derdim buyuk bosanıyoruz...

anneni ezdirme sakın................. kendine yeniden kobca bulursun da bir anne daha bulamazsınn

bende aynı seyı dusunuyorum yenıden koca bulmak falan degıl umrumda olan kotu bı tecrubeden sonra hıc kolay olmaz ıstememde zatn..o bana dıyorkı sana guvenmıyorum sen kımınle bız olacagını bılmıyorsun annenle bızsın hala evlılıgı anlayamamıssın evlılık anneden vazmıgecmek..benım esımın ıste oldugu benım evde oldugum zamanlarımı annemle gevırıyorum hep hatamı? ama ne temzlıgmı ne yemegımı ne camasrmı eksık etmıyorum o gunlerde hem ıslerımı yapıp btıncede annemle gorusuyorum cnkı bı tek bn varım onun hayatnda evlenmıs olmam baska evde onu tk bırakmam bıle vcdan azabı bnm ıcın..basta buda sorun olmustu hp gıdıosun falan dedı aynı semtteyz bıde uzagada gtmyrm o gelmeden evde oluyrm herseyımı hzrlıyorum onu bklıyorum dusunun yanı ama yaranamadım bı ara sonra konustuk astık bu durumu sımdıde bunu taktı sankı acık arıyormus gbı gelıyo bazen.ALLAH m kafayı yıcem ben dusunmekten ya

sakıın sakın kendini ve anneni ezdirme ne cüretle senin annene şerefsiz diyebilir bunu söyleyen önce dönüp kendi şerefine bakmalı.nasıl bi mantık bu ..şiddet var diyorsun sence değişir mi 1 ay yapmaz belki 1 sene yapmaz ama o adamın içinde o şiddet eğilimi var sonuçta gözü kararınca sana daha beterlerini de yapar

küçük bi olayda annene şerefsiz mi dedi gerçekten, bunun öncesi yok mu.
çok ilginç ya

çok ilginç ya

Bu herifler kadın döver, söver, aldatır şerefsiz olmaz.
Ben şerefsizim demezler ama
Böyle basit bir olayda bir kadına şerefsiz derler..
Biz kadınlar da bu herifleri kör gözlerimizle,sağır kulaklarımızla
sevmeye devam ederiz..
Gönlümüz çok büyük çok

çok ilginç ya

dugun zamanı aıleler arasnda ufak bı olay yasandı aslında mıllet guler buna ama bız basta dıyoduk ne bıcım dunursunz sız kavga bıle etmyosunz dıye dalga gecerdık ole ıyıydı araları annemle kaynpederım alıncak bı esyanın fytı konusunda anlasamadılar orda bı gergnlk oldu ondan snra esım annemden resmen nefret ettı kı annem esıme hıc laf solemedı yada bısey demedı orda gerıldı sadece bıraz bole olaylar ustuste geldı..o yuzden gergınlk vardı onceden bıtmstı hersey duzeldı ıcımde demıstı esım bende rahatlamıstım cunku cok ugrastm acıkcası duzelsın dıye..bunalımdaydım resmen o derece kotu gnler gcrdım evlılıgmın ılk ayları.atlattk cok sukur dedm sımdı bu olay cıktı.esım basta demedı ben acıklama yapmaya calıstıkca gerıldı sonrasnda bole oldu ama benıde bu acıklama yapma psıkolojısıne sokan hep o hep benı yanlıs anladıgından ben sureklı kndımı ıfade etmeye calısan bı tıp oldum cıktım ackcası..

