kamudayımNeden garip bakılıyor anlamadım? Umursamayın. Bir de işiniz ne? Yerine göre mi giyiniyorsunuz?
ne imajı mesela anlamadım yani giristen ne izlenimi aldınızBen bunun icin tepkiler aldığınızı düşünmüyorum, herkes aynı tepkiyi verecek değil ya, bence başka bı sıkıntı var... Davranışlarınızla bu imajı vermeye çalışıp göze batıyor olabilir misiniz acaba, konu girişi bile o izlenimi veriyor çünkü....
Ben bunun icin tepkiler aldığınızı düşünmüyorum, herkes aynı tepkiyi verecek değil ya, bence başka bı sıkıntı var... Davranışlarınızla bu imajı vermeye çalışıp göze batıyor olabilir misiniz acaba, konu girişi bile o izlenimi veriyor çünkü....
Yakinda birine sormak daha mantikli haklisinKimse arkadaşı süslendi diye ters ters bakmaz bence. Başka bir sıkıntı olabilirmi? Yerine göre giyindigine emin misin? Yakın olduğun birine sor birgün istersen benim giyimimde bir anormallik mi var neden böyle bakıyorlar sence diye.
Yo yelek pantolon takim,stiletto gibi.arladaşlarimla da crop,şort,elbise,etek gibiNeden bunu onlara sormuyorsunuz insanlar size cins cins bakınca yada süslü diyince ?
Yaşla ne alakası var giyim tarzının üstelik çalışan bi kadınmışsınız tabikide kendınızı nasıl iyi hissediyorsanız o şekilde giyineceksınız . bunun akılsız bulunmanızla da alakası yok . Belki ortada sandığınız gibi bisey bile yoktur. !
Çünkü arkadaşlarım die belirttiğiniz kesim sizi tanıyor olmalı her halükarda onlar bile bunu yapıyorsa sizin davranışlarınızda bi sorun olabilir yada siz yerine göre giyindiğinizi zannediyor olabilirsiniz ama her halükarda Kimsenın sizi bu konuda eleştirme hakkı yok orası ayrı konu . Yüzünüzü kapatıp 3-5 tane foto atarsanız tarzınıza göre yorum yapabiliriz
kendını bilen biri nie böyle bi konuya takılsın ki o zamanYo yelek pantolon takim,stiletto gibi.
Güzelim de övünmüyorum ama basit giyinsemde tepki alıyorum (kiskaniyorlar) modundasiniz ama çevrenizde herkes böyle bı tepki veriyorsa başka birseydir problem, göze sokuyor olabilirsiniz... Çünkü örnek vereyim ben kim ne giymiş, ne takmış takistirmis umurumda olmaz, farkında bile olmam, milyonlarca karakterde insan varken, hep sizi kiskananlar mi denk geldi acaba diye sorguluyorum...ne imajı mesela anlamadım yani giristen ne izlenimi aldınız
Çok mu estetiklisiniz? Mesela abartı botoks dolgu vs? Aşırı makyaj böyle çok kötü olanlar var. Eğer öyleyseniz şaşırıyor olabilirler.kamudayım
Üzerimde baskı hissediyorum.rahatsız oluyorum bakılmasındankendını bilen biri nie böyle bi konuya takılsın ki o zaman
Arkadaşım bana süslü diyorsa ben buna alınmam . Guzelsın zaten daha da alımlı oluyorsun diyorsa yine alınmam tam tersi memnun olurum sizin şikayetınız nedir o zaman ?
abartı değilÇok mu estetiklisiniz? Mesela abartı botoks dolgu vs? Aşırı makyaj böyle çok kötü olanlar var. Eğer öyleyseniz şaşırıyor olabilirler.
Gerçi bence size öyle geliyor.
e siz bunu buraya değil ki iş ve dış arkadaşlarınıza söyleyeceksıniz rahatsız ediyorsunuz beni die . Sonuçta burda bunları konuşunca o insanların bakışlarını kimse gelip değiştirmeyecek. Siz bu konuda bi hamle yaptınız mı ?Üzerimde baskı hissediyorum.rahatsız oluyorum bakılmasından
Bakın ben özellikle kıskanma modunu geçtim.bu modda değilim.acaba gereksiz mi bulunuyor bu harcamalar.çünkü iste dyson supürge vs bunlar konuşuluyor genellikle.yani para harcama alanlarımız farklı.Güzelim de övünmüyorum ama basit giyinsemde tepki alıyorum (kiskaniyorlar) modundasiniz ama çevrenizde herkes böyle bı tepki veriyorsa başka birseydir problem, göze sokuyor olabilirsiniz... Çünkü örnek vereyim ben kim ne giymiş, ne takmış takistirmis umurumda olmaz, farkında bile olmam, milyonlarca karakterde insan varken, hep sizi kiskananlar mi denk geldi acaba diye sorguluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?