Derdim daglardan büyük

o değil bi biz hamile kalamıyoz anasını satim hamile kalmak ne kolaymışboshayallersmile

Şu kadınlar kulübü reel de olsaydı ve sen karsımızda olsaydın vayyyy haline diyorum hala gururdan bahsediyor ve hala sizinde basınıza gelır dıyorsun sempatiksalakcinni
Git git sevgilin bekler bebek haberine ne de cok sevinir

Belki bana yakışmayacak,fakat bunu yapmazsamda içimde ukde oluşacak.

Sana söylenebilecek en güzel cümle...

"Umarım bir gün sende evlenirsin,dünya güzeli çocukların olur akşamları umutla beklediğin bir eşin.Ve eşini paylaşmak zorunda kaldığın ikinci bir kadın olur hayatında"

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Tabi bunca yaptıgı seylerden sonra bir yuvası olursa

Konu her ne olursa olsun lütfen beddua etmeyiniz o öyle bir illettir ki döner dolaşır geri gelir.
Siz Rabbime havale edin, o kimin cezasını ne şekilde vereceğini iyi bilir.
Mazlumun ahı nasıl yerde kalmazsa, yuva yıkanında yuvası olmaz.

bana öyle geliyor ki hala adamı seviyor ama bir yandan da ona kızgın hem eşinden boşanmıyor hem çocugu aldırtmak istiyor diye
sanırım bizden destek bekledi bulamayınca bu tür ifadeler kullandı gitti
ailesine de anlatmaz polise de gitmez bu kız
sonu ne olur bilmem artık
daha da batmaz

Vurun kahpeye gibilerinden saldirilmis ancak bu yasamin bir parcasi .Genc kizlari kandiran erkekler oldugu müddetcede devam edicek ,suclu olan en basta o adam kizi kandirmis ...

Aklini kullanan bir bayan olmus olsaydi coktan kapiyi gösterirdi ama demekki o kuvvet yok kendisinde.Tekrar okuyun isterseniz bana evli oldugunu söylemedi diyor ailesiylede tanistirma nedeni bu olmus...

Böyle bir ise bulasan o isten ha dedimmi kurtulamiyor bir bakmissin birkac ayda gecmis cabasi .Tabiiki yazik günah iki kadinada olan olmus oluyor bu biraksa adam belki baska birini bulucak yani is adamdada bitiyor.Genc kizlari kandiran erkekleri rabbim nasil biliyorsa öyle yapsin...

söylediklerinden belli zaten adamı bırakmak istemediği. evli çocuğu var benimle evlenemez diyor. demek ki adam boşansa hemen atlayacak.

Neden korunmadın, doğum kontrol hapını içseydin hamile kalmazdın dedim ama böyle sorulara cevap bile veremiyor.

En tuhafı ise adamın ailesi ile tanışmış akannehir Kimseye derdini anlatamıyorsan onlara anlat bari değil mi? Oğlunuz beni tehdit ediyor de, kayıtsız kalmazlardı herhalde.

Bir arkadaş adam kesin zengindir demiş. Kesinlikle ben de bunu düşündüm.

iyide insan hiçmi anlamaz evli olduğunu?

canım öyle deme
bizim mahallede bir kız birine kaçtı ve o gece birlikte de olmuş kızın kınası yakıldı bir hafta sonra gelin alınacaktı ki adamın evli oldugu ortaya çıktı
ailesi kızı kabul etti sonra bir çocuklu dul biriyle evlendi
olmaz demeyeceksin olyuro
Rabbim bizleri evlatlarımızı korusun

adamın ailesi de ilginç kızla tanışıyor ve ses çıkarmıyor adamın ailesi bilse karısı da bilmez mi
çok nesebi genişler galiba
kafam allak bullak oldu-tatlicadiarzu-

Nasil anliycak evemi gelmis Allahin emri peygamberin kavliyle istiyorummu demis .Disarda tanistigin bir adam evli dahi olsa evli degilim demezmi bekar oldugunun garantisimi var.Adamlar resmen genc kiz avina cikiyor yani bilincli yapiliyor kiskacina aldimmida kurtul kurtulabilirsen .Bu bir gercek olan kizlara evdeki hanima oluyor coluk cocuga dogmamis bebeklere oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…