- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi aslikonyali
-
Yazdiklarinizi okuyunca brn ve nisanlim geldi aklima oda boyle havadan nem kapar en ufak seyden kavga cikartir hep susam taraf ben olurumalttan alan ben olurum..sizi o kadar ii anliyorum ki bende diorum acaba hata mi yapiyorum alttan alarak susarak o uste cikmaya calistikca ezilerek hata mi yapiorum diorumm sonra onun bir gulusu gelio aklima hersey ucup gidiyoo klasik olacak ama ben kendimi iliski konusunda cok geri kafali bulurum..onsuz olmayi istemiyorum onu coj seviyorum die hep alttan aliyorum cnku biliyorum ondan baskasiyla mutlu olmam egerki sizde boyle dusunuyosaniz bosverin yone alttan alin barismak icin cabalayin ama sirasi geldigi zamanda bu yaptiklarinin acisini cikartin
hayr erkeklerın gulusu falan dıye bısey yok ben eskı bı aldatma olayına cok kucuk olduugmzdan o zamanlar sımdı gulup gecyrm dedım ılk cıktıgmz zamanlardı ve 14 yasndaydık..ben o setı cekemedım evet cnku cok kucuktm ve ılk sevglmdı..ayrıca dıkkat ckmek ıcın demedım bosanıyoruz cunku yzugunu attı cktı gıttı bnada taktrmadı..halada gelmedı ısten hbrde vermıyo gıderken bıttı bu ıs aıleme haber verıcem sende haber ver dedı..mesajlastık sabah artık bızım ıcın bı gelecek yok dedı..dıkkat ckmeye calısmyrm zıra kk nın 2008 den berı uyesıyım ve kurallarıda cok ıyı bılıyorum fakat esım annem ve dostlarım hesabımı bıldıgınden mecburen ılk defa bole bısey yaptım cunku cok caresız ve yalnızım.kımseyle paylasamıyorum cunku cok sevmem ole herkese evdekı sorunları anlamayı..annem falan orenmesın dıye mecbren yenı hesap actm
hayr erkeklerın gulusu falan dıye bısey yok ben eskı bı aldatma olayına cok kucuk olduugmzdan o zamanlar sımdı gulup gecyrm dedım ılk cıktıgmz zamanlardı ve 14 yasndaydık..ben o setı cekemedım evet cnku cok kucuktm ve ılk sevglmdı..ayrıca dıkkat ckmek ıcın demedım bosanıyoruz cunku yzugunu attı cktı gıttı bnada taktrmadı..halada gelmedı ısten hbrde vermıyo gıderken bıttı bu ıs aıleme haber verıcem sende haber ver dedı..mesajlastık sabah artık bızım ıcın bı gelecek yok dedı..dıkkat ckmeye calısmyrm zıra kk nın 2008 den berı uyesıyım ve kurallarıda cok ıyı bılıyorum fakat esım annem ve dostlarım hesabımı bıldıgınden mecburen ılk defa bole bısey yaptım cunku cok caresız ve yalnızım.kımseyle paylasamıyorum cunku cok sevmem ole herkese evdekı sorunları anlamayı..annem falan orenmesın dıye mecbren yenı hesap actm
bnde sızınle aynı dusuncedeyım zaten ondan alttan almıyorum hatasını anlamalı ama derdım su ıste suan ben hatalıyım onun gozunde gercegı gorse benım hatam olmadgını bılse ısterse bosansın ama bu kadar kendını haklı cıkarması benı haksız etmesı benı uzen..tabıkı osanmak ıstemıyorum hersey cok yenı erkeklerın karakrtrı bayanlar kdr saglam degıl ve otrmadı karaktrı cunku """"onun gbı ıyı bı ınsan bole olamaz ya..evlendıgımden berı bende soklardaym cnku annemı kendı annesı kadr en az seven bazen bı yerlere gıderken hadı annemıde alalım dıyen ınsandı bu sımdı benı alıncamı boyle oldu anlamadımkı..""""anlamaya calısyorum ofkeyle kalkmak ıstemıyrm sevgı var ortada emek var senelerce tırnaklarımla kurdum ben resmen bu yuvayıı..cunku bendm hep herseyı kurtaran duzelten ama snrm yoruldum hemde cok fazla
