- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Latinachica
-
Bebek bisküvisinin kilo aldirdigi cok doğru!madem dr. bisey dememis ozaman eczanede satilan cocuklar icin istah suruplari var, icinde vitaminlerde var.
onu deneyin zarari olmaz.
ve diger konuda bayanlarin aksam yatmadan sütün icine bebe bisküvileri atip kilo aldigini okudum. biri bu sekilde 1 ay icinde 3 kilo almis.
bebe bisküvileri gercekten kilo aldiriyor ve tadida kötü degil.
Anorexia da olabilir! Birde bütün yediklerini kusup çıkartma alışkanlığa giderse kendini mahveder!Anoreksiya değilsiniz öncelikle burda netleşin kendinizle çünkü anoreksiyalı kişiler kendilerini kilolu olarak görürüler ve sürekli zayıflama çabaları vardır yemek yemezler.
Sizdeki durum tam tersi kilo almak istiyor ama alamıyorsunuz.
Pisikolog yardımı almanızda fayda var.
katılıyorum. onlar bile bile yemezler. bir tanıdığım öyleydi. çöp gibiymiş bacakları. ve hala aynanın karşna geçip bacaklarım ne kalın diyormuş. o rresimlerini göstermişti. sırf kemikti. ve bu resimlere bakıp hala ne kadar kiloluyum dermiş. tedavi olduktan sonra tanışmştım. kilosu normale dönmüştü..sizin sorununuz farklı...anoreksiya değil.. bir psikiyatriste gitmelisiniz bir an evvel.Anoreksiya değilsiniz öncelikle burda netleşin kendinizle çünkü anoreksiyalı kişiler kendilerini kilolu olarak görürüler ve sürekli zayıflama çabaları vardır yemek yemezler.
Sizdeki durum tam tersi kilo almak istiyor ama alamıyorsunuz.
Pisikolog yardımı almanızda fayda var.
Anorexia da olabilir! Birde bütün yediklerini kusup çıkartma alışkanlığa giderse kendini mahveder!
Eyer yemek yemiyor, bunu alışkanlık haline getirmiş ve 1 kilo almakdan bile korkuyorsa anorextia olarak kabul edebiliriz. Bu arkadas ne yaptığının farkında ama bence kiloda almayı istemiyor. Anorexia olan biride farklı şekillerde tedavi değilde, terapi almaları mümkün.
Sekerim anorexia psikolojik bir rahatsizliktir, psikologa gorun derim. 41 kilo gercekten cok az, sagligini kaybedersin.
Hafiften spor yapmaya baslasan olur mu, kendini halsiz hissediyor musun ? Soyle tempolu yarim saat bir yuruyus yaptiktan sonra karnin mutlaka kazinir. Her gun yaparsan hem kendini daha dinamik hissedersin, hem de istahin acilir.
Yemek yemekten nefret etmeni de esefle kiniyorum, kebap, pide, lahmacun, tantuni, raki-balik, meze, zeytinyaglilar, yaprak sarmasi, icli kofte, cig kofte...insan bunlardan nefret eder mi kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?