leopar gibi falan mı ; ) star parça düşünüyorum işte benim stilim geliyor aklıma ; ) tam okumadım ama bekarsınız galiba, bekarsanız zaten paranızı kendinize harcarsınız sadece, ama parfümşişesi topuk benim için bambaşka bir ortamın ayakkabısı. biri işte giyse dedikodusunu yapmam ama arkadaşım giyse sevdiğim biri ikaz ederim. siz biraz ortamdan kişilerden gerçeklerden kopuk gibi geldiniz ama hangi kurumdasınız bilmiyprum ama eşin ekonomisi iyi değilse memurun hali içler acısı zaten.ekonomi ortada, geçinemeyen insanların dikkatini çekiyorsunuzdur belki ?Ya şu an zaten maskulen şeyler var daha çok.kısa topuklu kitten topuk falam giyiyorum hep stileto değil.ve gerçekten sadeyim.sadece bir parçam göze çarpar.ama o da oturunca gorünür ya da işte ceketi çıkarırsam vs
Mantıklı bu bak olabilirBebisim o oyle olmuyor iste, her seyden once guzel giyime koydugun cabaya, enerjiye, o sevke ve zevke insanlar haset duyuyor. Diger 40lik kadinlar ne yapiyor saniyorsun, koca, cocuk, KV derdi, bebek kusmugu, cocugun okuldaki problemleri derken ortayas problemleri icinde boguluyor. Sen kendine bakiyorsun, kendine ayiracak zamanin var, kendini seviyorsun belli ki iste tammm orasi kiskanma noktasi oluyor - kendini sevmek ve kendine zaman ayirmak
Mantıklı bu bak olabilir
Ya leopar giysem bile leopar sadece icimdeki parçada plir minicik görünür.kurumsal giyiniyorum.resmi.yani düğume gider gibi değil.ceket,yelek,pantolon vs gibi.veya degisik bir ayakkbıysa bakınca goremezsin.ancak oturursam paçam yukarı kalkarsaleopar gibi falan mı ; ) star parça düşünüyorum işte benim stilim geliyor aklıma ; ) tam okumadım ama bekarsınız galiba, bekarsanız zaten paranızı kendinize harcarsınız sadece, ama parfümşişesi topuk benim için bambaşka bir ortamın ayakkabısı. biri işte giyse dedikodusunu yapmam ama arkadaşım giyse sevdiğim biri ikaz ederim. siz biraz ortamdan kişilerden gerçeklerden kopuk gibi geldiniz ama hangi kurumdasınız bilmiyprum ama eşin ekonomisi iyi değilse memurun hali içler acısı zaten.ekonomi ortada, geçinemeyen insanların dikkatini çekiyorsunuzdur belki ?
Size kimse oturup koca muhabbeti dinleyin demiyor ama iş yerinde kankito olmakla snob, kibirli olmak arasında bir alternatif düşünemiyorsunuz sanırım.Ay çıldırıcamben iş dışìnda sizin kocanızla sorunlarınızı dinlemek zorunda mıyım ya konu nasıl buraya geldi
Yok inanın kurumsalKıyafetleriniz modelleri, kumaş yapıları vb nedeniyle iş yerine uygun olmayabilir. Siz ayrı ayrı çok beğenerek almışsınızdır kıyafetlerinizi ancak bir araya gelince kıyafetiniz abiye giyime yakın esintiler taşıyordur belki.
Ya kibirli değilim ki niye kibirli olayım.guleryüzlüyüm,kibarım.kibir degil ki buSize kimse oturup koca muhabbeti dinleyin demiyor ama iş yerinde kankito olmakla snob, kibirli olmak arasında bir alternatif düşünemiyorsunuz sanırım.
Şuradaki iki üç cevabınızdan bile insanlara karşı kendinizi konumlandırdığınız yer belli oluyor. İş yerindekilerin sizi sevmemesi gayet anlaşılır. Sevmek zorunda değiller, sizin de kendinizi sevdirmek gibi bir zorunluluğunuz yok zaten. Böyle bir isteğiniz yoksa, bunun sonuçlarından da yakınmayın.
