kedi35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 6.759 360 0 31 İngiltere 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ppty123 #21 selma_e .!.: kedi35 siz hergün bu hareketleri yapıyormusunuz yoksa sizde yeni mi başlayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydır yapıyorum ama kalça sıkılaştırma kaldırma baya baya görüyorum değişimi şimdi basene yöneliyorum. selma_e .!.: bende basen problemi var onu eritsin diye uğraşıyorum ama henüz bi gelişme yok Genişletmek için tıkla... Bu gösterdiklerimden yola çıkarak başlayın goggledan bakın biraz
selma_e .!.: kedi35 siz hergün bu hareketleri yapıyormusunuz yoksa sizde yeni mi başlayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydır yapıyorum ama kalça sıkılaştırma kaldırma baya baya görüyorum değişimi şimdi basene yöneliyorum. selma_e .!.: bende basen problemi var onu eritsin diye uğraşıyorum ama henüz bi gelişme yok Genişletmek için tıkla... Bu gösterdiklerimden yola çıkarak başlayın goggledan bakın biraz
ilaydahey Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2008 2.910 459 163 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ppty123 #22 seninkide dert mi ....Benimde derdim bi 27 kilo
S selma_e Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2012 60 3 0 Diğer 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ppty123 #23 kedi35 .!.: Ben 1 aydır yapıyorum ama kalça sıkılaştırma kaldırma baya baya görüyorum değişimi şimdi basene yöneliyorum. Bu gösterdiklerimden yola çıkarak başlayın goggledan bakın biraz Genişletmek için tıkla... bende bir ara link atıyorum bu hareketleri yaptım gerçekten faydasını görmüştüm tavsiye ederim:) Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
kedi35 .!.: Ben 1 aydır yapıyorum ama kalça sıkılaştırma kaldırma baya baya görüyorum değişimi şimdi basene yöneliyorum. Bu gösterdiklerimden yola çıkarak başlayın goggledan bakın biraz Genişletmek için tıkla... bende bir ara link atıyorum bu hareketleri yaptım gerçekten faydasını görmüştüm tavsiye ederim:) Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube
kedi35 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 6.759 360 0 31 İngiltere 5 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ppty123 #24 selma_e .!.: bende bir ara link atıyorum bu hareketleri yaptım gerçekten faydasını görmüştüm tavsiye ederim:) Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube Genişletmek için tıkla... Bu hareket benım başlıca hareketım zaten
selma_e .!.: bende bir ara link atıyorum bu hareketleri yaptım gerçekten faydasını görmüştüm tavsiye ederim:) Dr.Ender Sarac'tan 3 HAFTADA INCELTEN 10 HAREKET - YouTube Genişletmek için tıkla... Bu hareket benım başlıca hareketım zaten
Madamiks Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 7.271 59 163 Ankara 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ppty123 #25 Konu ilgili başlığa taşınmıştır