canım bu yaşta bu sabır helal olsun , ama sen eşine bağımlı hale gelmişsin tabiki seveceksin, saygı duyacaksın evliliğin için herşeyi yapıcaksın ama bütün bunları tek başına yapamazsın yapsanda bişeyi değiştiremezsin, önce bi silkelen kendine gel bi mantıklı düşün aşkla evlilik yürümez canım o aşkın içinde saygı varsa ölene kadar gidrsin seversin bağlanırsın, yoksa da pireyi deve yaparsın..
kendini geri çekmelisin biraz, bi süre düşünün zaman verin kendinize 1 hafta 2 hafta sonra oturup konusun tartısın fikirlerinizi paylaşın,
zor bi durum ama biz burdan sana çok yardımcı olamayız, herkesin hayata bakışı farklı şimdi sen sorsan burdakilere siz olsanız ne yapardınz diye emin ol ben arkama bile bakmadan kapıyı çarpıp çıkardım (samimiyetle söylüyorum)ve bir sürü buna yakın cevap gelir, karar senin sınırlarını çiz kararlarını ona göre al, kesin olarak söyleyebileceğim, kendine saygını koru eşine saygını da koru bu nasıl olacaksa gereklerini yap bence bi bayan olarak gerçekten üzüldüm, tabiki inş. herşey düzelir yoluna girer diyelim ama en önemlisi hakkında hayırlısı olması iyi olması , mutlu bi evlilik insanın yaşamını bile uzatır buna inanıyorum ben ..

eşin resmen bahane yapmış altından bişeyler çıkar yakında, bu olay yüzük çıkarmaya kadar gidermi akıl var mantık var vay kv bana niye iyi yolculuklar demedi külahıma anlatsın, sanada yüzüğünü çıkarttırması çok manidar

Bu kadar incir çekirdeğini doldurmaz olaya annene şerefsiz diyip yüzükleri çıkarttırıyosa sen bu adamdan daha çooook çekersin bence biraz ağırdan al ve yumuşama bu ne ya böyle kaç yaşında senin eşin ?

cook haklısınız...ama ıste dıyorum ya esım ıkı farklı kısı sankı..bu olaydan ıkı dakıka once oyle guzel sakalasıyorduk mutluyduk sarılıyorduk bırbırımze falan sonra bana bunu soledı ıcımde kalmasın dedı bende dedım ufacık bıseyle ınsanların ustunu cızıosun bız bı aıle dıılmıyız dedım aılelerın ıcınde bole seyler olurmu dedm sonra ıste tırmandı olay.bende psıkopat oldum alısamıyorum bu gıt gellere eskıdende boleydı ama aynı evde hersey farklıymıs onu gordum acıkcası..

Yazdiklarinizi okuyunca brn ve nisanlim geldi aklima oda boyle havadan nem kapar en ufak seyden kavga cikartir hep susam taraf ben olurum alttan alan ben olurum..sizi o kadar ii anliyorum ki bende diorum acaba hata mi yapiyorum alttan alarak susarak o uste cikmaya calistikca ezilerek hata mi yapiorum diorumm sonra onun bir gulusu gelio aklima hersey ucup gidiyoo klasik olacak ama ben kendimi iliski konusunda cok geri kafali bulurum..onsuz olmayi istemiyorum onu coj seviyorum die hep alttan aliyorum cnku biliyorum ondan baskasiyla mutlu olmam egerki sizde boyle dusunuyosaniz bosverin yone alttan alin barismak icin cabalayin ama sirasi geldigi zamanda bu yaptiklarinin acisini cikartin

Ayy bu yazdiginiz da ayni biz( gozum korktu iyicee( bizde suan nisanliyiz evlilik hazirligindayiz of off;(

bi erkeğin gülüşü anneme şerefsiz denmesinin ötesine geçerse aynaya nasıl bakarım bilmiyorum açıkçası ne aşklar varmış beah

Niye hep alttan alan taraf sizler olasınız ? Bu adamlar çok kıymetli de sizin hiç mi değeriniz yok acaba ?

ıkımızde aynı yastayz 22..
ya onu tanıyorum altından bısey cıkmaz aldatsa bıle haberım olur derler ya ole ıyı tanıyorum cunku cok yakın bı arkadslık uzun surelı ustune sevgılılık ve evlılık..bırlıkte buyuduk resmen..sevgılıyken aldatıldgmda bıle anladım dusunun:) o zaman cok kucuktuk gercı sımdı gulup gecıyorum ama o zaman haytm zındandı resmen..
o ole sınırlenır sonra gecer ama sımdı baya sınırlı zor gecıcek gbı sankı..

Eşin daha çocukluktan çıkamadan evlenmeye cesaret etmiş. 22 yaşında, henüz olgunlaşmamış ama elini eşine kaldırabilecek kadar kafası gerilerde kalmış.

