Derdim bitmiyor gerçekten 😥

Ben anlamadım noterde babası olmadan arabayı başkasına nasıl satış yapmış ? Babası başka şehirde değişimiydi? Araba babasının üstüne diye araba onun hesabına yatıyorsa para, noterde de babasının olması gerekmez mi bunlar başka işler çeviriyor olmasın

Bu bir hayat arkadaşı için ağır bir kelime , umarım birbirinize de böyle büyük laflar etmiyorsunuz.

En tahammül edemediğim kelimelerden biri ; erkek ol , kadın ol " ne bayağı bir vuruş .

Olan olmuş , dediginizi on defa demişsiniz dur zaten , bundan sonra konusunu hiç açmayın, zamana bırakın.

Huzur kacirmakla kalırsınız çünkü. Kavga ettikçe para gelmeyecek.

Bankadan gönderilen bir para var sonuçta . Alınır bir şekilde , zor olsada bulunur bir yolu. Avukqta danismalisiniz.
Zaten konuyu açmıyorum o gunden berı, ama ayrı bı hallerde kendısı anlam veremediğim. Napayım sımdı babamın evıne gıdeyım bosanalım bu mudur yani, hem gıt hemde ızın verme

Ben anlamadım noterde babası olmadan arabayı başkasına nasıl satış yapmış ? Babası başka şehirde değişimiydi? Araba babasının üstüne diye araba onun hesabına yatıyorsa para, noterde de babasının olması gerekmez mi bunlar başka işler çeviriyor olmasın
Vekalet vermıstır canım, satış yapıldığında bız orda degıldık zaten su an benımde aklıma geldi bu, ama vekalet vermıstır yuksek ihtimalle

Zaten öyle yapıyorum dunya umrumda degıl ama banada ıyı davranmıyor gıt dıyor, gidecem ona da musade etmiyor

Nasıl yani müsaade etmiyor? Zincirledi mi sizi? Kapıyı üzerinizden mi kilitliyor?

Bana kocam git dese çarşafları birbirine bağlayıp pencereden kaçarım. Bir daha yüzüne de bakmam.

Git denilen yerde neden kalıyorsunuz hala?

Buraya yazmak bana ıyı geliyor farklı dusunceler, elestırıler bana yardımcı oluyo.. Şimdi sıze hemen anlatıyorum, bızım 50 binlik civarında bı arabamız var. Uzerıne de kredı cektık yukseltmek ıcın. Neyse eşim arkadasında bı araba gormus vee almak ıstemıs 100 000 arabada, bana soyledı guzel al dedım neyse, cocuk bunu sıkıstırdı daha bız arabaya baktırmadan, babamın odemesı var acıl para lazım diye sureklı sıkıstırdı, esımde kesın aldım gözüyle baktı, expere sokmadan verme dedım bana kızdı karısma dedı, bu 55 000 para verdi, sonra expere soktuk ve arabada bıseler cıktı vazgectık almaktan, tabı bu 55 000 i cocugun babasına gonderdı.. 1 ay oldu biz paramızı alamıyoruz evımızde huzur adına bıse kalmadı.. Ne dersınız ben haklı degıl mıyım buna kızmakta
Sikayet niye etmiyor?
Dolandırılmıs resmn
Acaba danısıklı dövüs mü yaptılar size
Valla herseye inanırım bu bdvde💆🏻‍♀️

Nasıl yani müsaade etmiyor? Zincirledi mi sizi? Kapıyı üzerinizden mi kilitliyor?

Bana kocam git dese çarşafları birbirine bağlayıp pencereden kaçarım. Bir daha yüzüne de bakmam.

Git denilen yerde neden kalıyorsunuz hala?
Git demiyorda ben tartısınca aıleme gıdecem dedım, 2 3 ay gelmıcem kafa dinlicem sende burda napıyosan yap dedim, sonra gıtmedım sakınlestım tabı sureklı ironi yapıyor Hanı gidiyordun dıye

Ahh ahh bu erkekler eşlerinim sözlerini dinleselerdi hayat cook daha cekilir olurdu ...Cok hakilisiniz tabiki.

Back
X