Derdim bitmiyor gerçekten 😥

İçimi dokeyım bende buraya, konuyu açtıgım gun esımle tartısmıştık, demıstım ben memlekete gıdecem kafamı dinlicem gelmıcem 2 3 ay buda güle güle dedi bana, sonra tabı ben sakinledım konu kapandı, sımdı ıkıde bır hani gııdıyordun gitsene, gelsın alsın dayın hani alacaktı vs deyıp duruyo, umursamadım, bugun dedım ne zaman ızne cıkacagız dedı cıkacagız derken sen gitmıyor musun, evet dedım gidiyorum sonra bu ise gıttı bunun uzerıne, girdim bilet almaya kod bunu telefona gidiyor, aradım kodu soyle dedım bıletı alıyorum söylemem dedi otobus su an tehlikeli otobusle gidemezsin

Sonra tekrar kod gonderdım vermedı kodu, neyse dedım alırım o bıletı her turlu, kardesıme dedım bana bılet al parasını atarım sana, oda ne parası abla uçak bileti bak dedı, esımın aramıs demıs ablam bilet ıstıyor alıyorum ben, oda demıs otobus tehlikeli, kardesım de ne otobusu ucak alcam ben demıs, esımde ucakda aynı ucaktan ınınce otobuse de binecek nasıl olsa demıs, kardesım de yoo gaz parasını atarım dayım alır limandan demiş, eşim tıkanmıs yok alma ben gondermek istesem alırım, ablan anlıyor ne demek ıstedıgımı demıs, kardesım de gıt dıyorsun sureklı madem bende anlamı orda bırakmam demıs, esımde aramızda konu sen basını agrıtma demıs.. Sımdı ıste sabah gelınce napacak bakalım, aramız bozuk konusmuyoruz bayadır, bı daha Hanı gıdecektın derse o an evden çıkmayı planlıyorum

Canım .. alalen dolandırılıcık yapılan . Umsrım kağıt kürek yapmıssınızdır 55 bini vermeden

Tek elımızde hesaptaki kayıt var kuzum baskada bıse yok
Off yaa .. bu insanlar nasıl bu paraları yer anlamıyorumki vicdanları nasıl rahat eder . Hatam para . Peki avukata verecekmisiniz ? Ne yapmayı düşünüyorusnuz

Off yaa .. bu insanlar nasıl bu paraları yer anlamıyorumki vicdanları nasıl rahat eder . Hatam para . Peki avukata verecekmisiniz ? Ne yapmayı düşünüyorusnuz
Para konusunu hıc konusmuyoruz 9 yıllık arkadasım dıyor alırım dıyor, 1 ayı gectı ama, o rahat gayet ama aramız bozuk bu para da sebeplerden bırısı

Tek elımızde hesaptaki kayıt var kuzum baskada bıse yok
offf 55 bin bu yaa, birakın küsluğu muslüğu hemen sorun dekont açiklamada ne yazıyor, ikna edin yarın bi avukata gitsin bişey yapsın, ev peşinati şu zamanda ben yemedim sen ye demiş eşiniz resmen şu kriz zamanında

Para konusunu hıc konusmuyoruz 9 yıllık arkadasım dıyor alırım dıyor, 1 ayı gectı ama, o rahat gayet ama aramız bozuk bu para da sebeplerden bırısı
Utanmaz birde arkadaş olacak . Ah ah bu erkekler çok saf

offf 55 bin bu yaa, birakın küsluğu muslüğu hemen sorun dekont açiklamada ne yazıyor, ikna edin yarın bi avukata gitsin bişey yapsın, ev peşinati şu zamanda ben yemedim sen ye demiş eşiniz resmen şu kriz zamanında
Atıyorum cocugun adı Ali olsun, alinin alacağı yazıyor buda bızım aleyhimize, bıde kredı bılıyo musun 3 yıl odeyecez

Valla bıze gelınce saf degıller dil papuc gbı, 5 yıllık evlılıgını sonlandırmaya cesareti var hani gıdıyodun deyıp durmayı bılıyo ama arkadasla laf yok
Boşver bak sende ye iç keyfine bak . Ozaman boşa para harcayamaz .

Zaten öyle yapıyorum dunya umrumda degıl ama banada ıyı davranmıyor gıt dıyor, gidecem ona da musade etmiyor
Güzelim çok merak ediyorum madem git diyen dengesiz seninki . Neden hamile kaldın ? Birde çocukla taçlandırdın beyefendinin egosunu

Atıyorum cocugun adı Ali olsun, alinin alacağı yazıyor buda bızım aleyhimize, bıde kredı bılıyo musun 3 yıl odeyecez
hayatta alamazsıniz bu dekontla, nasıl yapilır bu kadar saflık akil alir gibi degil bi de hamilesiniz, çocuğun rızki da gitmiş alemin keyfine

hayatta alamazsıniz bu dekontla, nasıl yapilır bu kadar saflık akil alir gibi degil bi de hamilesiniz, çocuğun rızki da gitmiş alemin keyfine
Evet saf olmasın oda, napalım beni dinleseydı verme demiştim, ama benım inadıma iş yapmaya bayılıyor, kendıde dıyo sen bıseyı yapma deyınce yapasım gelıyor dıye

Evet arabayı gostermeden verme dedım, estı gurledı erkek oldu bana

Bu bir hayat arkadaşı için ağır bir kelime , umarım birbirinize de böyle büyük laflar etmiyorsunuz.

En tahammül edemediğim kelimelerden biri ; erkek ol , kadın ol " ne bayağı bir vuruş .

Olan olmuş , dediginizi on defa demişsiniz dur zaten , bundan sonra konusunu hiç açmayın, zamana bırakın.

Huzur kacirmakla kalırsınız çünkü. Kavga ettikçe para gelmeyecek.

Bankadan gönderilen bir para var sonuçta . Alınır bir şekilde , zor olsada bulunur bir yolu. Avukqta danismalisiniz.

Back
X