Derdim bir degil ki

Yok inanın kardeslerim cagırmıyo dogru düzgün artı annemde gidip birazda orda kalıyım demiyor hep bizimle olsun istiyo ve hepte ilgi bekliyo
Derdi zormus , ayni evin icinde ne ilgisi bekliyor genc mi evlenmeyi dusunur mu sizce.

e bi de şu var, siz kp niz hep evdeyken bir rahat ayaklarınızı uzatır mısınız ? yani genelde çoğumuz aman büyüktür diye saygıdan ne istediğimiz gibi giyinebiliyoruz ne de ayaklarımızı uzatabiliyoruz. e adam yorgun, eve gelince kv nin yanında bi tek şortuyla oturup uzun oturamıyor belli ki. napacak gidip odasında yatacak.
Zaten eşim söyledi bana bacaklarım ayaklarım agrıyo işten gelince odaya uzanmaya gidiyorum dedi haklı yani yemek yeyip odasına cekiliyo cok yorgun olunca annemin önünde uzanamıyo

Yalnız konunun başından beri hep bir vurgunuz var anneme ben baktım onun yüzünden acımı yaşamadım ben şunu yaptım ben bunu yaptım bla bla....
Bir insanın annesine yaptığı şeyleri böyle büyütüp büyütüp onu doğuran kadını suçlaması beni çok irite ediyor.. altı üstü üç ay kadın evinizde kalmış. Görende dünyayı kurtardınız sanacak
Vurgu sebebim su elimizden gelenin fazlasınıç
Biz insanlar niye böyleyiz ya aylarca iyi davran bir gün surat as hemen asıp kesiyoruz hiç iyiliği dokunmamış gibi. Sen yinede Anneni de kırma eşinide. Eşine belli etme annen hep sizle mi oturuyor başka bir odada ona yaşam alanı mı oluştursan acaba hem böylece eşinde akşamları koltuğunda rahatça uzanır çekinmeden? Ya da evi yakınsa eğer gündüz orda dur akşam evine geç olmaz mı
Yok zaten annemide eşimide kırmadım ama anneme haksızlık ettigini söyledim evladından yakın oldu sana haksızlık etme dedim.Hayır annemin evi var alt sokagımda babam ölünce bize geldi kalmaya

Tabi ki annen haksız. Koskoca kadın, iyileşmiş de, güçlü olup evine gitmesi lazım. Eşin sıkıldıysa da çok haklı.
Sıkılmış olabilir adam bilmiyorum sonucta 3 ay oldu niye sıkıldın diye kızamam ki ben olsam belki bende sıkılırdm eşimin annesinden

Yakın olunca bir ev gibi hissediyor demek ki.
Bence kardesler de düşünmeyin. Anneniz evine alışmalı. Gitmedikçe hepten soğur evinden
Sogudu sanırım niye istemiyo gitmeyi bilmiyorum halbuki dedim ev yakın istediğin zaman cık gel yada ben gelirim dedim yalnız bırakmam asla

Vurgu sebebim su elimizden gelenin fazlasınıç
Yok zaten annemide eşimide kırmadım ama anneme haksızlık ettigini söyledim evladından yakın oldu sana haksızlık etme dedim.Hayır annemin evi var alt sokagımda babam ölünce bize geldi kalmaya
E iyi işte yakınmış evi. kardeşleriniz dese ki anne artık evine geç rahat rahat gelip gidelim oradasın diye hep gelemiyoruz derseler eğer belki vesile olur sende gündüzleri annenle durursun akşama evine geçersin. Kardeşlerinle konuş bence ikna etsinler. Şimdi sen söylersen alınır.

