Arkadaş Şahika Koçarslan'li olabilirsizler de toplumu temsil ediyorsunuz mu ;siz kimi temsil ediyorsunuz ?
on numara tespitArkadaş Şahika Koçarslan'li olabilir
Okudukça gözümde o canlandion numara tespit
Lordlar kamarası.sizler de toplumu temsil ediyorsunuz mu ;siz kimi temsil ediyorsunuz ?
Yeleğim içinde atlet sevmiyorum.iste fazla gelmesi sorun.bunu iş olarak düşünmeyin.dışarıda da yani eskiden giyim garip karşılanmazdı.bu kadar öne çıkmazdı.yani rahatça -dışarısı için konuşuyorum bakın iş değil-giyinir çıkardım.şu an sürekli incelendiğimi görüyorum.veya konuşurken bi arkadaşımla dışarıda ya insanlar bakıyo.yani niye.yaştan dolayı mi dedim acaba.yani farkında olmadan yaşlandım yakışmıyo mu ki.ben bakınca beğeniyorum ama insanlara garip mi geliyor.ya açıklık meselesi değil insanlarım diğer insanlarla çok fazla meşgul olması.Dışarıdan bakınca avam duruyorsunuz muhtemelen. Biraz sporlaşmaya gidin. Yelek pantolon takımı ben de giyiyorum ama içine beyaz atlet, altına beyaz sneakerla. Onları stiletto ile kombinlemek kamu için fazla mesela. Biraz old money araştırın derim.
Teşekkür ederim yorumunuz için.Şok oldum ben de.Kötü bir şey dememiştim neden öyle bir cevap verdi diye şaşırdım.İnsanlar bana güzel giyinmişsin diye giyinmiyordum ki öyle bir beklentim de yok.Önemi de yok zaten.Sadece sevdiğim şeyleri kendime yakıştırdığım kıyafetleri giyinmeyi çok seviyorum birçok insan gibi.Yorum sahibi size kötü bir şey söylememiş neden işinize bakın diye sert çıkıyorsunuz ki?
Gerçi buradaki cevaplarınız az çok fikir verdi yaşadığınız sıkıntıyla ilgili.
Ay hayır onu sakasına yazdım.alınmayın.Teşekkür ederim yorumunuz için.Şok oldum ben de.Kötü bir şey dememiştim neden öyle bir cevap verdi diye şaşırdım.İnsanlar bana güzel giyinmişsin diye giyinmiyordum ki öyle bir beklentim de yok.Önemi de yok zaten.Sadece sevdiğim şeyleri kendime yakıştırdığım kıyafetleri giyinmeyi çok seviyorum birçok insan gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?