Derdim doğmamış bebeğimle ilgili

Canım benim bence sezeryan olucaksan haftası iyi dr alalım derse aldır .Ciğer gelişritici iğne çok faydası oluyor.Ben 26+6 da doğurmuştum 1kg ikiz çok şükür yoğun bakımlar ve küvez hayatı eskisinden çok çok iyi.Bnimkiler 2 ay kalmıştı senin küvezde kalıcağını sanmam aksi bir durum olmadıkça.

İşte bilmiyorum burdaki devlettede yakın ilçedeki doktorlardada yarına sıra bulamadım sabah erken diğer ilçeye gidip sıra bulamamak var bende burdaki devlete gitcem sabah belki sıra bulurum acilden gitcem şimdi ama acil alttan muayene istiyo

Yok çok tatlıya tepki veriyo haraket de var ama çok yavaş nst deki bayan karnımı sallıyo benimki rahatsız etmeyin der gibi minik bi kıpırtı tamam dr öksürtüyo kıpırdatamıyokolay kolay yüzünü göremiyoruz şekerli serum takviyesinde dans ediyo ama
Dr da söyledi son haftalarda haraket azalabilir diye ama nst takibinde de sürekli az öyle çok beklemiyo haraketi de benimki hiç etmiyo zorlamayla anca ya dünki nst nin resmini atsam şaşarsınız kesik kesik oldu haraket etmeyince

Bence hemen şimdi devlete gidin. Acilden giriş yapın bebeğim hareket etmiyor diye.
Takip ettiğiniz doktor dışında 2-3 doktordan fikir alın mutlaka.
Böyle stresle beklemek daha kötü.
Siz istemedikçe diğer doktorlar sizi sezaryene almaz zaten. Belki içlerinden biri içinizi rahatlatır cumartesiye kadar.

Aynı sorunu 26.haftadan beri bende yaşıyorum.
16.haftada 4 gün
22.haftada 9 gün
26.haftada 14 gün
27.haftada 17 güne kadar çıkan bir ac geriliğimiz oluştu.
Buna bağlı olarak kilo alımıda az oluyordu.
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum,devamlı sol tarafıma yatıyorum.
Birde gün içinde yarım limonu sıkıp üstüne su ilave edip içiyorum kan akışı düzenli olsun diye.
Doktor her kontrolde doplerle kan akışına,suyuna bakıyor.
Kilo alımı durursa bebeği alırız dedi,banada hareketlerini takip etmemi söyledi.
Kilo alımı çok şükür devam ediyor 15te bir kontrol altındayım

Benim büyük kızım evdeyken o kadar hareket ederdi ki, rahat nefes alamazdım, karnım sürekli sağa sola gidip gelirdi ama nst ye girince uyurdu. Ultrasona girdiğimde dr sürekli karnımı sallardı, nst bağladıkları zaman yerini zorla tespit ederlerdi. Benimde 34. Haftadan sonra erken Doğum riskim vardı. 2 dr a görünürdüm. 1 tanesi her gittiğimde “sen adet tarihinden eminmisin bu çocuk çok büyük hemen araştırma yada üniversite hastanesine gitmen gerekiyor” demişti. Ne zaman o dr a gitsem ağlayarak çıkardım odasından. Ben hergun doğdu doğacak derken 41 haftalık doğdu kızım. Kilosuna da takılmayın, 41 haftalık 2900 bebeği doğan arkadaşım var kızı şimdi 11 yaşında gayet sağlıklı, gelişimi de çok iyi.

İşte elimde 2.800 kilo diyen ultrason kağıdıda var 5 gün sonra 2.700 falan dese anlarım 2.500 de çok fark var birde ilk kızımda kilosu iyiydi son ay kilo kaybetmiş benm acemiliğim dr un hatası derken geç doğdu o yüzden kilo kaybetmişti

Ölçüm hatası olabilir canım.
Ac geriliğinden dolayı 2 seferdir karın çevresini 2 defa ölçüyor benim doktor.
2 ölçüm bile mmlik farklar yaratıyor.
Bir birini tutmuyor

Cok karisik anlatmissiniz cok anlayamadim ama baska bir doktora gidin
Benim oglum 35 haftalikken dogdu kuvoze falan girmedi , ben sizin yerinizde olsam coktan baska bir doktora gitmistim