E iyi işte yakınmış evi. kardeşleriniz dese ki anne artık evine geç rahat rahat gelip gidelim oradasın diye hep gelemiyoruz derseler eğer belki vesile olur sende gündüzleri annenle durursun akşama evine geçersin. Kardeşlerinle konuş bence ikna etsinler. Şimdi sen söylersen alınır.
Kardesm söyledi 1 ay evvel korkmayın yük olmam sizde kalmam demiş onada

Annenizin eşi vefat etmiş bir arkadaşı falan varsa eve mi davet etseniz biraz kafasını dağıtsa belki fikir verir birileri belli ki üzüntü alınganlık yapmış annenizde
Aslında normal Halide alıngan suan hepten alıngan oldu eşi vefat eden arkadası yok.Ama uzaktaki teyzemi cagırdık oda 2 ay sonra gelebilirim dedi

Aslında normal Halide alıngan suan hepten alıngan oldu eşi vefat eden arkadası yok.Ama uzaktaki teyzemi cagırdık oda 2 ay sonra gelebilirim dedi
Zor bir durum biraz eşini pohpohla şımart azcık dışarı çıkın el ele dolaşın biraz kamufle eder belki sonuçta erkekler gazla çalışır 😏

Zor bir durum biraz eşini pohpohla şımart azcık dışarı çıkın el ele dolaşın biraz kamufle eder belki sonuçta erkekler gazla çalışır 😏
Yapıyorum inanın sürekli yaptım gazlaya gazlaya bu hale geldik☺️☺️. Çünkü oda cok yoruldu inanılmaz yogun ve zor bir süreçten geçtik ve geçiyoruz benden fazla kostu adam her işe

Annenizin evine dönme vakti gelmiş.
Hayat bu başınız sağolsun. Birileri kaybedilir yas tutarız ama hayatın bir akışı vardır.
Ayrıca annem de olsa eşim hakkında laf söyletmem buna müsade etmemelisiniz.

Bilmiyorum ki 3 aydan fazla oldu alısamadı kırmadan nasıl denir ki
Annecim orası senin evin babamla evinizdi kapını kapatmayalim başımın üstünde yerin var ama daha çok soguyacaksin evinden yavaş yavaş gidelim alışana kadar bizde senin yanında kalırız gündüzleri gelip gideriz geceleri uyursun evinde daha rahat olursun gibi seçerek cümleleri ikna etmeye çalışabilirsiniz

Kardeslerinize soyleyin birkac aydanonlar cagirsin bakalim onlarin esleri nasil davranicak. Zor bir durum ama sizinde bir esiniz hayatiniz var evine gidemiyorsa diger cocuklarina gitsin sonrada evine gecsin bir sekilde. Annene diyemiyorsan kardeslerine soyle olmuyorsa yine annene soylemek zorundasin malesef

Anneler hep böyle demeye geldim😉
Yok tüm anneler öyle değil diyeyim bende. Konu sahibinin annesi biraz kaprisli bir kadın gibi geldi bana.
Damadı hastalığıyla ilgilenmiş, acısı var diye evini açmış, kırıcı bir söz söylememiş. Bir gelin yada damattan daha fazla ne bekleyebilir ki bir insan.
D Durummleyla öncelikle başınız sağolsun. Eşiniz eski düzenini özlemiş olabilir ki haklıda. Evde özellikle aile büyüklerinden biri olunca rahat edemiyor insan. Eşiyle istediği gibi şakalaşamaz, bacağını uzatıp tv izleyemez, ev rahatlığında giyinemez. Bu durumdan sıkılmış bence, zaten gerekli özveriyi göstermiş.

Eşinize laf söyletmeyin ama annenizi de kırmadan herkesin kendi evi kendi düzeni olması gerektiğini vurgulayın.
İşe anne gel evini bir havalandıralım, temizleyelim gibi gitgeller yaparak başlayın. Bir bahaneyle siz orada kalmaya başlayın. Hatta iyi anlaştığınız bir kardeşiniz varsa durumu ona anlatın. "Anne seni her görmek istediğimizde senin evin olmadığı için rahat gidip gelemiyoruz, ne zaman geçeceksin evine" gibi bir şeyler söylesinler.

