Derdim bitmiyor gerçekten 😥

Günümüzde 100 bine hasarsız güzel bir araba yok ki zaten. Ağır hasar kayıtlı yaşı yüksek arabaların satışı bile 70’den aşağıya değil mesela. Keşke direkt vazgeçmektense en azından üzerinize alsaydınız böyle muallakta bir durum oluşmazdı. Ki bu dönemde rahatlıkla satabilir hatta kâr bile edebilirdiniz bence.

Bebegım bızde araba var su an kaptırdıgımızıda uzerıne koyup yukseltıcektık :) tabı bu bır hayal oldu, hem o yegenı bıze 2 saatlık mesafede seda sayanın da dedıgı gbı cıkın cıkın gelın gelıyor valla :) artık acamıyorum telefonlarını sogur insallah benden
Ben kendi arabanızı satıp onun bedelini ödediniz diye anladım.
Açma Allah aşkına o kızın telefonlarını, evlerden ırak.

Hayır hamileyken kullanamazsınız malesef.

Genelde ders almadan akılları başlarına gelmez benim eşim de daire aldı kuzeni aracıydı güvendi nakit parayı verdi sonuç tabuda hipotek var mıs bi o kadar para, vazgeçildi adamdan zor alındı para şuan kuzeniyle yan yana gelsin konuşmazlar

Şu saatten sonra yapacak bi şey yok arabayı alamyrmsnz kendi üzerinize parayı verince arabayi da verirsnz avukata başvurursnz sonra hallolur oyle inslh.yani bi de söyle düşünün insanlar göz göre göre bütün servetlerini kaptryrlr dolandryrlr 55bini 3 senede odersnz ama yaşadığınız huzursuzluğu soyledgnz isittgnz sözleri olur boyu unutmazsnz şimdi diceksnz size hava hoş ama öyle değil aynısını ben de yasdm defalarca uyarmama rağmen ekspertize konulmadan araba alındı geldikten sonra 12000 masrafı çıktı meğer pelt arabayı alms adam dolandırms bi şekilde sinirden delirdm ama yapacak bisey de yoktu tamir ettrp bi 12 verdik kullndk 1 yıl sonra da aldgmz fiyatın altına sattık çünkü başka tamirlerde vardı esim satrken hepsini anlattı alıcıya o da fyt uygun geldiği için aldı yani demem o ki alınır satılır zarar edilir ama bence gerçekten değmez para için eşinizde yapmış büyük hata çözüme odakların bence kavgaya biribirimizi kırmaya degil

Sonra dedi arabayı tamıre goturur musun satacam ben calısıyorum, satıp paranı vercem, esımde satılsın dıye goturdu yaptırdılar, dedı alıcı buldum ben calısıyorum sen gıt expere sokun yıne esım gıttı bunada, sonra araba satıldı neymıs arabayı alan tasıt kredısı cekmıs araba kımın uzerıneyse ona yatıyomus, babasına yatmıs oda vermıyomus para yok demıs cıldırıyorum
valla o arkadaşı paranın üstüne yatıyor olmasın... babasına hem sizin 50 bini gönderdi. hem arabayı sattı o para da babasında. babası niye vermiyor adamın elinde 150bin oldu. adam bilmiyor mu arabasının değerini! valla geçmiş olsun insallah alırsınız paranızı

O parayı zor geri verirler arabanın sorunu neyse yaptırım vereceğiniz paradan düşün arabayı üstünüze alın ondanda olmayın

valla o arkadaşı paranın üstüne yatıyor olmasın... babasına hem sizin 50 bini gönderdi. hem arabayı sattı o para da babasında. babası niye vermiyor adamın elinde 150bin oldu. adam bilmiyor mu arabasının değerini! valla geçmiş olsun insallah alırsınız paranızı
Artık yatıyosa da mahkemelık olurlar yapcak bıse yok ben zaten herseyı takmaktan panık atak oldum düşüne düşüne

Haklısın çok hemde ama eşinde üzgündür eminim fazlasyla..
Çok büyük hata yaptı ama üstüne siz de gtmein ne ypablirsniz ona yoğunlasin adama yüklenmek yerine

Haklısın çok hemde ama eşinde üzgündür eminim fazlasyla..
Çok büyük hata yaptı ama üstüne siz de gtmein ne ypablirsniz ona yoğunlasin adama yüklenmek yerine
Arkadasının vereceginden cok emın, umarım ben yanılırım sa verır, 1 ay oldu bıle

Arkadasının vereceginden cok emın, umarım ben yanılırım sa verır, 1 ay oldu bıle
Geçmiş olsun gercekden eğer parayı alırsanız birini sevindirin bir fakire destekler bulunun yada çocuk sevindirin üstünüzdn bu belayı savdiniz şerefine yapın..

Geçmiş olsun gercekden eğer parayı alırsanız birini sevindirin bir fakire destekler bulunun yada çocuk sevindirin üstünüzdn bu belayı savdiniz şerefine yapın..
Aynen canım cok haklısın oyle yaparım, rabbım halden anlamazın elıne düşürmesin

Back
X