derdim dövme lütfen yardım arkadaşlar

EARTIN

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
10
0
6
arkadaşlar bu konuyu nereye açıcağımı bilemedim en uygun burayı buldum 2 yıldır kolumdaki büyük bir dövmeyi lazerle sildirmeye çalışıyorum çok azaldı ve bi ara internette şu tca kimyasal pelinglerden satın aldım 2 defa evde uyguladım %50 sini uygulamıştım sonuç iyiydi ve son olarak ben bunun %100 ünü deneyerek daha hızlı sonuç alıcağımı düşündüm ve bir kısmına uyguladım.daha derin ve iyileşmesi daha uzun sürdü.ve stresli günler geçiriyordum elimle yoldum kopardım yaraları elim gittikçe koluma.ve sonuç olarak çok problemli bi görüntü kaldı kolumda.arkadaşlar nolur bana yardımcı olun bu lekeleri nasıl geçirebilirim.tekrar düşük derece uygulayarak geçirebilirmiyim acaba?

öncelikle geçmiş olsun ama :KK64:

şimdi buraya "yoğurt sür sirkeli bez sar" diye yazsalar uygulayacak mısınız? :KK12:

madem kimyasal bir jel uyguladınız mutlaka cilt doktoruna görünün ve cildinize daha fazla zarar vermeyin..

geri dönüşü olmayabilir..

arkadaşlar bu konuyu nereye açıcağımı bilemedim en uygun burayı buldum 2 yıldır kolumdaki büyük bir dövmeyi lazerle sildirmeye çalışıyorum çok azaldı ve bi ara internette şu tca kimyasal pelinglerden satın aldım 2 defa evde uyguladım %50 sini uygulamıştım sonuç iyiydi ve son olarak ben bunun %100 ünü deneyerek daha hızlı sonuç alıcağımı düşündüm ve bir kısmına uyguladım.daha derin ve iyileşmesi daha uzun sürdü.ve stresli günler geçiriyordum elimle yoldum kopardım yaraları elim gittikçe koluma.ve sonuç olarak çok problemli bi görüntü kaldı kolumda.arkadaşlar nolur bana yardımcı olun bu lekeleri nasıl geçirebilirim.tekrar düşük derece uygulayarak geçirebilirmiyim acaba?

arkadaşlaar ben bağdat caddesinde bi güzellik okulu var orada yapıldığını duymuştum bende görüşmeye gittim ve deneme seansıyla başladılar gerçekten ilk seansta dövmem % 30 kısmı silindi diyebilirim şuanda 3.seansımdayım neredeyse silindi.isteyen olursa yazabilirler bana bilgisini veririm

öncelikle bu maddeyi kullanmayı kesinlikle bırak önce dotora git cildin iyice bir iyileşsin sonra yara lekelerini kendi ten renginde kapattırabilirsin bir dövmecide vitiligosu olan bir yeğenim var onda denedik süper oldu tavsiye ederim ama önce cildin iyice iyileşsin

Back
X