derdim bir bebek...

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bir arkadaşım 2 yıldır boşanmaya çalışıyor. Şiddet nedeniyle.. eşi olacak şerefsiz tüm malları kaçırdı. Üstüne boşanmiyor da. Nafaka vs odememek için davayı uzattikca uzatıyor.
Neyse bu kız evden ayrildiginda bebek 1 aylıkti şimdi 2 yaşında. Ve arkadaşım bebeğe çok çok ilgisiz. Babasına çok benziyor diyor ve bu yüzden ona karşı hiç ilgisi yok . İşten geldiğinde dahi sarilma sıcaklık yok. Ablası bakıyor . Yediriyo uyutuyor. Aklınıza gelecek hersey. . Böyle. Olacağını bilsem asla dogurmazdim diyor s
Bebek.için üzülüyorum sonuçta onun bir suçu yok. Ne yapabilirim sizce.

Bir arkadaşım 2 yıldır boşanmaya çalışıyor. Şiddet nedeniyle.. eşi olacak şerefsiz tüm malları kaçırdı. Üstüne boşanmiyor da. Nafaka vs odememek için davayı uzattikca uzatıyor.
Neyse bu kız evden ayrildiginda bebek 1 aylıkti şimdi 2 yaşında. Ve arkadaşım bebeğe çok çok ilgisiz. Babasına çok benziyor diyor ve bu yüzden ona karşı hiç ilgisi yok . İşten geldiğinde dahi sarilma sıcaklık yok. Ablası bakıyor . Yediriyo uyutuyor. Aklınıza gelecek hersey. . Böyle. Olacağını bilsem asla dogurmazdim diyor s
Bakamıycam desin versin babasına, madem sevmiyor.

Bence arkadaşınız ağır depresyonda, yükü onun kaldıramayacağı durumda gibi. Destek almasına yardımcı olabilirsiniz.
Suçlamadan, güzellikle ikna edin derim

Babasına versin madem.
Nafaka da istemesin. Boşanmış olur, çocuğu da gözü görmez. Adamın parası da cebinde kalır.
Kazan-kazan

Off içim acıdı ya.. Keşke sarabilsem o yavruyu.
Oğlum öğlen uykusunda uyansın diye bekliyorum. Akşam ve evde olduğum günler fazla fazla kucaklıyorum..
Bebeğin ne suçu var yazık ya :(

Arkadaşınız depresyonda psikolojik destek için ısrar edin.
Ablasıyla konuşun o da konuşsun ikna edin.

evden ayrılalı iki sene olmuş. yani eşin davayı uzatsa bile belli süre ayrı evlerde yaşayan eşlerin boşanması gibi bi kanun maddesi yok muydu?

Aynı şekilde nefret ettiği kayınpederine benzediği için çocuğuna soğuk davranan bir kadın biliyorum. Arkadaşınızın terapi alması gerekiyor. Başka çözümü yok. Büyük ihtimalle depresyonda.

Çocuğu babasına versin bari eziyet etmesin böyle. Yazık günah

Back
X