Derdim benim düşünce yapım mı sıkıntılı bunu anlamak o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdilerde biraz saldım ama ben de çok dikkat ederdim giyim kuşamıma.Hiç rahatsız edici bakışlara maruz kalmadım.Aksine ne kadar güzel giyiniyorsun ne kadar bakımlısın derdi arkadaşlarım

Çok geçmiş olsun.şifa dilerim.

Belki de insanlara yukarıdan bakiyorsunuzdur. Haliyle insanlar size mesafelidir. Ben yasa göre giyinmeye takanlardan değilim, herkes ne istiyorsa kaç yaşında olursa olsun, yerine göre giyinmeyi bildikten sonra istediğini giyebilir.sorun sizin tavırlarınızda. İyi ki konu açmissiniz ve insanlar sizin biraz kendinizi bilmeniz gerektiğini söylemiş

arkadaslarımla buluşsam ters ters bakıyorlar niye bu kadar süslendin diyeişe gitsem hakikaten laf sokuluyor.

Kimse arkadaşı süslendi diye ters ters bakmaz bence. Başka bir sıkıntı olabilirmi? Yerine göre giyindigine emin misin?

her halükarda onlar bile bunu yapıyorsa sizin davranışlarınızda bi sorun olabilir yada siz yerine göre giyindiğinizi zannediyor olabilirsiniz

kendını bilen biri nie böyle bi konuya takılsın k

işyerinden tutun dışardaki arkadaşlarınıza kadar herkesin haset ve kötü niyetli olması hayatın olağan akışına aykırı.

estetik müdahaleler konusunda kimseye inanasım gelmiyor.

İnsanlarla iyi ve yakın ilişkiler kuramıyor olabilir misiniz? İnsanlara üstten bakıyor, kendinizi onlardan farklı konumlandırıyorsunuz gibi geldi bana

tak tak millet çalışıyorken topuklu giyip geziyorsan

Bakın çok net kendinizi iş arkadaşlarınızdan üstün görüyorsunuz

hem böyle davranıp hem insanlar beni sevsin, saygı duysun, beğensin beklentisi saçma

hoşlanmadıkları için sizi abartılı, çirkin, tuhaf görüyorlar. Mevzu bundan ibaret.

Beğenmesinler,saygı sadece.yani kimsenin dedikodusunu yapmam,

işe sadece çalışmaya gitsem ayaklarım geri geri gider

dedikodu da her yerde olur. Engelleyemezsiniz.

sadece işini yapan birini ne zarari var yani

Topuklular takılar allı pullu giysiler. Yani iş yerine uygun olmuyor genel kanı. Şıklıkla abartı arasındaki çizgiyi baya aşıyor

anladım.mesele kiyafetten çok kisiliğim.

Bizim de hayatımız işten ibaret değil

Burda bile tepeden bakıyorsunuz

Sevmezler çünkü ortama ayak uyduramıyorsunuz

kendilerine tepeden bakan birini neden sevsinler

Kabul görmek için değil. Ortama uygun olmadığı için.

Arkadaşlık ihtiyaç duyulduğu için kurulmaz.

enerjin tutar, arkadaş olursun.

bir ortamda denk gelirsin

Benim öyle sert çizgilerim yok iş yerinden arkadaş edinmem diye

Sevememişler sadece ki siz de sevilmek istemiyorsunuz zaten.

işyerinde dekolte asla hoş durmuyor.

. Dresscode diye bir şey var

mesele uyum çıktı

sorun iletişimde olabilir

Neyse de kamuda da parfüm şişeli ayakkabı giyilmez, yazılı olmayan bir kuraldır memurun kıyafeti.

Bu kadar şıkır şıkırlık basit gösteriyor genelde

giydiğiniz seyler şık ve özenlidir ama ortamin giyim koduna biraz fazladır

ağır parfüm, fazla topuk sesi

küçük ama ortama fazla gelen şeyleriniz vardır

dogru yerde dogru giyinmeyi bilme konusu olduğunu düşünüyorum

giyim kodlarına dikkat ederek değişiklik yapın derim.

Parfüm şişeli Stiletto pek business olmuyor

Parfüm şişeli stiletto ile business giyim ???

her gun stiletto giymek ciddi azim ve bacak kasi ister

Sorun samimi olmak istemediginiz insanlarin soylediklerini takinti yapmaniz

standardin disindakilerin daha cok yapilir.

takmayin olsun bitsin

Memurlar kanunu kiyafet yonetmeligi sinirlari icinde de istedignizi giyin.

Artik o da paspal hooop dedikodusunu yaptim goruyon mu konu sahibi

londrada bir finans firmasında falan giyseniz vuhu olacakken burada fazla duruyor.

yüzümüze bakmayan ama parfüm şişesi topuklu stiletto giyen iş arkadaşım olsa öğle yemeğimizde masanın konusu olurdu

Kamuda daha da garip durur bu tip giyim.

Çok güzel, çok şık giyiniyor olabilirsiniz ama bu kendinizcedir

belki özel sektörde olsam mecburen giyerdim. ama kamuda böyle bir mecburiyetimde yok

siz de bu ortamda düğüne gider gibi giyiniyorsanız,

belki size şık ve normal gelen kıyafetler öyle değildir ?

ya da yaşınıza göre değildir neticede 40 yaşındasınız artık.

işten çalıp muhabbetveymiyorum,özelimi anlatmıyorum

Kıyafetleriniz modelleri, kumaş yapıları vb nedeniyle iş yerine uygun olmayabilir.

ayrı ayrı çok beğenerek almışsınızdır kıyafetlerinizi ancak bir araya gelince kıyafetiniz abiye giyime yakın esintiler taşıyordur belki.

