5 kilo birşey değil en geç 2 ayda verilir .ama spor yapman lazım neden yüyürüş imkanın yok çık yürü yarım saat her gün .abur cuburu kes tamamen tam buğday ekmeği ye kahvaltıda öğünlerde ekmek yeme salata yoğurt ye yemeğinin yanında kesin gider kilolar .ben bu şekilde veriyordum fazla kilom olunca gerçi şu an hamileyim hamilelikten sonra yine başlarım diyete .
küçük bi yerdeyim öyle çıkıp yürüyebileceğim ortam yok.
etkili göbek eritme hareketleri falan tavsiye edebileceğiniz videolar var mı ?
hedef olarak 5 kilo koydum kendime ama tabi şöyle 8 kilo falan versem ne güzel olur yaa
kilon hiçte çok değil canım tabi gene senbilirsinde çok zayıf olma takıntısı nedir anlamıyorum 5 kiloyu takmana deymez yani 50 kilo fazlası olanları düşün yavaş yavaş verirsin hiç sıkmasan bile kendini 5 kilo hiç bişey
benimde 5 kilo fazlam var ben her akşam bir saat kondisyon bisikleti sürüyorum kilo vermek bi yana iki kiloda aldımama hominigırtlak götürüyorum büyük ihtimalle ondan ama yarın başlıyorum arkadaşlarla sözleştik sabah bir saat yürüyeceğiz bakalım bu kez bi değişiklik olacak mı...
bende başladım bende homı gıdlak kış geldi bisiklet sadece alt kaslarına yarar. vucuduna değil.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?