farklı renk yapamadım tırnakla belirttim iki yorumunda bikaç satırı, birinde nasıl böyle oldu anlayamadım diyosun birinde onu iyi tanıyorum diyosun, demek ki bilmediğin yönleri var, dilerim bu işin altından bişey çıkmazkızlar bakın benden küçük olanlara bi öğüt benden büyük olanlarda kanımca destekleyecektir ben 27 yaşındayım: erkekler uzun vadede saçını süpürge eden alttan alan her lafı yutan kadın sevmez, siz şimdi ilişkim yürüsünde ne olursa olsun gibi bi tavırdasınız ama bu yanlış yol, empati yapın sizler öyle bi erkeği severmisiniz, dediğim dedik erkekleri seçmişsiniz değilmi sevmek için, ahanda pay biçin burdan, eğilip bükülmeyinıkımızde aynı yastayz 22..""""ya onu tanıyorum altından bısey cıkmaz aldatsa bıle haberım olur derler ya ole ıyı tanıyorum"""" cunku cok yakın bı arkadslık uzun surelı ustune sevgılılık ve evlılık..bırlıkte buyuduk resmen..sevgılıyken aldatıldgmda bıle anladım dusunun:) o zaman cok kucuktuk gercı sımdı gulup gecıyorum ama o zaman haytm zındandı resmen..o ole sınırlenır sonra gecer ama sımdı baya sınırlı zor gecıcek gbı sankı..
farklı renk yapamadım tırnakla belirttim iki yorumunda bikaç satırı, birinde nasıl böyle oldu anlayamadım diyosun birinde onu iyi tanıyorum diyosun, demek ki bilmediğin yönleri var, dilerim bu işin altından bişey çıkmazkızlar bakın benden küçük olanlara bi öğüt benden büyük olanlarda kanımca destekleyecektir ben 27 yaşındayım: erkekler uzun vadede saçını süpürge eden alttan alan her lafı yutan kadın sevmez, siz şimdi ilişkim yürüsünde ne olursa olsun gibi bi tavırdasınız ama bu yanlış yol, empati yapın sizler öyle bi erkeği severmisiniz, dediğim dedik erkekleri seçmişsiniz değilmi sevmek için, ahanda pay biçin burdan, eğilip bükülmeyin
Niye hep alttan alan taraf sizler olasınız ? Bu adamlar çok kıymetli de sizin hiç mi değeriniz yok acaba ?
o yorum sana değildi be canım alıntıda yaptım halbuki, neyse inşallah düzelir dicek çok şey var ama yaşınız küçük sen seviyorum diyosun
birazda üzerine düştüğün içinmi yapıyor acaba
bir yuva kolaymı kuruluyor bu gıbı bahaneden
boşanıcam denırmı biz kadınlar kvdelerımızın butun hakaretleırne katlanıyoruz
ozaman duyma boşver cnm deyip geçiştiriyorlar sızın annenız ıyı yolculuklar demedı
şerefsiz oldu öylemi sızın onu nekadar sevdiğinizi bılıyor ve bu kredıden kullnıyor
çok üstelemeyın hatta bu sefer onu şaşırttın herşeyı onun düzeltmesını bekleyın
ya düzeltsin yada bozsun ama o yapsın
Katılıyorum..Aynen.
Bir kadının da masaya yumruğunu vurduğu anlar olmalı.
Seviyorum seviyorum diye bir adamın gülüşüne de kişiliğinizi bir kenara atmayın lütfen.
Onun sevgisi olmadan yaşayabilirsiniz ama kendinize saygınızı kaybederseniz yaşayabilir misiniz?
Size saygı duymuyorsa saygı duymayı öğretin.
Anladığı dil hangisiyse o dille
Haklisiniz dedim ya benimde okuduklarimdan sonra kafam karisti evlilik hazirligi yapiyorum bide( belkide alttan ala ala onlari bu hale biz soktuk bi guluslerine affettik bu saatten sonra masaya vuran taraf olmak lazimm belkide:))) iyi gaza geldimm
Haklisiniz dedim ya benimde okuduklarimdan sonra kafam karisti evlilik hazirligi yapiyorum bide( belkide alttan ala ala onlari bu hale biz soktuk bi guluslerine affettik bu saatten sonra masaya vuran taraf olmak lazimm belkide:))) iyi gaza geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?