• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

derdım büyük :(

Buda birşeymii ..
Hamileyim yıkılıyorum yerimden zor kalkıyorum
agrıdan aglıyorum zırlıyorum
benden da kotu durumda olamazsın opuyorumnanaktan
soruna gelicne annene yalvaracaksın gerekirse ev işi ütü vs bilimum alengirli işleri yapaaksın
ayretten pazar gunleri ben cok zor cıkardım ya butun abiler babalar evde ya malum
tek cocouk oldugum için tüm ilgi bnde oluyo işte bi tane abım olsaydı süper olurdu aslında yada benden kucuk bi kardes olsaydı bu kdr dikkat cekmezdım :olmaz:eyvahedigeldismile

ay çıkmayıver haha:)
ben ilk sevgililer günü çıkmamıştım adam daha bi aşık oldu banasempatiksalakcinni
laf söz dinlicen valla
anneye laf yok
vaktinde gelmezsen tabi izinler kalkar
çok çıkmak istiosan evet biraz ısrarcı olman gerekiyor
e bundan sonra da dediklerinin arkasında durup sözlerini tutman gerekiyor

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet kaçak yollardan deniycam şansımı bi de bakalım bi arkasımı ayarlıyım de onunla bulsuyomus gbı sora onu kösede bırakıp sevgilime mi koşsam yerimsenibenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile4

annen bunu yutucak mı zannediyorsun?boshayallersmileen iyisi sen dürüst ol açık açık söyle.bir daha da eve geç kalma..:olmaz:

tatlım kaçta geldin ki nekadar geç kaldında böyle yapıyo ki annen :uhm:
çok kızmış herhalde:sm_confused:
sonuçta çokta küçük sayılmazsın ama bence pazara kadar başla ısrar etmeye bence dayanamaz izin verir CADIARZUsenden sözünü tutarsınyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
anneni mutlaka ikna et, erken git erken gel, yani 12 gibi git 5'te dön

eğer anneni ezip ısrarla gidersen daha kötü olur

yok ya alıncak gbı diil en iyisi baska bi bahaneyle evden cıkmak

yalanın ortaya çıktığında ne yalan uyduracaksın:jeyyar:

yalan yalanı doğurur

ki bütün yalanlarda oraya çıkmaya mahkumdur:delphin:

sevgilinle görüşmek için seni doğuran, büyüten, yemeyip yediren, ilişkini olumlu karşılayan bir ANNEye yalan söylemek ne kadar doğru :1closedeyes:

attığın adımın ilerisini gerisini düşünmeden hareket etme benceşakkıdı

ay napsın kızcağız. Daha 18 yaşında herşey tozpembe, geçim derdi yok, koca derdi yok, çoluk çocuk yok, tabiki en büyük derdi bu olacak. Başka nolabilirki.boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 Demek öyle diyorsunuz kuzum Hanım.. Ben daha yeni 18 oldum hiçbir şey toz pembe değil nedense CADIARZU keşke en büyük derdim annemin sevgilimle buluşmama izin vermemesi olsa :1ninca:

Neyse arkadaşın konusunu dağıtmayalım zemuszemus

Ben olsam annem izin verene kadar bacaklarına yapışırdım. Bazen bana ve aşkıma çok kızdığı için tlfnumu alıyoda elimden, onu geri almak için yapmadığım numara kalmıyor kaydirigubbakcemile3 Yapış kız sende. Nolucak yalvarsan annene. Annen o senin. Anne de yazık bana bak bunu kutlayamazsam belki ilerdeki ilişkilerimde sevgililer gününü takıntı yaparım. İlkini kutlayamadım diye. Sen bu vebalin altına girme. Hediyede hazır madem bi kutlayım de kaydirigubbakcemile3 Aman canım yaa. Dert etme. Annen belliki burnunu sürtüyor senin. Hani az geç gelmişsin ya, bidaha yapma diye. Valla ben olsam bende yapardım. Bu devirde kız yetiştirmek kolaymı canım. Hırlısı var hırsızı var.

ay napsın kızcağız. Daha 18 yaşında herşey tozpembe, geçim derdi yok, koca derdi yok, çoluk çocuk yok, tabiki en büyük derdi bu olacak. Başka nolabilirki.boshayallersmile

Sana gelince şugar kız, annenin sözünü dinle. Ha ben büyüğüm reşitim 18 yaşındayım istediğimi yapabilirim bilmem ne ayaklarına yatma, çarparım haaalsanaalsanasmile

Anne sözü dinle, geç gelme dediyse geç gitmiycen. Bu pazarda görüşmeyiverin, hem daha çok özlersiniz birbirinizi.:asigim:

guzuuuummmm çok güldüm bu yorumuna..
ama konu sahibi için düşündürücü olmalı bu mesaj...
eee kendini anne yerine koysa o da hak verirdi anacığına...

derde baak aman ne büyük ya
önce bi sakin ol ve yaşın küçük sanırım artık annenin deiği saatte git ve gel bence
dinlemezsen böyle olur
annen de haklı bu devirde kimseye güven yok
onun güvenini kazan önce

Back
X