Derdim cesaretsizlik..

bayandipali

edirneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
939
987
18
35
silmek zorundayım.....................................................................i

Son düzenleme:
Büyük şehirde yaşayan bir ailem var zamanında fırsatları varken İzmir e taşınmadıkları için çok çoook pişmanlar.
Ama tabi bunun kararını bize sormayın
Ailenizin eşinizin tutumunu siz biliyorsunuz çevrenize siz hakimsiniz
biz ne desek okadar boş ki...

Eşim bence alışkanlıklarından vazgeçemiyor

Canım sorman hata artık o aileden değilsiniz çünkü siz zaten 1 ailesiniz onlardan önce kendinizi düşünün sırf özlem olmasın diye bu kadar sıkıntı çekilir mi? Mesafede çok değilmiş biz 1 gün bile kaybetmez giderdik oraya

cesaretsizlik zor gerçekten
ma nerde ekmek orda yaşam
aileleriniz de uzakta olmayacak sonuçta
deneyin bence

Hazır evınızın oldugu yere taşınmaya neden korkuyorsunuz onu anlamadım ben. Liseye giden çocuklar bıle farklı şehirde ailesinden uzak yaşayabiliyor siz 45 dakıka mesafeye gidemiyorsunuz.

Bende bizi anlamıyorum anlasam ittiriyoruz burda bişeyleri gitmiyor ama halen direniyoruz

Yarım seneye yakın işsiz güçsüz bekliyoruz ben çalışıyorum çıkartsalarda 1 yıla yakın işsizlik maaşı alırız.Orda düzen kurana kadarda yine garanti bir gelirimiz olacak

Ailelerde gidin diyorlar ille kalı diyende yok sıkıntı bizde

Ankara'da yaşıyorum.
Çoğu yere zaten trafik dolayısıyla 40-45 dk da gidiyorum, bu sürenin uzadığı da oluyor.
Deseniz 5 saat anlayacağım da, 50 km öteden bahsediyorsunuz.
Haydi, toplayın eşyalarınızı düşün yola.

Ailelerde gidin diyorlar ille kalı diyende yok sıkıntı bizde
Ben yanlış anladım o zaman canım yani hem şikayet edip hem kalmanız mantıksız eşini mutlaka ikna et gidin bence. Birde eşinin tarafından yada sizin taraftan maddi destek var mi

Biz iş nerde biz orada diyerek ülke ülke geziyoruz valla, siz 45 dk mesafedeki üstelik kendi evinizin de olduğu yere gitmeye mi cesaret edemiyorsunuz?
Artık doğduğu yer değil doyduğu yer memleketi oluyor insanın.

Hemen nakliyeci arıyorum :) şaka şaka
60 km mesafeden bahsediyorum evet her yarım saatte otobüs olan bir yerden
Ama cesaret yok sıfır bizde ,eşimde daha neyi bekliyor bilmem hani görünürde olacak bir işte yok

Ben yanlış anladım o zaman canım yani hem şikayet edip hem kalmanız mantıksız eşini mutlaka ikna et gidin bence. Birde eşinin tarafından yada sizin taraftan maddi destek var mi

Şuan için yok canım önceden oldu ama tüp bebek tedavisine.Ayda 100-200 arası diyeyim harçlık eşime ailesi vermiş her ay değil, burdaki evimizi kiraya verme şansımız var

Biz iş nerde biz orada diyerek ülke ülke geziyoruz valla, siz 45 dk mesafedeki üstelik kendi evinizin de olduğu yere gitmeye mi cesaret edemiyorsunuz?
Artık doğduğu yer değil doyduğu yer memleketi oluyor insanın.

Helal size canım doğru olan sizsiniz

40-45 dk lık yol için cesaretiniz yoksa taşınmayın.Ama hani eşiniz ilçede çalışabilir sabah akşam git gel yapabilir.
İstanbul için 40-45 dk kısa bir süre bile sayılır.(İş ev arası)

18 yıldır kendi başıma yaşayan biri olarak,aile özlemi vs ile de pek alakam olmadığından derdiniz bana kabus gibi çöktü
17 yaşımda çıktım evden,o çıkış.Telefon candır,aileler aranır görüşülür.
Bir erkeğin cesaret edemeyişine resmen uzaylı gibi bakıyorum.
Eşinizin tam olarak ne düşündüğünü bilmeniz olayı çözecektir,Sebep ailesi mi,işten mi ümidi yok,hayat karşısında korkak mı?Ona göre cesaretlendirmelisiniz.

Bence alışkanlıklarından vazgeçemiyor.Doğup büyüdüğü yer evin tek çocuğu misyonunu üstlenmiş..
Hiçbir sebep yok başka. İlk zamanlar o istedi ben istemedim evliliğin ilk yılları,oda iyice alıştı buraya
Ama burda iş yok, girse en fazla 2 yıl sürer o işte çünkü hep köle arayan işyerleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…