Belki bana yakışmayacak,fakat bunu yapmazsamda içimde ukde oluşacak.
Sana söylenebilecek en güzel cümle...
"Umarım bir gün sende evlenirsin,dünya güzeli çocukların olur akşamları umutla beklediğin bir eşin.Ve eşini paylaşmak zorunda kaldığın ikinci bir kadın olur hayatında"
o değil bi biz hamile kalamıyoz anasını satim hamile kalmak ne kolaymışboshayallersmile
Konu her ne olursa olsun lütfen beddua etmeyiniz o öyle bir illettir ki döner dolaşır geri gelir.Belki bana yakışmayacak,fakat bunu yapmazsamda içimde ukde oluşacak.
Sana söylenebilecek en güzel cümle...
"Umarım bir gün sende evlenirsin,dünya güzeli çocukların olur akşamları umutla beklediğin bir eşin.Ve eşini paylaşmak zorunda kaldığın ikinci bir kadın olur hayatında"
bana öyle geliyor ki hala adamı seviyor ama bir yandan da ona kızgın hem eşinden boşanmıyor hem çocugu aldırtmak istiyor diye
sanırım bizden destek bekledi bulamayınca bu tür ifadeler kullandı gitti
ailesine de anlatmaz polise de gitmez bu kız
sonu ne olur bilmem artık
daha da batmaz
iyide insan hiçmi anlamaz evli olduğunu?
iyide insan hiçmi anlamaz evli olduğunu?
söylediklerinden belli zaten adamı bırakmak istemediği. evli çocuğu var benimle evlenemez diyor. demek ki adam boşansa hemen atlayacak.
Neden korunmadın, doğum kontrol hapını içseydin hamile kalmazdın dedim ama böyle sorulara cevap bile veremiyor.
En tuhafı ise adamın ailesi ile tanışmış akannehir Kimseye derdini anlatamıyorsan onlara anlat bari değil mi? Oğlunuz beni tehdit ediyor de, kayıtsız kalmazlardı herhalde.
Bir arkadaş adam kesin zengindir demiş. Kesinlikle ben de bunu düşündüm.
Hadi anlamadı onu kabul ettik, öğrendikten sonra neden tepki göstermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?