Böyle seviyorum böyle giyiyorum, beğenmeyen beğenmesin deyin geçin. Burada bize bile tavır yapmanıza gerek yok
ama buradaki yorumlarda bile kibirlisiniz. koca muhabbeti derken bile aşağılıyor gibisiniz. siz bugün işe gidip ne konuştunuz mesela starlink konusunu mu ? kıyafetlerinize özen göstermeniz bence emek para ve kendinizi sevmenizle ilgili. bu da çok hoş benim nazarımda. ama bulunduğunuz ortamı hor görüyorsunuz oradaki kitleyi de ama sizde onlardansınız. eğitim kalite seviye olarak bir payda da buluşmuşsunuz. bakıyorlar derken hala neden bahsettiğinizi anlamıyorum. yeleğinize gözlerini dikip sizi taciz mi ediyorlar ? belki en fazla kadına bak ya neler giyiyor ne para var diyorlardır, ne çok vakti var diyorlardır, hadi gönlünüz olsun biz patates olmuşuz çok güzel diyorlardır. desinler ? bana sorun kıyafetten öte siz gibi geldiniz. üzgünüm.Ya kibirli değilim ki niye kibirli olayım.guleryüzlüyüm,kibarım.kibir degil ki bu
Konu sahibi bekarsa başka şeyler de diyorlardır.ama buradaki yorumlarda bile kibirlisiniz. koca muhabbeti derken bile aşağılıyor gibisiniz. siz bugün işe gidip ne konuştunuz mesela starlink konusunu mu ? kıyafetlerinize özen göstermeniz bence emek para ve kendinizi sevmenizle ilgili. bu da çok hoş benim nazarımda. ama bulunduğunuz ortamı hor görüyorsunuz oradaki kitleyi de ama sizde onlardansınız. eğitim kalite seviye olarak bir payda da buluşmuşsunuz. bakıyorlar derken hala neden bahsettiğinizi anlamıyorum. yeleğinize gözlerini dikip sizi taciz mi ediyorlar ? belki en fazla kadına bak ya neler giyiyor ne para var diyorlardır, ne çok vakti var diyorlardır, hadi gönlünüz olsun biz patates olmuşuz çok güzel diyorlardır. desinler ? bana sorun kıyafetten öte siz gibi geldiniz. üzgünüm.
Awww Ayşenaz gelmişEvet aynen öyle. Dik dik bakıyorlar, kadınlar daha çok bakıyor, kışın etek giyince ‘üşümüyor musun sen böyle ya?’ diye soruyorlar sapık yaşlı amca soruları gibi. 2 gün üst üste saçına başına özenince Bu ne süs? Üşenmiyor musun? Kaçta kalkıyorsun? Diyorlar. Ben pes ettim artık kot tişört takılıyorum.
Git geç yaa bir bakar iki bakar alışırlar. Toplumca zaten yargılama problemimiz var. Giden hayattan oluyor..ben de akraba çevremde yaşadım bunu. Laf söz de oldu sallamadım. Şimdi alıstı herkes. Siz kendiniz istediğinizi yap8n etraf sekillensin. Ek olarak daha elaleme yaranabilen insan görmedim. Yaşamda bu hiç doğru bir mantık değil o nedenle. Siz kendiniz olun .Ben 39 yaşindayım ama 168 boy 54 kilo sarışın güzel bi kadınım açıkçası.Herkes beni kıskanıyor mantığıyla yazmıyorum lutfen o doğrultuda okumayın.
Benim sorunum istediğimi giyememek.Yani arkadaslarımla buluşsam ters ters bakıyorlar niye bu kadar süslendin diyeişe gitsem hakikaten laf sokuluyor.Kendini gösterme falan diye yani işe stiletto ya da topuklu giyip bir pantolon bir gömlek giymenin nesi garip mesela.Kendileri de giyiyorlar ama ben giyince resmen bakıslara maruz kalıyorum.
Yani yerine göre giyindiğimi duşunuyorum.ve giyinmeyi çok seviyorum.gençken de giyerdim ise bir ara verdim.ama döndüğümde garip karsılanır oldu bu durum.acaba diyorum yaşımla mı alakalı?bu yaşta giyinmem kendini göstermek için yapiyor gibi mi algılaniyor.
Edit:ben bu sorunu baska yasayan var mı diye merak etmistim.ama sanırım yok ve bana öyle geliyor demek ki.olabilir.tesekkür ederim.zaten bunu anlayayım diye açtım konuyu.
Ah yıllar olmuş unutmamışsınız… Ben de sizleri unutmadım. Çoktan bitti uzman bile oldumAwww Ayşenaz gelmiş
Tıp fakültesi bitti mi
AyşenazEvet aynen öyle. Dik dik bakıyorlar, kadınlar daha çok bakıyor, kışın etek giyince ‘üşümüyor musun sen böyle ya?’ diye soruyorlar sapık yaşlı amca soruları gibi. 2 gün üst üste saçına başına özenince Bu ne süs? Üşenmiyor musun? Kaçta kalkıyorsun? Diyorlar. Ben pes ettim artık kot tişört takılıyorum.
Nasıl unutalım 10 yıl önceki profil fotoğrafını koymuşsunAh yıllar olmuş unutmamışsınız… Ben de sizleri unutmadım. Çoktan bitti uzman bile oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?