Şiddet, küfür, saygısızlık var inşallah zamanla değişir ama çok zor. Anneni de kendine rakip görmüş. Eğer gençliğimi onu değiştirmeye,
eğitmeye harcayabilecek kadar çok seviyorum dersen tabi ki sen bilirsin canım.

Aileler eşinin bu genç yaşında evlenmesine nasıl müsaade ettiler sorun olmadı mı? Kız için normaldir ama erkek için çok erken ben buraya takıldım.

sen onu iyi tanıyosan onun da seni iyi tanıması gerekirdi, ama tanımış aslında bende eşimle 9 sene flört ettim 17 yaşında tanıştık benim eşim anneme şerefsiz diyemez, bitti, diyemez yani, sen o seti çekememişsin onun önüne, boşanıyoruz demişsin konu başlığında dikkat çeksin diyemi öyle yazdın zira konu erkeklerin gülüşüne falan geldi

bi erkeğin gülüşü anneme şerefsiz denmesinin ötesine geçerse aynaya nasıl bakarım bilmiyorum açıkçası ne aşklar varmış beah

bnde sızınle aynı dusuncedeyım zaten ondan alttan almıyorum hatasını anlamalı ama derdım su ıste suan ben hatalıyım onun gozunde gercegı gorse benım hatam olmadgını bılse ısterse bosansın ama bu kadar kendını haklı cıkarması benı haksız etmesı benı uzen..tabıkı osanmak ıstemıyorum hersey cok yenı erkeklerın karakrtrı bayanlar kdr saglam degıl ve otrmadı karaktrı cunku onun gbı ıyı bı ınsan bole olamaz ya..evlendıgımden berı bende soklardaym cnku annemı kendı annesı kadr en az seven bazen bı yerlere gıderken hadı annemıde alalım dıyen ınsandı bu sımdı benı alıncamı boyle oldu anlamadımkı..anlamaya calısyorum ofkeyle kalkmak ıstemıyrm sevgı var ortada emek var senelerce tırnaklarımla kurdum ben resmen bu yuvayıı..cunku bendm hep herseyı kurtaran duzelten ama snrm yoruldum hemde cok fazla

Sen kendin belirlersin bu hayatta kendi kıymetini de hak ettiğin saygıyı da, sürekli surat asıp kapris yap da demiyorum ama kocan da olsa senin sınırlarını bilecek ve aşmayacak. Aştığı yerde de tepkini koymalısın bence yoksa sen daha çok ezilirsin yazık sevdiğimden içim elvermiyo alttan alıyorumhep diyorsun biraz da kocan göstersin sevgisini gelip özür dilesin o alttan alsın haksız çünkü

yahu 22 yaşında ne karakteri zaten erkekler geç olgunlaşır bu yaş üniversite yaşı okumadı mı bu adam, yani boşanma falan yok dimi son tahlilde yüzükler takıldımı geri

hayr erkeklerın gulusu falan dıye bısey yok ben eskı bı aldatma olayına cok kucuk olduugmzdan o zamanlar sımdı gulup gecyrm dedım ılk cıktıgmz zamanlardı ve 14 yasndaydık..ben o setı cekemedım evet cnku cok kucuktm ve ılk sevglmdı..ayrıca dıkkat ckmek ıcın demedım bosanıyoruz cunku yzugunu attı cktı gıttı bnada taktrmadı..halada gelmedı ısten hbrde vermıyo gıderken bıttı bu ıs aıleme haber verıcem sende haber ver dedı..mesajlastık sabah artık bızım ıcın bı gelecek yok dedı..dıkkat ckmeye calısmyrm zıra kk nın 2008 den berı uyesıyım ve kurallarıda cok ıyı bılıyorum fakat esım annem ve dostlarım hesabımı bıldıgınden mecburen ılk defa bole bısey yaptım cunku cok caresız ve yalnızım.kımseyle paylasamıyorum cunku cok sevmem ole herkese evdekı sorunları anlamayı..annem falan orenmesın dıye mecbren yenı hesap actm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…