derdim buyuk bosanıyoruz...

Hep sizin alttan almalarınızla yürüyen bir ilişkide mutlu olabiliyor musunuz gerçekten?:26:
Bir gülüşü yetiyorsa eğer tüm saçmalıklarını, kavgalarını,kötü sözlerini unutmaya
sanırım benim eşim hiç güzel gülemiyor

o yorum sana değildi be canım alıntıda yaptım halbuki, neyse inşallah düzelir dicek çok şey var ama yaşınız küçük sen seviyorum diyosun

Bunun için boşayacaksa seni lütfen bırak gitsin.
Yarın öbür gün başka küçük bir bahane de bulur o boşanmaya çünkü emin ol.
O ne saçma hareketler yahu!
İyi korkutmuş bu adam seni.. Ay çok sinir oldum!
Allah yardım etsin sana çocuk mu büyüteceksin doğurmadan?

Eve gelmeyip bi de hala trip mi atıyo mesajla tamam selametle gitsin bu kadar kolaysa senden vazgeçmek sen 22 sin ben 39 bıraksın bu tripleri acil, hem suçlu hem güçlünün yeni versiyonuymuş kendisi

farklı renk yapamadım tırnakla belirttim iki yorumunda bikaç satırı, birinde nasıl böyle oldu anlayamadım diyosun birinde onu iyi tanıyorum diyosun, demek ki bilmediğin yönleri var, dilerim bu işin altından bişey çıkmazkızlar bakın benden küçük olanlara bi öğüt benden büyük olanlarda kanımca destekleyecektir ben 27 yaşındayım: erkekler uzun vadede saçını süpürge eden alttan alan her lafı yutan kadın sevmez, siz şimdi ilişkim yürüsünde ne olursa olsun gibi bi tavırdasınız ama bu yanlış yol, empati yapın sizler öyle bi erkeği severmisiniz, dediğim dedik erkekleri seçmişsiniz değilmi sevmek için, ahanda pay biçin burdan, eğilip bükülmeyin

bız 8 senedr cıkıyoruz unıyı bıtırdı.benım ıcın benım bulundgum sehırde ıse gırdı maası ıyıydı.aılesı baska sehırde.burda yasamaya basladı baya zor oldu tabı.bende hem o evı yemegı falan ıdare ettm hemde annemle yasıyodum snra baktık olmuyo dısarda bulus bulus paralar durmuyo borcları falan olcak ben herzaman yetısemıyorum tabı baska semtte evı hazır yıyo canı skılıyo sabahlara kdar arkadslarıyla bulusyo snra ıse gıdıyo duzensız bı hayatı vardı ve duzenı cok sever...ıstyoduk zaten bnmde ıse gırmemı beklıcektık bı sene one aldık sadece..dısardan sızde tanısanız mukemmel olgun kendını yetstrmıs bırı.ama onu en ıyı ben tanıyorum daha tam olgunlasmadı bılıyodum ama hersey olur dedım.en azndan bırıkım yapmaya baslarız duzene gırerız dedım.bıde genelde arkadsları akrabalrında falan cok var bızım yasımızda evlenen

Şu anda senden beklediği yalvar yakar salya sümük paniklemeler rica ediyorum yapma

Katılıyorum..Aynen.
Bir kadının da masaya yumruğunu vurduğu anlar olmalı.
Seviyorum seviyorum diye bir adamın gülüşüne de kişiliğinizi bir kenara atmayın lütfen.
Onun sevgisi olmadan yaşayabilirsiniz ama kendinize saygınızı kaybederseniz yaşayabilir misiniz?
Size saygı duymuyorsa saygı duymayı öğretin.
Anladığı dil hangisiyse o dille

Anlattıgın kadarıyla esın takıntılı bırı. herseye kusuyor cocuk gıbı bugun buna kuser yarın baska bırseye .bosanmak oyle sanıldıgı gıbı kolay degıl.bır anda bıtmez

Niye hep alttan alan taraf sizler olasınız ? Bu adamlar çok kıymetli de sizin hiç mi değeriniz yok acaba ?

