Ben derdimi tam anlatamadım sanırım.yani bu yaşta gereksiz mi bulunuyor bu acaba.işte bunjn yerine aracını değistirse vs gibi.tecrubelerinizi duymak istedim açıkçasıe siz bunu buraya değil ki iş ve dış arkadaşlarınıza söyleyeceksıniz rahatsız ediyorsunuz beni die . Sonuçta burda bunları konuşunca o insanların bakışlarını kimse gelip değiştirmeyecek. Siz bu konuda bi hamle yaptınız mı ?
Siz de güzelim alımlıyım giyinmeyi biliorum estetikliyim diyorsunuz bakarlar .
Tamam bence olay buabartı değil
E yine de kimseyi ilgilendirmez ki, kim kendi parasını neye harcarsa harcar, herkes aynı sizin harcamaniz farklı ve tepkiler buna mı, mantık yok işte...Bakın ben özellikle kıskanma modunu geçtim.bu modda değilim.acaba gereksiz mi bulunuyor bu harcamalar.çünkü iste dyson supürge vs bunlar konuşuluyor genellikle.yani para harcama alanlarımız farklı.
Bakın ben insanlar haset demedim.benim acaba bu yasta onem vermem mi abes geliyor diye sordumYa münferit birkaç olayı sanki sürekli yaşanıyor gibi anlatıyosunuz ya da cidden tarzınızla ilgili bir tuhaflık var. Hani bir yerde veya birkaç kişide tepki olur anlarım da işyerinden tutun dışardaki arkadaşlarınıza kadar herkesin haset ve kötü niyetli olması hayatın olağan akışına aykırı.
Bu arada çok rüküş giyiniyor da olabilirsiniz. Onlar da kırmamak için kötü giyiniyorsun değil de abartı giyiniyorsun diyolardıur. Bu şekilde aklıma gelen birkaç kişi var. İnanılmaz rüküş giyiniyorlar, arkalarından insanlar dalga geçiyor ama farkında değiller, çok tarz olduklarını sanıyorlar. Böyle bir olay da olabilir.
Boyle mi bilmiyorum iste.sizin etrafinizda boyle tecrubeleriniz var mi diye actim konuyuE yine de kimseyi ilgilendirmez ki, kim kendi parasını neye harcarsa harcar, herkes aynı sizin harcamaniz farklı ve tepkiler buna mı, mantık yok işte...
Ne önemi var bunun ? Yani onlar gereksiz bulsa siz kendıniz olmaktan vazmıgececeksiniz ? İsterseniz 70 yaşında da stiletto giyip dudak dolgusu yaptırabılırsınız .Ben derdimi tam anlatamadım sanırım.yani bu yaşta gereksiz mi bulunuyor bu acaba.işte bunjn yerine aracını değistirse vs gibi.tecrubelerinizi duymak istedim açıkçası
Valla dudakları hemoroidli totoya dönmüş arkadaşım çok değil yiaaa 1cc dediğinden beri estetik müdahaleler konusunda kimseye inanasım gelmiyor. Size abartı gelmiyor olabilir mi?abartı değil
Inanın dudağımda yarım cc bile yok.dolgularim elmacıkta ,cene ucundaValla dudakları hemoroidli totoya dönmüş arkadaşım çok değil yiaaa 1cc dediğinden beri estetik müdahaleler konusunda kimseye inanasım gelmiyor. Size abartı gelmiyor olabilir mi?
Yaşınızda bir şey yok. Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim tahminim rüküş giyindiğiniz. Mesela benim bir arkadaşım var, sorsanız normal giyiniyor. Aslında giydiği şeyler isim olarak bakınca normal. Mesela topuklu çizme giyiyor, aslında normal gözükmesi lazım. Ama o kadar kötü bir çizme giymiş veya o kadar kötü kombinlemiş ki herkesin dikkatini çekiyor. Ya da normal bir makyaj yapıyor. İşte eyeliner, rimel sürüyor, saçına maşa yapıyor. Ancak çektiği eyeliner, yaptığı maşanın bukleleri hepsi bir tuhaf. Eyelinerı öyle bir çekmiş ki gözleri panda gözü gibi olmuş vs. Suratına bakınca haliyle gözünüzü batıyor.Bakın ben insanlar haset demedim.benim acaba bu yasta onem vermem mi abes geliyor diye sordum
Böyle bir tarzım yok işte.hic sevmem saçma sapan laf dalasınıNe önemi var bunun ? Yani onlar gereksiz bulsa siz kendıniz olmaktan vazmıgececeksiniz ? İsterseniz 70 yaşında da stiletto giyip dudak dolgusu yaptırabılırsınız .
Çözüm ; onlarla konusamıyorsanız kendınızı susturun bahsetmeyin supurgenızden evınızden arabanızdan maddiyatınızdan . Laf atana da herkes zevkine yatırım yapıyor benle kazanmadığın paranın hesabından sanane diyip geçin bidaha konu olmaz zaten
Anladım peki siz ne diyorsunuz ya da nasıl davraniyorsunuzYaşınızda bir şey yok. Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim tahminim rüküş giyindiğiniz. Mesela benim bir arkadaşım var, sorsanız normal giyiniyor. Aslında giydiği şeyler isim olarak bakınca normal. Mesela topuklu çizme giyiyor, aslında normal gözükmesi lazım. Ama o kadar kötü bir çizme giymiş veya o kadar kötü kombinlemiş ki herkesin dikkatini çekiyor. Ya da normal bir makyaj yapıyor. İşte eyeliner, rimel sürüyor, saçına maşa yapıyor. Ancak çektiği eyeliner, yaptığı maşanın bukleleri hepsi bir tuhaf. Suratına bakınca gözünüzü batıyor.
Bilemeyiz. Yani diğer söyledikleriniz mantıksız. Kimse sizin paranızı neye harcadığınızla ilgilenmez.Inanın dudağımda yarım cc bile yok.dolgularim elmacıkta ,cene ucunda
Belki deBilemeyiz. Yani diğer söyledikleriniz mantıksız. Kimse sizin paranızı neye harcadığınızla ilgilenmez.
Ya yapılan işlemlerde bir anormallik var ya yukarda bir arkadaşın dediği gibi kombinleriniz rüküş oluyor.
E 3-5 foto atın objektif yorum yapalım yüzünüzü kapatın tarzınızı görelim dedim onu da yapmıyorsunuz . e konuşanı sustur diyorum ona da yok . Bakandan rahatsız olma güzelsen bakarlar diyorum oda yokBöyle bir tarzım yok işte.hic sevmem saçma sapan laf dalasını
niye böyle peki sizceEvet aynen öyle. Dik dik bakıyorlar, kadınlar daha çok bakıyor, kışın etek giyince ‘üşümüyor musun sen böyle ya?’ diye soruyorlar sapık yaşlı amca soruları gibi. 2 gün üst üste saçına başına özenince Bu ne süs? Üşenmiyor musun? Kaçta kalkıyorsun? Diyorlar. Ben pes ettim artık kot tişört takılıyorum.
Bakmasınlar.normal insanlar gibi yasayalımE 3-5 foto atın objektif yorum yapalım yüzünüzü kapatın tarzınızı görelim dedim onu da yapmıyorsunuz . e konuşanı sustur diyorum ona da yok . Bakandan rahatsız olma güzelsen bakarlar diyorum oda yokne olsun istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?