Hiç canınızı sıkmayın. Okurken sanki benim başımdan geçenleri okudum gibi. Benimde bebeğim son haftalarda hiç hareket etmiyor ve kilo kaybediyordu. dr bana da plesanta beslemiyor çocuğu yeterince dedi. o yüzden boş yere yemek için kendini zorlama, sen kilo alırsın demişti. hakkaten öyle oldu:) ama sorunsuz doğdu bebeğim. kendini yıpratma boş yere bende şizofren olmuştum bebeğin hareketlerini takip etmekten. Sıkıntı olmuyor ALLaH ın izniyle

Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi Rabbim.
İki çocuğum var biri bebek henüz ve ikisi de ultrasonda ölçülen kiloda doğmadı.
Oğlum(6.5 aylik şu an) hareketsiz bir bebekti ,nst de her girişimde gidip birşeyler yiyip gel bebek uyuyor dediler ve istisnasız her seferinde 2. kez girdim çünkü uyuyordu.
Kilosunun gerilemesi konusunda fikrim yok hatta ilk kez duyuyorum ama içiniz rahat değilse başka bir doktora kontrole gidin. Muhtemelen ordaki ultrasonda farklı kilo söylerler size.
Üzülmeyin,yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz artık,sanıyorum 20 gün var doğuma,kontrolleriniz zaten sıklaşmıştır artık,herhangi bir rahatsızlik hissederseniz gidip ultrasonla bakılmasını isteyebilirsiniz doktorunuzdan.
Karnınızda ne kadar kalırsa kar ki doktorda sanıyorum bu yönde tavsiyede bulunmus,doğunca kolayca toparlar. İnanın öyle çabuk büyüyorlar ki anlamıyorsunuz. Bir bakmışsız geçen hafta giydirdiğiniz giysi üzerine olmuyor.
Kendinizi üzmeyin,sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.

sankı bana kılosu ıyı gıbı geldi.anne karnında gelişmesi dışarıdan daha ıyı. sabırlı ve dualı ol. Allahın iznıyle birşey olmaz. dr da ınsan ,o ultrasonda ınsan yapımı bunlara takılıp çokta üzülmeye gerek yok .özele gittim 6 aylıkken daha ,bebek 4 kılo , yemene dıkkat et sezeryana alırım seni yoksa dedi. moralım nasıl bozuldu.devlete gittim. özellikle sordum .normal seyrınde önden gitmıyor dedi.

Dopplere girmişsiniz sanırım. Doktorunuz plasentada erken ayrılma olup olmadığını kontrol etti mi? Kontrol etmediyse bunu istemenizi öneririm. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Cumarresi gel dedi bende yarın gitmek istiyorum bilmiyorum eşim ne dicek de oda korktu alsın artık bişey olursa diye endişeli

Kız özele gidiyom üstelik cihazlar yeni 4 boyutlu hatta görüntüleri renkli telefonuma atıyo slayt şeklinde

Ay inşallah sağ salim bi alsam kucağıma koklasam tüm bunları unutcam demin de biriyle tanıştım bana dr unu övdü tavsiye etti dedim bende ona gidiyorum zaten diye

git anacım başka bi yere daha gidin siz sonra niye gitmedik diye pişman olmazsınız
Sıra bulamadım sabah erkenden gitcem burdaki devlete belki bulurum kendi dr uma gitcek olursam da beşka özelde sıra bulmaya çalışcam inan kafa değıtmak istiyom çocuklara annem bakıyo evde bi iş yok delircem

Sıra bulamadım sabah erkenden gitcem burdaki devlete belki bulurum kendi dr uma gitcek olursam da beşka özelde sıra bulmaya çalışcam inan kafa değıtmak istiyom çocuklara annem bakıyo evde bi iş yok delircem
delirme anacım rabbim hayırlısını verir senin oğlan da muzur çıktı işte tekne kazıntısı doğunca mıncıklar sever hıncını alırsın

Verdiği tarihe 10 gün var sezeryan olcak
Bebek için nasıl iyi olacaksa o olsun diyorum bende ama üzülüyorum neden kilosu düşer ilk kez yaşayıp duyuyorum bunu o yüzden anlayamıyorum dr deseydi oluyo böyle diye inanırdım ama ultrasonda bakarken yüzü düştü ki ben ondan sordum ısrarla kaç kilo diye geçen hafta gelişimi haftasıyla uyumlu olduğunda bizle bir sevinmişti çünkü onun yüzünün düşmesi ve bize net bişey diyememesi kuşkulandırıyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…