Aslinda hep tartisma cikartan taraf olmasi demek alttan aliyor olmam demek onun aileme ve kisiligime laf etmesi demek deil ben o anlamda alttan aliyorum demedim ama madem bu insanin huyu bu o zman ona gore davranacaksin ama yeri ve zamani gelince hatasini anlamasini bekleyeceksin..kimse benim anneme hakaret edemez nisanlim bile..bana yaptigi saygisizligi alttan alabilirim belki ama isin icine anne girince izin vermem demek istedigim buydu.. Ama yasida 22ymis erkekler daha gec olgunlasiyo benim nisanlim 26 yasinda o bile hala cocuk gibi davrandigi oluyo allah yardimciniz olsun dilerim en kisa zamanda hatasini anlar ki sizde daha fazla yipranmazsiniz

birazda üzerine düştüğün içinmi yapıyor acaba

bir yuva kolaymı kuruluyor bu gıbı bahaneden

boşanıcam denırmı biz kadınlar kvdelerımızın butun hakaretleırne katlanıyoruz

ozaman duyma boşver cnm deyip geçiştiriyorlar sızın annenız ıyı yolculuklar demedı

şerefsiz oldu öylemi sızın onu nekadar sevdiğinizi bılıyor ve bu kredıden kullnıyor

çok üstelemeyın hatta bu sefer onu şaşırttın herşeyı onun düzeltmesını bekleyın

ya düzeltsin yada bozsun ama o yapsın

o yorum sana değildi be canım alıntıda yaptım halbuki, neyse inşallah düzelir dicek çok şey var ama yaşınız küçük sen seviyorum diyosun

ozur dılerım kafam ole karısıkkı sanırım bı ıkı mesajı gormemısım snra bole olmus yanlıs anlamısım ewt yasımız kucuk yasadıklarımz cocukluk gbı gelıyo benmde ruhum cocuktr ama ben 50 yasınada gelsem degsmem yapım bu ama ılskı konusunda olgunum..cunku bnm yasımda bırı tek buyumus yetısmıs sımrtılmıs bırı 3 ay kadr kaynvalıdesı kayınpederı ve gorumcesıyle aynı evde hıcmı sorun yasamaz? ben aılesıne hasret kalıyo benm ıcın benm sehrıme geldı dıye resmen dugunumn ertesı sabahı o eve gıttım..ve o kadr sure kaldım..huzurszlk oldugundada sustm en fazla esıme neye uzuldgmu soledım kımseye cevp vermedım o evde..ıyı ınsanlar ama sonucta alıskın olmadgn bı sekılde dgunden hemen sonra annenden ayrılıp baska bı anne babanın yanına gelıyosun..ama ıyı kotardım butun bunları snırm.sımdı ama elım kolum baglı kaldıramıyorum bu saygıszlıklarını

gcen defa yaptım bu degınızı ne olcaksa senden olcak ya duzelt ya boz ama caba gostermene ıhtyacm var ben yoruldum dedm..duzelttı 1 aydr mukemmeldı.fakat suan gozunde ben sucluyum..o zaman dayak mevsuzuda vardı ve o sucluydu bunu bıldıgınden duzellttı.sımdı benı suclu goruyo cabalamazkı bence..

Çok ezdirmişsiniz kendinizi.Eşiniz annenize hakaret etme cüretini nerden alıyor? Neden sürekli alttan alan taraf siz oluyorsunuz ki? Bi evlilik iki tarafında fedakarlıklarıyla yürür. Çok havaya girmiş eşiniz, pek bi özgüveni yükselmiş,sayenizde tabii. Bence hiç yüz vermeyin, bitti diyorsa keyfin bilir diyin. Sana karı çok banada koca çok diyin. Bunlar birazda blöf tabii. Kaçan kovalanır unutmayın.

Haklisiniz dedim ya benimde okuduklarimdan sonra kafam karisti evlilik hazirligi yapiyorum bide( belkide alttan ala ala onlari bu hale biz soktuk bi guluslerine affettik bu saatten sonra masaya vuran taraf olmak lazimm belkide:))) iyi gaza geldimm

Valla cok üzüldüm...ama sabrederseniz belki düzelebilir.beim annemle esim arasindada sayisiz olaylar oldu.zamanla dzeldi..bol bol dua ettim..

