Derdim benim düşünce yapım mı sıkıntılı bunu anlamak o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dışarıdan bakınca avam duruyorsunuz muhtemelen. Biraz sporlaşmaya gidin. Yelek pantolon takımı ben de giyiyorum ama içine beyaz atlet, altına beyaz sneakerla. Onları stiletto ile kombinlemek kamu için fazla mesela. Biraz old money araştırın derim.

Yeleğim içinde atlet sevmiyorum.iste fazla gelmesi sorun.bunu iş olarak düşünmeyin.dışarıda da yani eskiden giyim garip karşılanmazdı.bu kadar öne çıkmazdı.yani rahatça -dışarısı için konuşuyorum bakın iş değil-giyinir çıkardım.şu an sürekli incelendiğimi görüyorum.veya konuşurken bi arkadaşımla dışarıda ya insanlar bakıyo.yani niye.yaştan dolayı mi dedim acaba.yani farkında olmadan yaşlandım yakışmıyo mu ki.ben bakınca beğeniyorum ama insanlara garip mi geliyor.ya açıklık meselesi değil insanlarım diğer insanlarla çok fazla meşgul olması.

Bak hep kötü demiyorum. atıyorum markete gittiğimde kasiyer kız çok güzelsiniz ya ne güzel giyiniyorsunuz diyor.bu sana göre iyi bi şey olabilir.bana göre değil.yani neden sürekli inceleniyorum,neden sürekli gözler üstümde oluyor.bi yere ikinci defa gittiğimde taninmak mesela.ya bu yazdıklarim yanlış anlaşılacak biliyorum.ama baskı oluyor ben özgürce dolanamıyorum kısıtlanmış hissediyorum.
Yani bi dönem baska bir ülkedeydim diyeyim.döndüğümde böyle hissetmeye basladım.anlatabiliyor muyum bilmiyorum.insanlar sınırlarını bilmiyor.her seyi sorabilme hakkına sahip mesela.bi sey söylesen sen kotü oluyosun o hadsiz değil.bu eskiden degildi böyle ama
Ben nerede hata yapıyorum.ya da size de boyle rahatsız olmuyosunuz belki garip gelmiyor.

Yorum sahibi size kötü bir şey söylememiş neden işinize bakın diye sert çıkıyorsunuz ki?
Gerçi buradaki cevaplarınız az çok fikir verdi yaşadığınız sıkıntıyla ilgili.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Şok oldum ben de.Kötü bir şey dememiştim neden öyle bir cevap verdi diye şaşırdım.İnsanlar bana güzel giyinmişsin diye giyinmiyordum ki öyle bir beklentim de yok.Önemi de yok zaten.Sadece sevdiğim şeyleri kendime yakıştırdığım kıyafetleri giyinmeyi çok seviyorum birçok insan gibi.

Ay hayır onu sakasına yazdım.alınmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…