Babasına yatabilir ne alaka babası da size yatırson eft ile 1 dklık işAraba satıldı yıne para yok dıyor araba parasıı da babasına yatmısmıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasına yatabilir ne alaka babası da size yatırson eft ile 1 dklık işAraba satıldı yıne para yok dıyor araba parasıı da babasına yatmısmıs
Vermıyomuş işte babası, oglanın borsada parası var ondan verecek guya ölme eşşeğim yaz gelecekBabasına yatabilir ne alaka babası da size yatırson eft ile 1 dklık iş
Yooo arkadasına yapamadagı kabadayılıgı bana yapıyor iştepara noldu? geri albildiniz mi?
Tek elımızde hesaptaki kayıt var kuzum baskada bıse yokCanım .. alalen dolandırılıcık yapılan . Umsrım kağıt kürek yapmıssınızdır 55 bini vermeden
Off yaa .. bu insanlar nasıl bu paraları yer anlamıyorumki vicdanları nasıl rahat eder . Hatam para . Peki avukata verecekmisiniz ? Ne yapmayı düşünüyorusnuzTek elımızde hesaptaki kayıt var kuzum baskada bıse yok
Para konusunu hıc konusmuyoruz 9 yıllık arkadasım dıyor alırım dıyor, 1 ayı gectı ama, o rahat gayet ama aramız bozuk bu para da sebeplerden bırısıOff yaa .. bu insanlar nasıl bu paraları yer anlamıyorumki vicdanları nasıl rahat eder . Hatam para . Peki avukata verecekmisiniz ? Ne yapmayı düşünüyorusnuz
offf 55 bin bu yaa, birakın küsluğu muslüğu hemen sorun dekont açiklamada ne yazıyor, ikna edin yarın bi avukata gitsin bişey yapsın, ev peşinati şu zamanda ben yemedim sen ye demiş eşiniz resmen şu kriz zamanındaTek elımızde hesaptaki kayıt var kuzum baskada bıse yok
Utanmaz birde arkadaş olacak . Ah ah bu erkekler çok safPara konusunu hıc konusmuyoruz 9 yıllık arkadasım dıyor alırım dıyor, 1 ayı gectı ama, o rahat gayet ama aramız bozuk bu para da sebeplerden bırısı
Atıyorum cocugun adı Ali olsun, alinin alacağı yazıyor buda bızım aleyhimize, bıde kredı bılıyo musun 3 yıl odeyecezofff 55 bin bu yaa, birakın küsluğu muslüğu hemen sorun dekont açiklamada ne yazıyor, ikna edin yarın bi avukata gitsin bişey yapsın, ev peşinati şu zamanda ben yemedim sen ye demiş eşiniz resmen şu kriz zamanında
Valla bıze gelınce saf degıller dil papuc gbı, 5 yıllık evlılıgını sonlandırmaya cesareti var hani gıdıyodun deyıp durmayı bılıyo ama arkadasla laf yokUtanmaz birde arkadaş olacak . Ah ah bu erkekler çok saf
Boşver bak sende ye iç keyfine bak . Ozaman boşa para harcayamaz .Valla bıze gelınce saf degıller dil papuc gbı, 5 yıllık evlılıgını sonlandırmaya cesareti var hani gıdıyodun deyıp durmayı bılıyo ama arkadasla laf yok
Zaten öyle yapıyorum dunya umrumda degıl ama banada ıyı davranmıyor gıt dıyor, gidecem ona da musade etmiyorBoşver bak sende ye iç keyfine bak . Ozaman boşa para harcayamaz .
Güzelim çok merak ediyorum madem git diyen dengesiz seninki . Neden hamile kaldın ? Birde çocukla taçlandırdın beyefendinin egosunuZaten öyle yapıyorum dunya umrumda degıl ama banada ıyı davranmıyor gıt dıyor, gidecem ona da musade etmiyor
hayatta alamazsıniz bu dekontla, nasıl yapilır bu kadar saflık akil alir gibi degil bi de hamilesiniz, çocuğun rızki da gitmiş alemin keyfineAtıyorum cocugun adı Ali olsun, alinin alacağı yazıyor buda bızım aleyhimize, bıde kredı bılıyo musun 3 yıl odeyecez
Evet saf olmasın oda, napalım beni dinleseydı verme demiştim, ama benım inadıma iş yapmaya bayılıyor, kendıde dıyo sen bıseyı yapma deyınce yapasım gelıyor dıyehayatta alamazsıniz bu dekontla, nasıl yapilır bu kadar saflık akil alir gibi degil bi de hamilesiniz, çocuğun rızki da gitmiş alemin keyfine
Evet arabayı gostermeden verme dedım, estı gurledı erkek oldu bana