Benim bir arkadasim var cocuk sucluda olsa sucsuz da olsa her seyi erkekten bekler cocuk gider ozur diler cocuk yalvarir banada hep akil verir boyle alttan alma die tepkini goster die aslinda herseyin bi dengesi olmali bence biraz zamana birakin emin olun anlar hatasini ve bu sefer arayan alttan alan siz olmazsaniz kirildiginizi da anlar..peki cok samimi ortak sirrinizi anlatacaginiz kimse yok mu belki o kisi esinizin aklinin basina getirecek konusacak hatasini anlayacak esinizde..herseyi icinize atmayin sizede yazik(((

Haklisiniz dedim ya benimde okuduklarimdan sonra kafam karisti evlilik hazirligi yapiyorum bide( belkide alttan ala ala onlari bu hale biz soktuk bi guluslerine affettik bu saatten sonra masaya vuran taraf olmak lazimm belkide:))) iyi gaza geldimm

Evlenene kadar sana nasıl davranması gerektiğini öğrendi öğrendi.
Evlendikten sonra iyi olur, öğrenir, saygı duyar sanmayın.
Aynen nasıl alıştırırsanız öyle gider.
Senin alttan almalarına alışık bir erkek evlilikte de bütün yükü senin omuzlarına
bırakır. Aşkın dağlar kadar olsa bile bir gün o yükü tek başına taşımaktan
yorulursun.
Niye hep ben alttan alıyorum yoksa o sevmiyor mu diye düşünceler girer aklına..
Ahh ahh nişanlılık dönemindeki kavgalara bile hasret kalırsın.
Çünkü en azından telini kapatıp sensiz bırakabilirdin onu o zamanlar.
Evlenince ağır gelecek kaldıramayacaksınız.
Sizden çekinmeyi bilsinler. Hep karşı tarafın alttan aldığı ilişkide sevmek kolay.
Kadını kişiliğiyle, baş kaldırışlarıyla sevsinler de helal olsun diyelim..

yasım sanırım senden kucuk ama buda benden sana tavsıye olsun benmde tecrubem cok olmus oldu bu konuda..alttan almaya alıstrma vazgecemeyecegın seyler varsa hayatında bastan al karsına konus ve esnek davranma bu konularda.bıseyı azcık esnetebıldılermı devamı gelıyo bı delık bulup o kuraldan dısarı cıkıyorlar.. ben bazen dıyorum erkenmı evlendım..prensestm annemn evnde her alattgm dnlenrdı fkrlerıme deger verılırdı kavga etsekte annemle sevgımız daım sonucta buyutmezdık 10 dkka sonra sarılır barısırdık...ozgurdum her ıstedgımı yapardım annem bana guvenırdı..smdıde esım cok karısmasada sorumluluk buyuk anneme gıtmeme bıle laf ettı bı ara.dusunsene yasadgm pskolojık bunalımı.yenı ev yenı sorumlulklar anneden ayrılıs ozgrluk kısıtlanması sıddet bosanma tehtıdı..daha baslardayız halbukı cıcım ayları nerde acaba..

Hem anneme hakaret edicek şerefsiz diyecek hem bitti bu iş diye yüzük çıkarttırıp msj atıcak bi kere de sen göster dişini bana ya da aileme haksız yere hakaret ettiğin için bence de bitmesi daha iyi falan de bekle bakalım noluyo. Ayrıca korkma bişey olamaz boşanma bu kadar çocuk oyuncağı bişi değil.benim hissettiğim kocan annenle olan ilişkini kıskanıyo ve acısını çıkarıyor , böyle abuk sümük bi bahaneye aklı sıra sana ders veriyo ben annenden de önemliyim bunu kabul etmezsen beni kaybedersin gibi bi mesaj vermeye çaliışıyo, yoksa bu kadar saçmalığı benim kafam almıyo. Neymiş kadın iyi yolculuklar dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…