Yok tüm anneler öyle değil diyeyim bende. Konu sahibinin annesi biraz kaprisli bir kadın gibi geldi bana.
Damadı hastalığıyla ilgilenmiş, acısı var diye evini açmış, kırıcı bir söz söylememiş. Bir gelin yada damattan daha fazla ne bekleyebilir ki bir insan.
D Durummleyla öncelikle başınız sağolsun. Eşiniz eski düzenini özlemiş olabilir ki haklıda. Evde özellikle aile büyüklerinden biri olunca rahat edemiyor insan. Eşiyle istediği gibi şakalaşamaz, bacağını uzatıp tv izleyemez, ev rahatlığında giyinemez. Bu durumdan sıkılmış bence, zaten gerekli özveriyi göstermiş.

Eşinize laf söyletmeyin ama annenizi de kırmadan herkesin kendi evi kendi düzeni olması gerektiğini vurgulayın.
İşe anne gel evini bir havalandıralım, temizleyelim gibi gitgeller yaparak başlayın. Bir bahaneyle siz orada kalmaya başlayın. Hatta iyi anlaştığınız bir kardeşiniz varsa durumu ona anlatın. "Anne seni her görmek istediğimizde senin evin olmadığı için rahat gidip gelemiyoruz, ne zaman geçeceksin evine" gibi bir şeyler söylesinler.
Genel olarak böyle derken şunu kastettim
İlk başta damat iyi davranmış ya hep öyle olsun istiyor kim kimden ne görürse ona göre davranıyor
Benim annem mesela uzun süreli kalmaz hiçbirimiz evinde.
Ama alingandir çok.mesela esim bize gelse o an cani skkn olmuş olabilir konuşmayabilir hemen bozulur.
Bastan hep sohbet kurduğu için oyle.
Ama enistem selam vermese sallamaz
Kişiye göre yani.

Genel olarak böyle derken şunu kastettim
İlk başta damat iyi davranmış ya hep öyle olsun istiyor kim kimden ne görürse ona göre davranıyor
Benim annem mesela uzun süreli kalmaz hiçbirimiz evinde.
Ama alingandir çok.mesela esim bize gelse o an cani skkn olmuş olabilir konuşmayabilir hemen bozulur.
Bastan hep sohbet kurduğu için oyle.
Ama enistem selam vermese sallamaz
Kişiye göre yani.
Evet insanlar genel anlamda böyledir. Nazı kime geçiyorsa, kim alttan alıyorsa ondan daha çok beklentiye girerler.
Hepimizin içinde var sanırım bu durum. Bu şekilde de bize iyi niyet göstereni yoruyoruz aslında.
Ama konu sahibinin annesi halden anlamayan biri gibi geldi bana. Umarım bu sözüm sizi kırmaz konu sahibi.

Ben annemleri bir gece kalmalarına bile zor ikna ederim. Allah korusun birine bir şey olursa yine kendi düzenlerini isterler sanırım.

Evet insanlar genel anlamda böyledir. Nazı kime geçiyorsa, kim alttan alıyorsa ondan daha çok beklentiye girerler.
Hepimizin içinde var sanırım bu durum. Bu şekilde de bize iyi niyet göstereni yoruyoruz aslında.
Ama konu sahibinin annesi halden anlamayan biri gibi geldi bana. Umarım bu sözüm sizi kırmaz konu sahibi.

Ben annemleri bir gece kalmalarına bile zor ikna ederim. Allah korusun birine bir şey olursa yine kendi düzenlerini isterler sanırım.
Bu maalesef çoğunda var
Nazi kime geçerse orada durmak istiyorlar
Benim annemde kimsede kalmaz
Evi gibi rahat edemez
Çocuk baktircam mesela pandemiden dolayı ben gidiyorum yanına
Kendi gelip kalmaz burda
Düzenini arar
Zaten alıngan hersehe takar
Ama konu sahibinin annesi de ona alismis orada ilgi alaka görmüş hep öyle olsun istiyor

diğer kardeşlerini görmüyor. el oğlu sonuçta sıkılmış olabilir iş yerinde sorunu olabilir bunalmış olabilir

Back
X