ya allah aşkına ne karışması siz neden bahsediyorsunuz kesmişsiniz bir de yazdığım mesajı ona göre yorum yapıyorsunuz..diyemezsiniz falan zaten niye diyim böyle bir şeyi ya da başkası neden desin.. Yorumların içeriği beni hiiç alakadar etmez zaten ama uslup konusu herkesi alakadar eder.. sert de olsa yumuşak da olsa birinin uslubu saygıyı korumak zorunda diyorum ben anlatamıyorum sanırım hala ya da anlamak istemiyorsunuz
Ne sorun var anlamıyorum ya..
ne yeterliliğinden bahsediyorunuz siz? ne cürretinden? ben siteye yönelik bir hakarette mi bulunmuşum da bunu diyorsunuz. kendimi mod ilan etmedim ben.. modluk yaptığım forumlarda var ve bunların nasıl işlediğini çok iyi biliyorum merak etmeyin.
Nerde nutuk atmışım allah aşkına...
Lütfen el insaf arkadaşlar..
TATLI DİL YILANI DELİĞİNDEN ÇIKARIR der başka da bi şey demem
Özetle söylemek istediğim kimsenin yorumuna,yorum tarzına müdahele etme hakkınız olmadığı..Bu sebeple bu konu bence içerik olarak hatalı diyorum.
Site üyelerini şöyle yorum yapın bu tarz yapmayın kırıcı oluyor demek bence sınırını aşmaktır.Bence.. Niyetiniz iyi ama hepimiz sizin kadar güzel yorumlar yapamayabiliriz akademik bilgimiz o yönde olmayabilir.. belki hayat bizi sertleştirmiştir,öyle doğmuşuzdur,herkesten aynı yorumları beklemeyiz kaldı ki forumun amacına ters..
özgün ve farklı yorumlar forumun amacı..
Hepsi bu hihoyyyt