Derdim büyük arkadaşlar yorum yapın..

Aileni boşu boşuna üzme. Yol yakınken dön bu işten. Adam çıtır zengin okumuş kiz buldum diye tabii iyi davranir. Bir insanin dışardaki davranişlarindan iyi diyemezsin. Gercek kişiligini görmen için ayni evde yaşaman gerek. Yazik degil mi annene babana belki üzüntüden uyuyamiyorlar bile. Aileni üzme..

Benim eşim de lise mezunu maaş olarak ben de ondan fazla oluyorum ama bu konu aramızda hiç problem olmadı. O insanların karakteriyle ilgili biraz o kısmı siz analiz edebilirsiniz. Ama yaş konusunda acayip karşıyım, siz yürürken o koşmayı öğrenmiş. Siz koşmak istediğinizde kendi yaptığı hataları yapmamanızı isteyecek ama siz de kendiniz deneyimlemek isteyeceksiniz ve sorunlar bence tam da orada başlayacak. Bizim aramızda 4 yaş olmasına rağmen bu çatışmayı yaşıyoruz

Siz 40 larinizda fikir fikir bir insan olacakken esiniz muhtemelen ununu elemis eleğin asmis bir insan olacak. Siz carsi pazar gezmek isteyeceksiniz onun romatizmaları azmis olacagi icin evde dinlenmek isteyecek. Siz rioda karnaval kivamindayken o afyon terminallerinde kaplica isteyecek. Gerek yok bence

geçen de başkasına yazmıştım sana da yazayım: kimse için aileni karşına alma, hele de el oğlu için hiç alma, değmez küçüğüm :KK14:

Siz 40 larinizda fikir fikir bir insan olacakken esiniz muhtemelen ununu elemis eleğin asmis bir insan olacak. Siz carsi pazar gezmek isteyeceksiniz onun romatizmaları azmis olacagi icin evde dinlenmek isteyecek. Siz rioda karnaval kivamindayken o afyon terminallerinde kaplica isteyecek. Gerek yok bence
Rio karnavalı vs. Afyon Kaplıcaları güzeldi:super:

Kesinlikle olmaz. Aklınız varsa hemen bırakın. Aşık olmadığınız da çok belli yani Çok iyi çok sevilen bir insan falan diye evlenilmez. Kaldı ki dediğiniz kadar mükemmel olsaydı bu yaşına kadar evlenirdi. Yaş farkı için de benim eşimle aramda 5 yaş var ben küçük gösteriyorum o büyük. Kilo da aldı yeni tanıştığımız herkes şaşırıyor ben takmıyordum fakat herkes söylemeye başlayınca ne oluyor falan diyorsunuz.

Maddi durumunun iyi olduğunu biliyor mu adam?
Aile belki ondan tereddüttedir.
Tanımak için maddiyatını cok gösterme.
Bide sen 40 oldğunda adam 55 olacak,
Tam kadın oldum dediğin 30llarda adam orta yaslarda olacak.
Cok cok istisnalar var kendine bakan,yasını göstermeyen.

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
sende deki, ya sevdiğim adamla evlenirim, yada ömür boyu kimseyle evlenmem...

Merhaba arkadaşlar ben 25 yaşındayım iş yerinden biriyle sevgili oldum o kişi de 39 yaşında. Ben güzel bir kızım ve yaşımdan daha da genç duruyorum 20 sanıyorlar genelde. Sevdigim kişi de yasını gösteriyor ne yazık ki. Ben üniversite mezunuyum o lise. Durumları da iyi sayılmaz benim ailemin iyi. Şimdi diyeceksiniz ki denk değil? Ama karakter olarak muhteşem birisi bana karsı tutumu davranışları harika biri cok merhametli iyi bir insan zeki biri herkes tarafından sevilen biri gezmeyide sever eğlenmeyi de inanclıda.. ben gercekten sevdim aileme söyledim asla ama asla kabul etmiyorşar her insan gibi bende aileme cok duskunum seviyorum onları üzmek asla istemem babam kalbim sıkısıyor stresten diyor ben ölüyorum.. annem ya o ya biz diyor asla müssde etmem diyor ben napsam iki ara bir derede kaldım ailem normalde hic baskııc tutucu değildir aöa bu konuda asla diyolar senin icin diyoruz ilerde sorun yasama diye diyorlar ama tanısalar gercekten iyi biriisi diyorum babamda o da kendine göre iyi birinş bulsn o zaman diyor..
istememe nedenleri ne bu saydığınız maddi durum eğitim falan mı ?

O adam kompleks yapar evlenince. Seni çok kıskanır. Bu yüzden sindirmeye çalışır, hapis eder hayatını. Ya da seni çirkinleştirsin diye elinden geleni yapar. Baktı olmuyor hiçbir şeyini beğenmiyormuş gibi yapar, yüzünü, saçını, yemeğini, temizliğini, anneliğini... Hayatını zindan eder.

Yaş farkı önemli değil bence. Ama siz yaşını gösteriyor derken buna takıldığınızı belirtmişsiniz. Dış görünüşe maddi durumlara da önem veriyor gibisiniz. Aileniz de sizi en iyi tanıyan kişiler sizin için doğru olanı söylüyorlar bence.

Yaş farkı çok fazla.Ayrıca kimseyi aynı eve çıkmadan tam anlamıyla tanımak mümkün değil,şimdi size iyi gözüküyor olabilir.Şimdi sorun yapmadığınız unsurları evlenince sorun yapabilirsiniz,ayrıca kör kütük aşık olduğunuzu da düşünmüyorum.

Ailelerin istemediği evliliklerden genelde hayır gelmiyor, bunu çoğu kez gördüm. Şiddetle istemiyorlarsa mutlaka vardır bir bildikleri, acele etmeyin ailenize kulak verin. Yaş farkını ben de fazla buldum ilerde sorun yaşarsınız.

36 yaşında gencecik bir kadınken eşiniz 50 yaşında olacak. Şimdi olgun bir adam çekici geliyor ama siz 30lu yaşlarda ve dinç iken eşiniz 50 olacak. Bunu da düşünün. Maddiyat da çok önemli maalesef.

Simdi yas problemi yoksa bu ileride olmayacaginin anlamina gelmiyor. Lütfen ileriyide düsünüp öyle karar verin.

Ya 25 yaşındaki genç kızın 40 yaşındaki adamla ne işi var Allah aşkına. Bana karşı çok iyi bilmem ne demissin. Tabi ki iyi olacak. Sen onun için çok iyi bi kismetsin. Kafani o pembe kutudan çıkar ve gerceklerle yüzleş. 5 sene sonra cinsel istekleriniz ve enerjiniz bile uyuşmayacak. Maddiyat da önemli ayrıca. Hele günümüz kriz ortamında. Ben oyumu ailenden yana kullanıyorum ✋

Evlenirken gözüne görünmez bu farklılıklar ama evlendikten sonra aradığını bulamadığında çooookkkk pişman olursun. İyi düşün derim. Maddi imkanlarının olmaması sorun olmasada görgüleri nasıl ona bak. Sana değer verdiğini hissediyormusun ona bak.

Back
X