Derdim benim düşünce yapım mı sıkıntılı bunu anlamak o yüzden yorumlarınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
leopar gibi falan mı ; ) star parça düşünüyorum işte benim stilim geliyor aklıma ; ) tam okumadım ama bekarsınız galiba, bekarsanız zaten paranızı kendinize harcarsınız sadece, ama parfümşişesi topuk benim için bambaşka bir ortamın ayakkabısı. biri işte giyse dedikodusunu yapmam ama arkadaşım giyse sevdiğim biri ikaz ederim. siz biraz ortamdan kişilerden gerçeklerden kopuk gibi geldiniz ama hangi kurumdasınız bilmiyprum ama eşin ekonomisi iyi değilse memurun hali içler acısı zaten.ekonomi ortada, geçinemeyen insanların dikkatini çekiyorsunuzdur belki ?

Mantıklı bu bak olabilir

Ya leopar giysem bile leopar sadece icimdeki parçada plir minicik görünür.kurumsal giyiniyorum.resmi.yani düğume gider gibi değil.ceket,yelek,pantolon vs gibi.veya degisik bir ayakkbıysa bakınca goremezsin.ancak oturursam paçam yukarı kalkarsa

Ay çıldırıcamben iş dışìnda sizin kocanızla sorunlarınızı dinlemek zorunda mıyım ya konu nasıl buraya geldi
Size kimse oturup koca muhabbeti dinleyin demiyor ama iş yerinde kankito olmakla snob, kibirli olmak arasında bir alternatif düşünemiyorsunuz sanırım.
Şuradaki iki üç cevabınızdan bile insanlara karşı kendinizi konumlandırdığınız yer belli oluyor. İş yerindekilerin sizi sevmemesi gayet anlaşılır. Sevmek zorunda değiller, sizin de kendinizi sevdirmek gibi bir zorunluluğunuz yok zaten. Böyle bir isteğiniz yoksa, bunun sonuçlarından da yakınmayın.
Böyle seviyorum böyle giyiyorum, beğenmeyen beğenmesin deyin geçin. Burada bize bile tavır yapmanıza gerek yok

Yok inanın kurumsal

Ya kibirli değilim ki niye kibirli olayım.guleryüzlüyüm,kibarım.kibir degil ki bu

Ay güzelim diye çekemiyosunuz beni iste.kesim işyerindekiler yazıyo buraya da.çatlayın da patlayınkibirliyim de oh miss pislerrr
Tabi ki şaka.çok ama çok tesekkür ederim.nasıl algılanabileceğimi beni hiç tanımadığınız halde bire bir analiz ettiniz bence de doğru.chatcpt ye yazdığımda hep beni gazliyordu.cansınız.hiç tanımadığı halde bi saattir benimle yazışan k ile baslayan nickli arkadaş özellikle sağ ol.kadın dayanışması cidden sağ olunbu gözle bakıp ona göre çeki düzen vereceğim kendime tabi ki.sağ olun hepiniz sağ oluniyi akşamlar.

Ya kibirli değilim ki niye kibirli olayım.guleryüzlüyüm,kibarım.kibir degil ki bu
ama buradaki yorumlarda bile kibirlisiniz. koca muhabbeti derken bile aşağılıyor gibisiniz. siz bugün işe gidip ne konuştunuz mesela starlink konusunu mu ? kıyafetlerinize özen göstermeniz bence emek para ve kendinizi sevmenizle ilgili. bu da çok hoş benim nazarımda. ama bulunduğunuz ortamı hor görüyorsunuz oradaki kitleyi de ama sizde onlardansınız. eğitim kalite seviye olarak bir payda da buluşmuşsunuz. bakıyorlar derken hala neden bahsettiğinizi anlamıyorum. yeleğinize gözlerini dikip sizi taciz mi ediyorlar ? belki en fazla kadına bak ya neler giyiyor ne para var diyorlardır, ne çok vakti var diyorlardır, hadi gönlünüz olsun biz patates olmuşuz çok güzel diyorlardır. desinler ? bana sorun kıyafetten öte siz gibi geldiniz. üzgünüm.

Konu sahibi bekarsa başka şeyler de diyorlardır.

Awww Ayşenaz gelmiş
Tıp fakültesi bitti mi

Git geç yaa bir bakar iki bakar alışırlar. Toplumca zaten yargılama problemimiz var. Giden hayattan oluyor..ben de akraba çevremde yaşadım bunu. Laf söz de oldu sallamadım. Şimdi alıstı herkes. Siz kendiniz istediğinizi yap8n etraf sekillensin. Ek olarak daha elaleme yaranabilen insan görmedim. Yaşamda bu hiç doğru bir mantık değil o nedenle. Siz kendiniz olun .

Ayşenaz kız napiyon

Bende kamuda çalışıyorum memur olup evli ve çocuklu insanlar günümüz şartlarında ayın sonunu zor getiriyorlar bizim kurumumuzda da var her gün farklı kıyafetler giyen ortalamanın üstünde markalardan ya da sizin gibi bekar olup tüm parasını kendisine harcayan doğal olarak da imrenebiliyor insanlar ama benimde imrendigim çok oluyor iki çocukla üstelik birisinin sağlık sorunu var bu nedenle sizin gibi giyinemiyorum buna ne vaktim var ne bütçem müsait ama bu dediğim kisilere kimse ters ters bakmıyor hatta gördükçe iltifat ediyorum begendigimi dile getiriyorum. İş yerinde aşırı resmiyeti de ben anlamıyorum günün neredeyse tamamı işte geçiyor ve günün 8 saati de iş olmuyor aralarda iş arkadaşları ile bir kahve içmenin iki sohbet etmenin hatta samimiyete göre kocaları bile cekistirmenin neresi kötü. En zor zamanlarımda yanimda oldular bende onların yanında olmaya çalışıyorum yeri geliyor ailemden görmediğim desteği onlardan gördüm iş arkadaşı öcü değil insan insana lazım bu kadar sınır konulmasını da ben anlamıyorum

Herkes ne istiyorsa onu giysin ama sorduğunuz için söylüyorum, parfüm şişesi topuklu stiletto ve leoparlı herhangi bir şeyi tercih edip giyen birinin şık görünebilmesi bence mümkün değildir.

Ya sizi biraz anlıyorum. Ben de kamudayim ve bizim kurum mühendis ağırlıklı, şık giyinen bakımlı görünen kadın nispeten daha az. Daha rahat takılıyor insanlar. Spor ayakkabı, babet, pantolon, gömlek, kazak vs.

Benim yaşım da size yakın, evliyim, bi tane de çocuğum var. Ama ben de giyinmeyi, süslenmeyi severim. Her gün aynı şekilde olamam ama enerjim ve vaktim oldukça güzel giyinmeye çalışırım, saçıma başıma özenirim. Bazen halim olmaz ben de rahat takılırım. Daha özenli olduğum günler evet dikkat çekiyor. Bir kere topuklu ayakkabi sesi gelen belli birkaç kişi var zaten Ama ben genelde iltifat alıyorum. Ay ne kadar enerjin var, ne kadar uğraşıyorsun vs diyenleri de kötü algılamıyorum, seviyorum diyip geçiyorum. Herkesin herkesle ilgili fikri olabilir yani gayet normal. Bana kalırsa da bazı insanlar fazla paspal Takilmayin, boşverin. Özellikle 50 yaş üstü erkeklerin bir kısmında 'aman bunda da ne para var' algısı oluşuyor. Çünkü onlar cimri Ortalama şeyleri lüks zannediyorlar. Bekar, kendine para harcayan veya eşi nispeten iyi kazanan kadınlara tahammülleri yok mesela.
Yani böyle insanlara yapacak bir şey yok bence.

Beni boş beleş mi görürler demişsiniz de onun da alakası yok bence. Yani işinizi iyi yapıyorsanız neden öyle görsünler?
Aksine ben mesela hem güzel hem akıllı ve çalışkan kadınlara helal olsun diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…