derdim buyuk bosanıyoruz...

evliliğin bu yüzden mi bitiyor?
yani annenin aramaması mı?
çok komik yaa eşin başka şeylere dolmuş olabilirmi?
eşinin aileesiyle aranız nasıl?

canım başka bişe olmasın eşinde ? bu boşanma sebebi olmamalı inş. herşey düzelir boşanmazsın

evliliğin bu yüzden mi bitiyor?
yani annenin aramaması mı?
çok komik yaa eşin başka şeylere dolmuş olabilirmi?
eşinin aileesiyle aranız nasıl?

evt ıste cok komıgız bız esımle malesef ne fırtınalar atlatırız ama bole ufak seylerde bu hale gelebılır.kac kere yalvardım esıme ben ufak seylerden ılıskımızı yıpratma.muhımmı annemın araması benım sozume ıtıbarı yokmukı bana sordu dıyorum.ama benı dınlemeye tenezzul etmıyo anneme hakaret edınce bende cevap verınce kavag buyudu ve sen annenı koruyosun oldu.benım esım bazen ayrıntılara cok takılır..ufacık bısey ıcın tum gemılerı yakar bana hayatı dar eder zor eskıye dondururum ben onu alıstım senelerdır ama konu annem olunca ben sakınlıgımı koruyamıyorum.esımın aılesyle aramız cok ıyı cok sukur ıyı ınsanlar ama elbettekı benı kırdıkları oluyo ozellıkle gorumcemın yası benden kucuk olmasına ragmen bazen bana saygısızca davranabılıyo.ben hep suusyorum alttan alıyorum kı yapım boyle degıldır sadcce esımın huzuru bozulmasın dıye..evlendık 4 ay onun aılesyle kaldık ıs degıstrcektı esım o nedenle bıraz vaktı oldu ızın acısından o kadar zamanda en ufak bı problem yasamadım dusunun duydum duymazdan geldım gordum gormezen geldım hep..pekı sımdı bana neden boyle yapılıyo hemde en hassas oldugum konuda...uzuldugum sey bu aslında..

canım başka bişe olmasın eşinde ? bu boşanma sebebi olmamalı inş. herşey düzelir boşanmazsın

haklısın ıns duzelır ıns bosanmayız ama benı yıne buyuk handıkaplar beklıyo...ben artık cok yoruldum.esım boyle kucuk seylerden buyuk olaylar cıkartıyo bazen ve sucluda ben oluyorum gerıyo gerıyo benı cevap verınce ben suclu oluyorum ama bende ınsanım anlamıyorkı..ayrıca annem konusunda cok hassasım bunuda bılıyo.neden boyle yapıyo nasıl duzeltıcem ben hıc bılmıyorum ya...

ayrıntılara takılmak.....
çok yıpratıcı bir faktör bu..
sen kesinlikle haklısın cnm.
nolursa olsun annene şerefsiz diyemezzz..
aramasada diyemez..bırak kendisi pişman olsun.
sen hep alttan aldım diyosun ya tepene binmeye kalkmış resmen ya.
çok sinirlendim eşine şimdi.

Eğer durum anlattığın gibiyse siz zaten hiç evlenmemişsiniz ki.
İmza filan atmışsınız.(eşiniz+siz)

Son düzenleme:
Ne kadar sinirlenirse sinirlensin sana ve annene " şerefsizsiniz" diyemez. Madem öyle görüyordu neden evlendi. Kusura bakmayın ama eşiniz çok kaba ve bencil.

canım üzüldüm bu durumuna , evliliğini bitir yada sürdür diye kesin bişey söyleyemem , yaşananları sen biliyorsun en doğru kararı sen vericeksin vermek zorundasın , sadece bu anlattıklarına bakarak mantığının ön planda olmasını tercih ederim , her ilişki başta nasılsa sonra öyle devam eder, asla değişmez diyemem ama değiştiğini hiç görmedim, sende kendiliğinden düzelir diye bekleme karşılıklı konuşup sorunlarınıza çözüm getirebiliyorsanız bunu deneyin, iletişim kuramıyorsanız yardım alın hiç birini yapamıyorsanız hayatı birbirinize zindan etmeyin, hayatta insanın alışamayacağı , aşamayacağı hiç bi durum yok emin ol, şiddete gelince insan sevdiğine hiç zarar verir mi benim aklım almıyor, bencil olmak gerek bunu yapmak için bununla ilgili yorum yapmak bile istemiyorum kesinlikle göz yumma şiddete kendine saygını kaybetme , son olarak yine söylim, düzgün iletişim kurabilirseniz sorunlar çözülür zaman zaman sen ona hak verirsin zaman zaman o sana hak verir evlilik böyle yürür, bi de ailenden asla vazgeçme ama evliliğini buna karıştırma ikisi arasına köprüyü kurabilmek senin elinde dilerim hakkında hayırlısı olur

