi sorun olabilir yada siz yerine göre giyindiğinizi zannediyor olabilirsiniz ama her halükarda Kimsenın sizi bu konuda eleştirme hakkı yok orası ayrı konu . Yüzünüzü kapatıp 3-5 tane foto atarsanız tarzınıza göre yorum yapabiliriz

Yo yelek pantolon takim,stiletto gibi.arladaşlarimla da crop,şort,elbise,etek gibi

Yo yelek pantolon takim,stiletto gibi.
kendını bilen biri nie böyle bi konuya takılsın ki o zaman
Arkadaşım bana süslü diyorsa ben buna alınmam . Guzelsın zaten daha da alımlı oluyorsun diyorsa yine alınmam tam tersi memnun olurum sizin şikayetınız nedir o zaman ?

ne imajı mesela anlamadım yani giristen ne izlenimi aldınız
Güzelim de övünmüyorum ama basit giyinsemde tepki alıyorum (kiskaniyorlar) modundasiniz ama çevrenizde herkes böyle bı tepki veriyorsa başka birseydir problem, göze sokuyor olabilirsiniz... Çünkü örnek vereyim ben kim ne giymiş, ne takmış takistirmis umurumda olmaz, farkında bile olmam, milyonlarca karakterde insan varken, hep sizi kiskananlar mi denk geldi acaba diye sorguluyorum...

Üzerimde baskı hissediyorum.rahatsız oluyorum bakılmasından

Üzerimde baskı hissediyorum.rahatsız oluyorum bakılmasından
e siz bunu buraya değil ki iş ve dış arkadaşlarınıza söyleyeceksıniz rahatsız ediyorsunuz beni die . Sonuçta burda bunları konuşunca o insanların bakışlarını kimse gelip değiştirmeyecek. Siz bu konuda bi hamle yaptınız mı ?

Siz de güzelim alımlıyım giyinmeyi biliorum estetikliyim diyorsunuz bakarlar .

Bakın ben özellikle kıskanma modunu geçtim.bu modda değilim.acaba gereksiz mi bulunuyor bu harcamalar.çünkü iste dyson supürge vs bunlar konuşuluyor genellikle.yani para harcama alanlarımız farklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…