Derdim benim düşünce yapım mı sıkıntılı bunu anlamak o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım peki siz ne diyorsunuz ya da nasıl davraniyorsunuz
Biz taa liseden tanışıyoruz kendisiyle. O zamanlar da böyleydi. Lisede ergen olduğumuz için pat küt söylerdik, makyajın olmamış, saçın olmamış diye. O zamanlar o da biraz dikkat ediyordu. Sonra yetişkin olduk. Baktım hala aynı ve kendini de böyle seviyor, yorum yapmıyorum artık. Kendisi böyle mutluysa devam etsin ne yapayım. Ben alıştım kendisine garip gelmiyor. Ancak diğer insanlar garip buluyolar.

Makyajım sadece rimel ve hafif bir allık,gloss.kıyafet de marka vermek doğru olmaz belki ama iddialı parçalar seviyorum

Bize niye bakmıyorlar ya da ayarsız konuşmuyorlar acaba? Boy pos fizik bizde de var. Yaz kış mini etek, şort giyerim. En fazla çok yakışmış diye iltifat alıyorum ben hemcinslerimden. Problem sizde olabilir mi?

Bize niye bakmıyorlar ya da ayarsız konuşmuyorlar acaba? Boy pos fizik bizde de var. Yaz kış mini etek, şort giyerim. En fazla çok yakışmış diye iltifat alıyorum ben hemcinslerimden. Problem sizde olabilir mi?
Ne güzel.olabilir onu anlamak icin konu açtım

Ne güzel.olabilir onu anlamak icin konu açtım
Onu bize sorarak anlayabileceğinizi sanmıyorum. Yakınınızdan biriyle konuşmak daha sağlıklı sonuç verir ancak onlar da dürüst olur mu bilemedim.

İnsanlarla iyi ve yakın ilişkiler kuramıyor olabilir misiniz? İnsanlara üstten bakıyor, kendinizi onlardan farklı konumlandırıyorsunuz gibi geldi bana. İnsan birine uyuz olunca giydiği yaptığı en güzel şey bile çirkin görünüyor gözüne.

İngilizce high maintenance overdressing overdone tabirleri var öyle bi kadınsan belki ondan tuhaf karşılanıyorsun. Ya da fazla kibirli misin? Ama insanlar böyle işte çok süslü çok gezen birini görünce direkt derler daha evi yok işte arabası külüstür ama şuna harcıyor buna harcıyor çok şahit oldum bu dedikodulara. Eski iş yerinde bi kere okulda sunum yapmıştım blazer ceket mini etek öyle gittim hemen bi iş arkadaşı atladı böyle olmaz etmez sözde büyük ya öğretiyor. 2 3 gün sonra o bi geldi penyei daracık etek giymiş bir de şişmandı kocaman basen göbek ortada kumaştan selülitler sayılıyor noldu yani ben giyemem ama sen giyersin öyle mi?? Ben hiiç umursamıyorum hamileyim 7 ay bitti ben de crop giyince annem bile noldu yani göbeğini gerince herkes sana bakıyor diyor umursuyor muyum hayır.

İs yerinde insanlarla yakın ilişki kurmam gerekli değil bence.Yani işimi yapıp çıkıyorum ve iş için konuşuyorum.hep kibarım ve nazik davranıyorum.ama asla vıcık vıcık değil.ya ayy canım benim vs konuşmaları iş yerinde sevmiyorum.

olabilir.işte bu sebeple mi diye zaten sordum.bence de gezme vs ile alaklı

İş yerindeki uyuz tipsiniz yani. Yanlış anlamayın, eleştirmiyorum. Tercihiniz bu yönde olabilir, çok normal bir şey. Ama diğerleri sizi net öyle görüyor. Sebep budur muhtemelen. Tercihiniz buysa sonuçlarından rahatsızlık duymanız anlamsız. Umursamayın.

Uyuz? Mesafeli,kibar,profesyonel diyoruz bi ona

Tuhaf mı bu gerçekten
Evet hatta ucube aykırı bile oluyo olabilir seni tanımıyorum bilmiyorum ama atıyorum tak tak millet çalışıyorken topuklu giyip geziyorsan ya da çok fazla overdressing duruyorsan atıyorum pahalı çanta kullanıyorsan insanlar tuhaf bakar yani kamu ortamına da bağlı biraz öğretmensen mesela olmaz ya da nüfus müdürlüğü vs ancw bakanlık o bu kaldırır o giyimi

Ucube vuhuuu evet çantalarım pahalı.ve su muhabbeto duydum.ne gerek var çantaya para vermeye.öyle bir ortamımız yok zaten.bunu aralarında konuşmalarını duydum.yani ben sizin ortamınızda değilim zaten demek istedim,demedim.

Siz öyle diyorsunuz, karşınızdaki insanlar geldi yine tipini sevdiğim diyor. Siz sorunun ne olduğunu merak ediyordunuz, yazdıklarınızdan sorunun bu olduğu sonucuna vardım. Alınacaksanız yazmayalım ama.
Yo lutefn.teşekkür ederim.elbette yazdıklarınız cok kıymetli.ama iş yerinde gereksiz samimiyer,gruplasma iş kalitesini de etkiliyor.ben sevmiyorum.ve asla suratsız değilim.hep gülümserim.sadece iş yeri arkadaşlıgı benimki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…