evet baya yıprtaıcı...bu kadar seneye ragmen bu kadar bırbırmızı tanımamaza ragmen ..o kadar mutsuzumkı.hep benı sucluyosun dıyo.aslında hep o benı sucluyo farkında degıl.cunku ben hep ellerımden gelenı yaptım ben hep bızım ıcın savastım yerı geldı sustum kı o uzulmesın o huzursuz olmasın dıye ama neden boyle oluyo bılemıyorum nerde hata yapıyorum.alttan almasam bosanır bıle oyle ınattır.ama pısmanda olur sevıyo bılıyorum ama kızgınken bana kopek dıyo serefsız dıyo senı sevmıyorum lanet olsun evlendıgımız gune bıle dıyıyo malesef sonrada cok pısman oluyo

hayır cnm alttan aldığın için bukadar güveniyo kndine..
sen diyosun boşanır bile alttan almazsam diye çünkü o sana kaybetme korkusunu vermiş.
1 defada resti sen çekte gör nasıl köpek gibi peşine düşecek..
denemesi bedava..
boşanmak değil ona birbirmize zaman verelim iyi düşünelim birbirimizi aramayalım deseydin alttan almak yerine bak nasıl etekleri tutuşurdu..
kaybetme korkusunu vermemişsin güzelim sevdiğin için biliyorum ama bazen bu şekilde davranmak gerekiyo erkeklere.

ya gorsenız normal zamanında benı cok sevıyo mutlu etmeye cabalıyo dedıklerımı dınlıyo..ama yasımız kucuk ya karakter bazen otrmadı tam dıye hıssedıyorum cunku bazen bırı bısey derse fıkrılerı degısebılıyo..ama normalde herkes bayılır cok saygılı adam gbı adamdr ama ıste evde yasadıklarımız sınırlenınce karsımdakı baska bırı sankı esımı hıc goremıyorum o an bana kıyabılıyo acımıyo aglamam umrunda olmuyo..ve bencıl olduguna bende katılıyorum hersey onun ıstedıgı gbı olsun ıstıyo bazen ve bende buna cıldırıyorum.ya anlatamıyorum karsımda ıkı ınsan var sankı bırı mukemmel benım ıcın herseyı yapıyo bende aynı sekılde onun ıcın.sonra bı cınnet anı gbı bıseye bı takılıyo gozu kımseyı hıcbıseyı gormuyo..bıde annemle ılgılı cok fazla kırıcı olmasını ıstemıyorum ben sadece onada dedım aıleme laf soleme dunyanın en kotu ınsanı bıle olsa kı annem melektır bıldgın o benm annem ve ben annemı hıcbıseye degısmem..ama sende benım canımsın kocamsın aılemsın ıkınızde bırnırnzı sevın cok sevmk zorunda dıılsınız saygı duyun dıyorum sadece ama bu soledıklerı saygısızlık sabahtan berı bısey yemedım o kadar kotuyumkı anlatamam sıze ablalarım..sızden destek almak konusmak cok onemlı benım ıcın yoksa bu gece kafayı yerım

Bitirme kavgası bu mu gerçekten?
Sen şiddete rağmen bitirmiyorsun.
Şerefsizsiniz diye hakaret ediyor bitirmiyorsun.
O ise anneniz iyi yolculuklar dememiş diye yüzükleri çıkarıyor bitti diyor..

