- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
herkese merhaba 2 aydır midemde yanma ve bulantı şikayetlerim var çeken bilir Allah kimseye hastalık vermesin çok zor bir durumdayım bir sürü ilaç tahlil falan çok yıprandım
neyse soruma geleyim çok kuvvetli antibiyotik verdi doktorum bakteri vardır belki diye(testlerde negatif çıktı ama yinede rahatsızlığım geçmeyince denemek istedi)bana çok ağır yan etkiler yaptı bırakmak zorunda kaldım ve yan etkisinden dolayı 2 gün boyunca hep kustum, yemek yemediğim içinde safra ve asit kustum ve boğazımın asitten yandığını hissettim ,o zamandan beri 2 gündür ne yersem ve içersem yemek borum ve midemin üstüne taş gibi oturuyor sanki sürekli midemde ve yemek borumda birşey takılı kalmış hissi var... gaz mı acaba diycem hiç böyle bi sorun yaşamadım bilmiyorumda nasıl oluyor gaz sancısı ama bende ki sancı yada acı değil sadece orda bir şey var hissi ayrıca k.bakmayın açıkça yazıcam geğiriyorumda o an rahatlar gibi oluyorum 5-10 saniye sonra aynen o his geri geliyor hiç rahatlama olmuyor başına böyle bişey gelmiş olan var mı ?annemde asitten tahriş olmuştur ondan ne yesen öyle hissediyorsundur diyor ama yemesemde o his var o kadar rahatsız edici ki anlatamam
not:kısaca şöyle anlatayım bazen büyük hapları yutamayızda boğazda hala orda duruyormuş gibi bir his verir ya tam olarak o var bende ama bu sefer o his midemde

not:kısaca şöyle anlatayım bazen büyük hapları yutamayızda boğazda hala orda duruyormuş gibi bir his verir ya tam olarak o var bende ama bu sefer o his midemde
Son düzenleme: