Derdim bitmez benim:(

PaRaDiSiaC

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
310
1
116
- Yurtdışı
Merhaba arkadaşlar 25 yaşındayım annem babam ben küçükken ayrıldılar kız kardeşlerim var evliler.Ben yurtdışında yaşıyordum eşim yabancı oradaydık.Annem için Türkiye'ye geldim daha doğrusu annemin zoruyla eşim yabancı iş bulamadık Türkiye'de annem başka bir adamla evli.Normalde çok uyumsuz bir insan değilim işten çıktım bir süre önce evdeyim iş arıyorum daha doğrusu olacak bir iş var ocakta o zamana kadar iş arıyorum.Evde olduğum için tüm işler benim üzerimde gücenmeden yapıyorum.Ama buraya geldiğime öyle pişmanım ki herkes hayatını kurmuş ben daha düzen oturtamadım eşim ben işsiz güçsüz ne yapacağım bilmiyorum.En önemli sıkıntımsa annemin eşinin annemi bizden kıskanması inanırmısınız annemi öpemiyorum sarılamıyorum adam psikopat derecede kıskanç ama ilginç olansa sadece bizden kıskanıyor.Telefonda müşterilerle konuşturur milletle muhattap eder konuşma yeteneği olmadığından.Bu konuda kıskanç değil ama bize gelince kardeşim her bize ziyarete geldiğinde problem çıkarıp annemi dükkana çağırıyor ikisini bir araya getirtmemek için elinden geleni yapıyor.Büyük ablam zaten gelip gitmiyor çünkü çok sıkıntı yaşadık bu adamdan.Ama adamın çocukları gelir gider 15 yaşında kız salonun ortasında püfür püfür sigara içiyor her yeri kül yapıyor.Oğlu keza öyle problem çıkartıyor.Adamın papağanı var kafesi açık her yer kaka halıların üzeri temizliği ben yapıyorum sorun olmuyor ondan onlar için .Öyle eziliyorum öyle zoruma gidiyor.Keşke gelmeseydim diyorum. Bir ara bizim yüzümüzden ayrıldılar adam kıskançlığından problem yaratıyor annemin üzerine geliyor.Bunların dükkanı var eşimle iş bulana kadar oraya yardım amaçlı gidip etrafa çeki düzen veriyorduk karşılığında harçlığımızı çıkarıyorduk bu kadar düştük yani.En son eşim için iş görüşmesine gittik 1 yada 2 saate geliriz dedik.Biz gelene kadar kavga etmişler anneme kimse ellemesin onlar yapacak onlar temizleyecek demiş.Birde eşime küfür etmiş.Eşime söyleyemedim annem ayrıldı ama geri barıştı.Eşim bana kızıyor bizi düşürdüğün hale bak diye.Annemş herkesten uzaklaştırıyor başarılıda oldu.Bu arada yeni eleman aldılar aylık 2 milyar veriyorlar temizlik şu bu yani iyi para kazanıyorlar.Ama elemanı ne temizlik ne birşey hiç bir şey yapmıyor çıkardılar.Biz oradayken Allah üzerine 2 dk oturmuyorduk eşimde mutluydu en azından işe yarıyorum diye.Ama bize haksızlık ettiler.Anneminde bize bazen öyle haksızlık yaptığını düşünüyorum.Hastaneye gedeceğim anneme diyorum arabayla götürürmüsün diye sorayım öyle diyor.Herşeyi ona soruyor para verirken gizli veriyor.Bilmiyorum ben büyük hata ettim keşke gelmeseydim çok mutluydum eşimin ülkesinde şimdi iyimi oldu.Düzenimi bozdum geldim..Eşimi ne hallere düşürdüm geride gidemiyorum.Öyle zormuşki ev ev üstüne olması..Belki beni haksız bulacaksınız bilmiyorum ama tek bildiğim Allah'ım kimseyi kimseye muhtaç etmesin...

Back