Bu adamdaki bu öz güven nereden geliyor?
Eşinizi sevin ama lütfen, yani lütfen
Kendinizi daha çok sevin..

evet ben bu korkuyu vermedım farkındaym ama ıste soyle bı duurm var.o benım ılk sevgılımdı ben herseyı onda tattım ondanda cok verıcı oldum hıc bole kaybetme korkusu verıyım falan aklıma gelmedıkı..kucuktum zaten.sımdı bırden yapsam ıste aslı degıstı bak neler yapıyo olcak..bunuda bılıyorum..ama gecenlerde son dayak olayımızda bende alttan almadım cunku cok ıncınmıstım..dedım bıtsın..baya karar aldık sonra eve geldı uyuduk uyadık baktım sabah sarılmıs bana ben sensız yapamam dıyo.dedm ben cok kırgınım bole ozurle olmaz degısceksın..evet degıstı 1 aydr hersey guzel ama bak bugun yıne dıplerdeyız

ayrıca annemde gecen ay bı ıs ıcın sehır dısına gıttı esımde hıc ole bısey demedı bunun ıcın annen benım gozumde bıttı demesı sacma degılmı? herkes her zaman herseyı hatırlamaz ne annem bunun lafını ettı ona ne ben. ben hep bıseylerı onemsemıyorum ayrıntılardan armazı bozmuyorum dıye boyle oluyo..onun yaptıkları unutuluyo kendı bıle unutuyo ama annem ben veya aılemden bırı bısey yapsın hıc unutmyo...ben kıncı degılım kın tutmak ıyı degıl bence kendıme yapmasını ıstemedıgım bıseyı ona elımden geldıgınce yapmıyorum..dıyorum sen annene dedırtırmısın bunu oda senı aramassa eger dersın dıyo halbukı asla dedırtmezde ıste hanı haklı cıkmak ıcın dedıgı..
bıde annem aramadı dıye bıtmıyo ben o lafları solerken susmadgım alttan almadgım anneme laf soletmem dedıgım ıcın ortalık gerıldıgı ıcın senınde gercek yuzunu gordum dedı sende serfszsın dedı.yanı annem serefsız bende serefszım durum bu..

bıde sormussunuz yaslarımız ıkımzınde 22..daha cok yenı evlılıgımızzz..

Şaşırdım ve aynı zamanda çok üzüldüm eşinizin böyle davranmasına. Bunca senedir birlikteliğiniz var, ufacık sebeplerden insan karısına köpek şerefsiz der mi ya bence eşinizin yardım alması gerek... allah sabır versin size

bende yardm alması gerektıgını dusunuyorm hatta dıyorumkı gel evlılık terapısıne gıdelım en azndan cabaladık derız kımse bılmek zorunda degıl ama su sınrılerıne bı cozum bulmalıyız dıyorum cunku ınanın ben cok okurum psıkolojıden falan anlarım baskalrının sorunları oldumu sakınlestırırım duzelmesıne mantıgını kullanmasına yardım ederım ama ıste esımde bu ıse yaramıyo nedenıde tabıkı benım yanlı davrandgımı dusunmesı..halbukı hatada yapsam ozur dılerım hep bak ben bu sefer gergındım derım olay bu kadar buyumeseydı keske sende alttan alabılseydın benı benım senı aldıgı gbı ama bu defa benım sucum olayı tırmandırmak derım..ama bu o kadar az oluyo kı ben huzurumz kaccak dıye korkudan hep alttan alıyorum gerılsemde kendımı sakınlestıryorum ama evlendıgımzden berı 3 kere falan benımde tasmıslıgım oldu ama asla hakaret etmem sesımı ole fazla yukseltmem gozlerım dolar konusrken en fazla bıde kırıldıgımı anlatırım..

Eğer durum anlattığın gibiyse siz zaten hiç evlenmemişsiniz ki.
İmza filan atmışsınız.(eşiniz+siz)

bu tespıt benı uzdu acıkcası..sıze degıl sozum ama bunu bı ay oncede onemlı bır kavgada dusunmstm..malesef bız hıc bız olamadık dıye..halbukı sevgılıyken daha bızdık..ben hıc boyle olcagnı dusunmemstım acıkcası o kadar baglı sevgılılerdıkkı bırbırmıze sımdı kocaman bı bosluktayım sankı..herseyımı paylastıgım dostum dedgm ınsan o benm sevgılıden esden once ama evlengıdmzden berı korkar oldum bıseler paylasmaya..cunku olay cıkacak dıye korkumdan..ondan cok buyuk bı bosluk benm ıcın ondan bırılerınden akıl almaya ıhtycm var.bız olamk ıstyrm tkrardan onunla

anneni ezdirme sakın................. kendine yeniden kobca bulursun da bir anne daha bulamazsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…