Ya beni dışlamıyolar stiletto giyiyorum diye.bakıyolar

ben iş dışìnda sizin kocanızla sorunlarınızı dinlemek zorunda mıyım

kendini sevmek ve kendine zaman ayirmak

ama parfümşişesi topuk benim için bambaşka bir ortamın ayakkabısı

arkadaşım giyse sevdiğim biri ikaz ederim

siz biraz ortamdan kişilerden gerçeklerden kopuk gibi geldiniz

geçinemeyen insanların dikkatini çekiyorsunuzdur belki

dusurme enerjini , giy istedigini

Size kimse oturup koca muhabbeti dinleyin demiyor

kankito olmakla snob, kibirli olmak arasında bir alternatif düşünemiyorsunuz sanırım.

insanlara karşı kendinizi konumlandırdığınız yer belli oluyor

İş yerindekilerin sizi sevmemesi gayet anlaşılır.

Sevmek zorunda değiller, sizin de kendinizi sevdirmek gibi bir zorunluluğunuz yok zaten

Böyle bir isteğiniz yoksa, bunun sonuçlarından da yakınmayın.

beğenmeyen beğenmesin deyin geçin

buradaki yorumlarda bile kibirlisiniz. koca muhabbeti derken bile aşağılıyor gibisiniz.

ama bulunduğunuz ortamı hor görüyorsunuz oradaki kitleyi de ama sizde onlardansınız.

patates olmuşuz çok güzel diyorlardır. desinler ? bana sorun kıyafetten öte siz gibi geldiniz. üzgünüm

bekarsa başka şeyler de diyorlardır

Siz kendiniz olun .

günün 8 saati de iş olmuyor aralarda iş arkadaşları ile bir kahve içmenin iki sohbet etmenin hatta samimiyete göre kocaları bile cekistirmenin neresi kötü

parfüm şişesi topuklu stiletto ve leoparlı herhangi bir şeyi tercih edip giyen birinin şık görünebilmesi bence mümkün değildir.

Bekar, kendine para harcayan veya eşi nispeten iyi kazanan kadınlara tahammülleri yok mesela.
Yani böyle insanlara yapacak bir şey yok bence.

açıklama yapma ihtiyacı hissediyorsan seni rahatsız eden duyguya sahipsin…

çok dikkat ederdim giyim kuşamıma.Hiç rahatsız edici bakışlara maruz kalmadım

insanlara yukarıdan bakiyorsunuzdur.

Haliyle insanlar size mesafelidir

İyi ki konu açmissiniz ve insanlar sizin biraz kendinizi bilmeniz gerektiğini söylemiş

+1

Şimdilerde biraz saldım ama ben de çok dikkat ederdim giyim kuşamıma.Hiç rahatsız edici bakışlara maruz kalmadım.Aksine ne kadar güzel giyiniyorsun ne kadar bakımlısın derdi arkadaşlarım
Ya ben bunu da istemiyorum niye desinler,demesinler.herkes işine baksın.sonra yazınca tepeden bakan ben oluyorumişinize bakın.

Yani ben bişey anlatırken sen dikkatle beni süzme.anlattığıma odaklan.ben sen iltifat et diye,beni görsünler diye değil zevkime hitap ettiği için yapıyorum vs

Yani ben bişey anlatırken sen dikkatle beni süzme.anlattığıma odaklan.ben sen iltifat et diye,beni görsünler diye değil zevkime hitap ettiği için yapıyorum vs
Bu kadınların kendine söylediği en büyük yalanlardan biri bence. Hayır hepimiz birileri tarafından beğenilmek için giyiniyoruz, süsleniyoruz.

Ya ben bunu da istemiyorum niye desinler,demesinler.herkes işine baksın.sonra yazınca tepeden bakan ben oluyorumişinize bakın.
Yorum sahibi size kötü bir şey söylememiş neden işinize bakın diye sert çıkıyorsunuz ki?
Gerçi buradaki cevaplarınız az çok fikir verdi yaşadığınız sıkıntıyla ilgili.

Bu kadınların kendine söylediği en büyük yalanlardan biri bence. Hayır hepimiz birileri tarafından beğenilmek için giyiniyoruz, süsleniyoruz.
Inan bana değil.güzel hissetmek için bana bakın sürekli kıyafetimle ilgilenin diye değil.bakar geçersin.iltifat etmeye bi seyler söylemeye gerek yok ya da incelemeye.ayıp.
Yani eğer siz baksınlar ,herkes bana baksın diye giyiniyorsanız beni de aynı kefeye koymayın o sizsiniz

parfüm şişesi topuklu ayakkabı giyen biri bana bakılsın istemiyorum tüm gözler üstümde diyemez. zaten bakılsın diye giyiyordur. ilgi çekmek farklı olmak için. dikkat çekmek için. yoksa al evde giy,değil mi ?

Yani tartısmak istemiyorum ben benim,siz siz.sıkıntı istediğim gibi şıkır şıkır sadece işte de değildi ayrıca dışarıda da giyinememek.insanların bulunduları ortamla ya da işleriyle değil sizinle ilgilenmesi idi.bu rahatsız ediciydi benim için.
SIzler de toplumu temsil ediyorsunuz elbette.toplumun genelini o sebeple dikkate alacagım.konum kapansın demistim ama kapanmamış.kapatmak için napıyorduk

Vallahi ben yemedim, yiyen varsa afiyet olsun.

Öyle olsa evde tek başımızayken süslenir püslenir, parfüm şişeli stiletto giyer otururduk.

sizler de toplumu temsil ediyorsunuz mu ; siz kimi temsil ediyorsunuz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…