Derdim benim düşünce yapım mı sıkıntılı bunu anlamak o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben derdimi tam anlatamadım sanırım.yani bu yaşta gereksiz mi bulunuyor bu acaba.işte bunjn yerine aracını değistirse vs gibi.tecrubelerinizi duymak istedim açıkçası

Ya münferit birkaç olayı sanki sürekli yaşanıyor gibi anlatıyosunuz ya da cidden tarzınızla ilgili bir tuhaflık var. Hani bir yerde veya birkaç kişide tepki olur anlarım da işyerinden tutun dışardaki arkadaşlarınıza kadar herkesin haset ve kötü niyetli olması hayatın olağan akışına aykırı.

Bu arada çok rüküş giyiniyor da olabilirsiniz. Onlar da kırmamak için kötü giyiniyorsun değil de abartı giyiniyorsun diyolardır. Bu şekilde aklıma gelen birkaç kişi var. İnanılmaz rüküş giyiniyorlar, arkalarından insanlar dalga geçiyor ama farkında değiller, çok tarz olduklarını sanıyorlar. Böyle bir olay da olabilir sizinkisi.

Bakın ben özellikle kıskanma modunu geçtim.bu modda değilim.acaba gereksiz mi bulunuyor bu harcamalar.çünkü iste dyson supürge vs bunlar konuşuluyor genellikle.yani para harcama alanlarımız farklı.
E yine de kimseyi ilgilendirmez ki, kim kendi parasını neye harcarsa harcar, herkes aynı sizin harcamaniz farklı ve tepkiler buna mı, mantık yok işte...

Bakın ben insanlar haset demedim.benim acaba bu yasta onem vermem mi abes geliyor diye sordum

E yine de kimseyi ilgilendirmez ki, kim kendi parasını neye harcarsa harcar, herkes aynı sizin harcamaniz farklı ve tepkiler buna mı, mantık yok işte...
Boyle mi bilmiyorum iste.sizin etrafinizda boyle tecrubeleriniz var mi diye actim konuyu

Ben derdimi tam anlatamadım sanırım.yani bu yaşta gereksiz mi bulunuyor bu acaba.işte bunjn yerine aracını değistirse vs gibi.tecrubelerinizi duymak istedim açıkçası
Ne önemi var bunun ? Yani onlar gereksiz bulsa siz kendıniz olmaktan vazmıgececeksiniz ? İsterseniz 70 yaşında da stiletto giyip dudak dolgusu yaptırabılırsınız .

Çözüm ; onlarla konusamıyorsanız kendınızı susturun bahsetmeyin supurgenızden evınızden arabanızdan maddiyatınızdan . Laf atana da herkes zevkine yatırım yapıyor benle kazanmadığın paranın hesabından sanane diyip geçin bidaha konu olmaz zaten

Bu arada herkes boyle degil.cok guzelsin vs gibi iltifatlar aliyorum.herkes kotu balmiyor tabi ki.ama ben tifat da almak istemiyorum inanin ki.kendim boyle yapmak istedigim icin.ayni durumu yasayan var mi diye merak ettim

bir arkadaşım renkli giyiniyorum diye rüküşsün demişti ehhehehe. kendisi hep siyah beyaz giyer, düğünlerde bile 40 yaş üstü sıkıcılığında elbiseler seçer. ben de onun dikkat çekmekten korktuğunu düşünüyorum mesela. kendi yapamadığı şeyleri başkasında görünce rahatsız oluyor insanlar

Valla dudakları hemoroidli totoya dönmüş arkadaşım çok değil yiaaa 1cc dediğinden beri estetik müdahaleler konusunda kimseye inanasım gelmiyor. Size abartı gelmiyor olabilir mi?
Inanın dudağımda yarım cc bile yok.dolgularim elmacıkta ,cene ucunda

Bakın ben insanlar haset demedim.benim acaba bu yasta onem vermem mi abes geliyor diye sordum
Yaşınızda bir şey yok. Bununla alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim tahminim rüküş giyindiğiniz. Mesela benim bir arkadaşım var, sorsanız normal giyiniyor. Aslında giydiği şeyler isim olarak bakınca normal. Mesela topuklu çizme giyiyor, aslında normal gözükmesi lazım. Ama o kadar kötü bir çizme giymiş veya o kadar kötü kombinlemiş ki herkesin dikkatini çekiyor. Ya da normal bir makyaj yapıyor. İşte eyeliner, rimel sürüyor, saçına maşa yapıyor. Ancak çektiği eyeliner, yaptığı maşanın bukleleri hepsi bir tuhaf. Eyelinerı öyle bir çekmiş ki gözleri panda gözü gibi olmuş vs. Suratına bakınca haliyle gözünüzü batıyor.

Böyle bir tarzım yok işte.hic sevmem saçma sapan laf dalasını

Anladım peki siz ne diyorsunuz ya da nasıl davraniyorsunuz

Inanın dudağımda yarım cc bile yok.dolgularim elmacıkta ,cene ucunda
Bilemeyiz. Yani diğer söyledikleriniz mantıksız. Kimse sizin paranızı neye harcadığınızla ilgilenmez.

Ya yapılan işlemlerde bir anormallik var ya yukarda bir arkadaşın dediği gibi kombinleriniz rüküş oluyor.

Evet aynen öyle. Dik dik bakıyorlar, kadınlar daha çok bakıyor, kışın etek giyince ‘üşümüyor musun sen böyle ya?’ diye soruyorlar sapık yaşlı amca soruları gibi . 2 gün üst üste saçına başına özenince Bu ne süs? Üşenmiyor musun? Kaçta kalkıyorsun? Diyorlar. Ben pes ettim artık kot tişört takılıyorum.

Böyle bir tarzım yok işte.hic sevmem saçma sapan laf dalasını
E 3-5 foto atın objektif yorum yapalım yüzünüzü kapatın tarzınızı görelim dedim onu da yapmıyorsunuz . e konuşanı sustur diyorum ona da yok . Bakandan rahatsız olma güzelsen bakarlar diyorum oda yok ne olsun istiyorsunuz

niye böyle peki sizce

Bakmasınlar.normal insanlar gibi yasayalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…